duminică , 16 august 2020
Home / Stiri / Coronavirus la pariuri – va fi urâtă situația!

Coronavirus la pariuri – va fi urâtă situația!

Coronavirus la pariuri a început să acționeze într-o formă brutală. Amânarea și anularea meciurilor, condiții de incertitudine și nesiguranță, din ce în ce mai mulți sportivi depistați pozitiv. La ce duce acest lucru? La oprirea/amânarea campionatelor și evenimentelor sportive afectate. Iar acestea sunt din ce în ce mai multe.

Din păcate, este vorba despre campionate pe care le cunoaștem și obișnuim să pariem. Și nu este vorba doar despre campionatele europene ci și despre cele americane: NBA, NHL, MLB își închid porțile. Situația este complicată datorită faptului că evenimentele sportive la care sunt prezenți mulți spectatori prezintă riscuri uriașe.

Declararea pandemiei la nivel global a avut deja efecte dramatice. Rămâne de văzut cum se vor amplifica acestea pe măsura trecerii timpului sau cum vor reuși să treacă peste amenințarea virusului și să revină

Coronavirus la pariuri – va fi urâtă situația!

NBANHLMLBATP și MLS au suspendat evenimentele sportive pe termen nedeterminat. La nivel internațional au fost raportate cazuri de operatori care au oprit furnizarea serviciilor de pariere, însă au rămas în stand-by monitorizând situația.

English Premiership League

Coronavirus a lovit puternic în campionatele europene. Știri recente au arătat că jucătorii de la Leicester City au contactat coronavirus, trei cazuri fiind confirmate. Întreaga echipă se află în situație de auto-izolare. Meciul din Manchester City și Arsenal a fost suspendat existând suspiciuni că printre tunari ar fi jucători care au contactat COVID-19.

La Liga

În prima ligă spaniolă au fost suspendate două meciuri datorită riscului de coronavirus. Echipe precum Real Madrid au fost plasate în carantintă și a fost luată măsura ca toate jocurile să se desfășoare fără spectatori.

Serie A

Italia este cea mai afectată, situația fiind tragică în această țară. Campionatul a fost suspendat până pe 3 Aprilie și foarte multe echipe sunt în carantină. Jucătorul lui Juventus, Daniele Rugani a fost testat pozitiv și este foarte posibil să existe alte cazuri.

International

La această oră, nu există detalii privind desfășurarea Champions League sau a Europa League. Statutul Euro 2020 este incert, mai ales datorită faptului că turneul urmează să se țină în 12 state europene diferite.

Coronavirus la pariuri – ce putem face?

Având în vedere faptul că situația se poate înrăutăți, este de preferat să ne luăm anumite măsuri:

  • să nu pariem pe evenimente sportive pe care nu le cunoaștem doar din dorința de a pune un pariu
  • să reducem numărul pariurilor așteptând reluarea campionatelor
  • în cazul partidelor programate a se desfășura, să studiem impactul pe care îl poate avea lipsa spectatorilor
  • să reducem mizele plasate și să luăm în calcul că orice pariu poate primi cotă @1.00, în cazul unul meci amânat sau anulat

 

Sunt peste  92 314 cazuri și 3 131 morți raportate în  28 țări (13 Martie 2020) iar industria globală a pariurilor sportive a fost afectată dramatic. Toate casele de pariuri mari cotate la bursa londoneză au raportat scăderi ale acțiunilor dublate de scăderea activității.

STAI! Citeste si despre

Masinile fotbalistilor de top

Ce puteti citi in acest articol Este cunoscut faptul salarile fotbalistilor care joaca la echipele …

Top 5 cel mai bine platiti jucatori de fotbal american

Ce puteti citi in acest articol Fotbalul american este sportul numarul 1 in SUA, personajele …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *