miercuri , 19 decembrie 2018
Home / Ponturi Pariuri Gratuite Bune si Analize de Meciuri / Cota @2.00 la Baumbet merită urmărită! – Ponturi și bilete câștigătoare

Cota @2.00 la Baumbet merită urmărită! – Ponturi și bilete câștigătoare

Cota @2.00 la Baumbet a adus profit celor care urmăresc rubrica de știri la această casă de pariuri. Multe ponturi bune și valoroase, alese atent și foarte profitabile pentru cei care joacă constant propunerile prezentate zilnic.

Așadar ponturile oferite de Baumbet au o lună extraordinară! Aseară, un nou bilet câștigător, a intrat din nou cota @2.00, iar bilanțul la pariuri pe luna martie este 6 WIN / 1 LOST. Practic, în prima lună de primăvară au fost oferite 7 cote de @2, din care doar una a fost pierzătoare.

Baumbet.ro – avantaje la pariuri

Și pentru că e bine să pariem pe câștigători, sau pe cei care sunt în formă, merg și eu pe mâna lor pentru trei evenimente, goluri și o dublă:

Cota @2.00 la Baumbet

(Ora 21:30, Germania Bundesliga) Mainz – Schalke- peste 1,5 goluri, eveniment pentru care BaumBet ne oferă o cotă EXCELENTĂ de @1.35

(Ora 21:30, Polonia Ekstraklasa) Wisla – Slask Wroclaw- 1X, eveniment pentru care BaumBet ne oferă o cotă de @1.20

Baumbet.ro – avantaje la pariuri

(Ora 22:30, Portugalia Primeira Liga) Braga – Moreirense- peste 1,5 goluri, eveniment pentru care BaumBet ne oferă o cotă de @1.30

Cota totală este @2.11 și poate fi plasată aici: https://www.baumbet.ro/Player/SportsBook

Pare un bilet foarte bun de jucat și care poate fi combinat și cu alte alegeri. Dacă analizezi fiecare meci în parte, vei observa că gazdele sunt favorite însă alegerile sunt prudente și cu o șansă mare de reușită.

Dacă nu ai cont la această casă de pariuri, nu mai ezita! Deschide-ți cont cât mai repede și joacă aceste propuneri care sunt alese cu grijă, și pot fi pariate inclusiv de pe mobil.

Mai mult decât atât, Baumbet are unul dintre cele mai bune bonusuri de bun venit de pe piața românească. 100% până la 500 RON pentru toți pariorii noi care aleg să beneficieze de această ofertă.

Cota @2.00 la Baumbet

STAI! Citeste si despre

U Craiova 1948 CS - Sepsi OSK analiza partidei și 2 ponturi recomandate

U Craiova 1948 CS – Sepsi OSK analiza partidei și 2 ponturi recomandate

U Craiova 1948 CS – Sepsi OSK duel destul de important pentru ambele echipe în Liga …

Juventus - Manchester United

Juventus – Manchester United analiză și 2 ponturi în Champions League

Juventus – Manchester United va fi meciul zilei în Champions League. La centru, Ovidiu Hațegan. …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *