sâmbătă , 13 aprilie 2024
Home / Articole populare / Comparație între PsF și Minim o repriză la fotbal
Comparație între PsF și Minim o repriză la fotbal

Comparație între PsF și Minim o repriză la fotbal

PsF și Minim o repriză par două pariuri asemănătoare și care are au multe în comun. Unii pariori chiar confundă aceste două pariuri, iar aceasta este o eroare destul de mare. PsF, pauză sau final, se referă la rezultatul primei reprize sau al meciului, la final. Minim o repriză se referă la câștigarea unei singure reprize dintr-un meci de fotbal.

Din cauza faptului că ambele pariuri se pot referi la o repriză apar și confuziile. Dar pentru pariorii obișnuiți să joace Psf

Să luăm exemplul unui meci de fotbal din Bundesliga, Wolfsburg – Hoffenheim  1 – @2.00  X – @3.80  2 – @3.60 În acet meci, gazdele au cota @2.00 și e foarte greu de apreciat dacă valoare pariului este pe semnul 1 sau pe X2. În aceste condiții, mulți pariori au preferat 1X sau chiar 1X&2+ pe bilete, în timp ce alții au ales PsF 1 sau Wolfsburg câștigă minim o repriză.

Toate variantele se prezintă ca fiind bune de jucat pe bilete. Dacă ar fi vorba de pariuri simple, ne îndreptăm spre 1 sau X2, 1 (-0.5) sau 2 (+0.5). În cazul acestui joc, gazdele suntîn formă și au o serie pozitivă în timp ce oaspeții…au nevoie de puncte.

PsF și Minim o repriză – explicate cu exemple practice

PsF la Wolfsburg – Hoffenheim

După cum observă, grafic: PsF X @1.88, PsF 1 @1.77 iar PsF 2 @2.72. În condițiile în care cota pentru 1 este @2.00, PsF 1 la @1.77 este mai mult decât valoroasă. Apar elemente de valoare și la PsF, cota fiind aproape de @1.90.

Minim o repriză la Wolfsburg – Hoffenheim

Comparativ: între PsF și Minim o repriză sunt diferențe substanțiale la cote. Minim o repriză este un pariu mai larg, mai acoperitor, prin urmare cotele sunt comparativ mai mici.

Chiar dacă are cote mai mici, minim o repriză prezintă mai multă flexibilitate.

Iată diferențele la un meci din Premier League dintre Manchester United și Arsenal:

Să câștige oricare repriză:

Pauză sau Final:

În acest caz în care echipele sunt considerate valoric egale, cota la PsF 1 se egalizează cu 1 min. o repriză. Același lucru se întâmplă cu PsF 2 și 2 min. o repriză.

Când alegem PsF și când Minim o repriză

Pauză sau Final este un pariu destul de elastic și care acoperă foarte bine un meci de fotbal. Poate fi câștigător după primele 45 de minute iar acest avantaj este foarte mare. În cazul în care nu este câștigător la pauză, ne rămâne repriza secundă. O echipă condusă la pauză, poate întoarce meciul la final, chiar dacă nu sunt cazuri uzuale.

Minim o repriză este un pariu cu acuratețe mare, în dauna cotei. În acest caz, meciul este împărțit în 2 reprize distincte și cu aceeași importanță pentru pariuri. Este un pariu mai cuprinzător decât PsF, dar și cota este mai mică. Proporțional cu riscul asumat.

În cazul partidei dintre Universitatea Craiova și Viitorul Constanța. Universitatea era favorită înainte de începerea partidei, dar diferența de cote nu era foarte mare. Majoritatea pariorilor anticipau un meci de GG dar părerile erau împărțite în privința victoriei.

Pariul PsF

Fiind 2-1 la pauză, PsF 1 e pariu câștigător. Orice s-ar întâmpla, pariul este câștigător.

Dacă am avea PsF X sau PsF 2, ar trebui să așteptăm până la final. Asta pentru a vedea dacă Viitorul poate egala sau chiar întoarce rezultatul.

Când pariem “Ambele echipe marchează” | Tipuri de pariuri

Pariul Minim o repriză

Fiind 2-1 la pauză, Minim o repriză Craiova 1 e pariu câștigător. Orice s-ar întâmpla, pariul este câștigător.

Dacă am avea Minim o repriză Viitorul, atunci echipa oaspete trebuie să câștige repriza secundă. Ar fi de ajuns ca Viitorul să marcheze un gol iar Craiova să nu marcheze. Rezultatul final ar fi 2-2 și fiecare dintre echipe a câștigat câte o repriză.

PsF X și Minim o repriză 1 sunt 2 dintre cele mai populare tipuri de pariuri la nivelul anului 2019. Pauză sau final este căutat de către cei care preferă cote mai mari în timp ce minim o repriză este alegere celor mai prudenți.

STAI! Citeste si despre

Ponturi și pariuri la CM din Qatar 2022

Ce pariuri la CM din Qatar 2022 putem lua în calcul? Ce așteptări să avem, …

Cele mai mari greșeli pe care le poți face la pariuri sportive

În mod normal, acest articol ar fi avut titlul ”Cele mai mari greșeli ale unui …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *