duminică , 21 martie 2021
Home / Articole populare / Cine va câștiga în București și cât putem câștiga noi de pe urma alegerilor locale
Cine va câștiga în București și cât putem câștiga noi de pe urma alegerilor locale

Cine va câștiga în București și cât putem câștiga noi de pe urma alegerilor locale

Cine va câștiga în București Primăria pare o întrebare la care casele de pariuri știu deja răspunsul. Nu sunt mulți candidați înscriși în cursă, așa că opțiunile noastre sunt destul de limitate. La ora acestui articol, principalii candidați sunt Nicușor Dan, Gabriela Firea și altul. Denumirea generică altul, poate ascunde un candidat surpriză ca Victor Ponta ori Traian Băsescu, însă șansele acestora sunt destul de reduse.cât putem câștiga noi de pe urma alegerilor locale

Nicușor Daniel Dan (n. , Făgăraș, România) este un activist civic și matematician român, inițiator și fost președinte al partidului Uniunea Salvați România, candidat pentru funcția de primar general al Bucureștiului la alegerile din iunie 2012 și alegerile locale din 2016 și, din iunie 2016, consilier general al municipiului București.

Gabriela Firea (născută Gabriela Vrânceanu, 13 iulie 1972, Bacău) este om politic, membru al Partidului Social Democrat, aleasă Primar general al Municipiului București la alegerile din 5 iunie 2016. În cariera sa politică a mai ocupat și alte funcții: consilier pentru relații publice și imagine a premierului Mugur Isărescu (ianuarie 1999), purtător de cuvânt și Secretar de Stat, șef al Departamentului pentru Comunicare din cadrul Guvernului Mugur Isărescu (februarie-decembrie 1999).

Asaltul pariurilor multiple și uriașa tentație a cotelor foarte mari

Cine va câștiga în București

Nicușor Dan ar putea fi votat de 54,5% dintre bucureștenii care au spus că vor veni la vot, iar Gabriela Firea ar putea fi votată de 45,6% dintre aceștia, potrivit unui sondaj realizat de Inscop în București. Sondajul indică o diferență de 8,8 puncte procentuale între cei doi candidați, în ipoteza în care Nicușor Dan ar fi susținut de PNL, USR-PLUS și PMP, iar Gabriela Firea – de PSD, Pro România și ALDE.

Cele mai mari probleme care îi afectează pe bucureșteni sunt, potrivit sondajului Inscop, aglomerația din trafic, poluarea, corupția din administrație, infracționalitatea și scandalurile, mizeria și lipsa parcărilor.

Nicușor Dan @1.35

Gabriela Firea @3.20

Altul @10.00

Cine va câștiga în București și cât putem câștiga noi de pe urma alegerilor locale
Cine va câștiga în București și cât putem câștiga noi de pe urma alegerilor locale

La Unibet cotele variază ușor și avem următoarea situație:

Nicușor Dan @1.30

Gabriela Firea @3.20

Altul @11.00

Cine va câștiga în București și cât putem câștiga noi de pe urma alegerilor locale
Cine va câștiga în București și cât putem câștiga noi de pe urma alegerilor locale

Cât putem câștiga noi de pe urma alegerilor locale

Data alegerilor locale a fost stabilită pe 27 septembrie. Până acum există doar doi candidați anunțați oficial: Nicușor Dan (susținut de PNL și USR) și Gabriela Firea (susținută de PSD). Fiecare dintre aceștia este cotat la casele de pariuri.

Observăm diferența semnificativă între cotele  pe care le au cei doi candidați. Practic, dacă pariem 1000 Lei pe victoria lui Nicușor Dan, putem câștiga 1350 Lei (din care se cad taxele). Victoria Gabrielei Firea ne poate aduce un câștig mult mai mare. Dacă pariem 1000 Lei pe încă un mandat pentru Firea, putem câștiga 3200 Lei, o sumă considerabilă.

În cazul unui candidat surpriză, cota este excelentă și merită luată în calcul. Chiar și cu o miză mică putem obține un câștig impresionant. Totuși, nu știm ce candidați se mai pot înscrie în cursa de primar al Bucureștiului. Orice candidat care ar atrage o parte din voturile pentru Nicușor Dan ar favoriza-o pe Gabriela Firea. Un candidat supriză și care să îî depășească pe cei doi este greu de anticipat.

Limitările modelului expected goals (xG) și apariția neprevăzutului la pariuri

STAI! Citeste si despre

S-a castigat Jackpot-ul Mega Millions in valoare de 1,05 miliarde de dolari

După un record de 37 de extrageri, al doilea cel mai mare jackpot din istoria …

Legendarul parior Billy Walters a fost gratiat de Donald Trump

În ultimele ore ale președinției sale, Donald Trump l-a grațiat pe legendarul parior sportiv, Billy …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *