miercuri , 25 aprilie 2018
Home / Bonusuri pariuri / Analiza meciului Concordia Chiajna – CSU Craiova și cel mai bun pariu
Concordia Chiajna - CSU Craiova

Analiza meciului Concordia Chiajna – CSU Craiova și cel mai bun pariu

Concordia Chiajna – CSU Craiova este, cu siguranță, una dintre cele mai interesante partide ale zilei. Pe bună dreptate, echipa din Craiova este favorită, iar cota de @2.10 este posibil să mai scadă până la ora meciului. Pentru acest joc, am ales mai multe pariuri bune de jucat, iar, dintre acestea, pe cel mai interesant. Sunt convins că va fi și profitabil.

Sub 2.5 goluri la @1.50 este prima opțiune, totuși cota este puțin mai mică decât cea așteptată de @1.60 – @1.55 În condițiile în care la peste 2.5 goluri avem @2.45, reiese clar că @1.50 este aberantă și nu poate fi luată în calcul la această valoare. Recomand să găsiți o cotă cel puțin egală cu @1.60, altfel evitați pariul.

Ultimele 5 jocuri Concordia Chiajna – CSU Craiova au adus 4 victorii și o înfrângeri pentru gazde, în timp ce oaspeții au 3 victorii și 2 egaluri. Ultimele 5 întâlniri directe între cele două formații au adus câte o victorie pentru fiecare parte iar 3 jocuri s-au terminat la egalitate. 1-1, 0-0, 1-1, 0-2 și 1-0 sunt ultimele scoruri înregistrate în confruntările directe. Nicio partidă de peste 2.5 goluri, doar 2 jocuri din 5 în care au înscris ambele formații și 3 jocuri din 5 cu peste 1.5 goluri. Asta explică și cota mică oferită de casele de pariuri. Este clar că nu poți juca nici handicap, nici ambele înscriu iar 2-3 goluri este un pariu riscant.

Concordia este pe 9 cu 17 puncte. 15 goluri marcate și tot atâtea primite, 5 victorii, 2 egaluri și 7 înfrângeri. O formație oscilantă dar cu un joc destul de bun și care se poate impune în fața adversarilor mai slabi. Craiova este pe 3 cu 29 de puncte. 22 de goluri marcate și 11 primite, cu șanse reale de a depăși Steaua și a amenința pe cei de la CFR Cluj. Devis Mangia, antrenorul italian venit la CS U Craiova în vară, a fost declarat de către LPF cel mai bun tehnician al turului. „Vreau să mulţumesc LPF pentru titlul de antrenorul turului, dar în primul rând le mulţumesc şi jucătorilor mei şi staffului tehnic. Orice premiu pe care îl primim este datorat muncii tuturor…” a declarat la conferința de presă cel căruia i se datorează mare parte din succesul echipei. Alexandru Băluţă, a contribuit la cele mai multe goluri în acest sezon al Ligii 1, reuşind să înscrie de şase ori şi să dea trei pase decisive, în 10 meciuri, ce departe cel mai bun jucător al campionatului.

@3.30 este cota pentru exact 2 goluri în acest joc și @3.60 pentru exact 1 gol. Dacă mizezi pe ambele variante, obții o cotă medie de @1.75, destul de valoroasă, în condițiile în care cele două echipe sunt cunoscute pentru jocul precaut iar istoricul întâlnirilor directe confirmă acest fapt.

Cel mai bun pariu la Concordia Chiajna – CSU Craiova:

Echipa 2 va câştiga fără să primească niciun gol @3.00 la Sportingbet

 

STAI! Citeste si despre

Dinamo - Viitorul

Dinamo – Viitorul | Cele mai bune 3 pariuri la acest joc

Dinamo – Viitorul partidă care se defășoară în Ștefan cel Mare și la care dinamoviștii …

CSU Craiova - FC Steaua București

CSU Craiova – FC Steaua București | Cel mai important joc din Liga 1!

CSU Craiova – FC Steaua București este derby-ul etapei și, probabil, cel mai important meci …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *