marți , 6 octombrie 2020
Home / Stiri / Cine sunt patronii echipelor de fotbal american din NFL – ultima parte
fotbal american
fotbal american

Cine sunt patronii echipelor de fotbal american din NFL – ultima parte

Iata ca am ajuns la final cu articolele noastre in care va prezentam patronii echipelor de fotbal american din NFL. Documentand articolele am observat ca majoritatea celor care detin aceste echipe sunt extrem de instariti si au in conturi mai multe miliarde de dolari. Multe dintre echipele din NFL se afla in aceiasi familie de foarte muta vreme, owership-ul fiind mostenit de la o generatie la alta. O alta impresie pe care am capatat-o de-a lungul acestui serial a fost ca echipele de fotbal sunt “jucarii” in mainile proprietarilor, dar niste “jucarii” care produc bani si care ajuta la legare de relatii si prietenii care pot aduce beneficii inestimabile in viitor.

 

Stephen Ross

Stephen M. Ross este proprietarul echipei Miami Dolphins si a stadionului Hard Rock. Ross este cunoscut pentru afacerile pe care le detine in real estate precum si pentru actiuniile de binefacere. Averea pe care o detine ajunge la suma de $7.6 miliarde.

Pat Bowlen a fost pana anul trecut proprietarul echipei Denver Broncos. Din 2019 cand Pat a decedat, echipa a ramas subiectul unei dispute legale intre mostenitorii lui

Pat Bowlen

Bowlen. Cu siguranta in viitorul apropriat, problema mostenirii se va rezolva si vom vedea cine va fi noul proprietar.

Trebuie sa mentionam ca la data mortii sale, Pat Bowlen avea o avere de aproximativ $1 miliard.

Woody Johnson

Robert Wood “Woody” Johnson IV este co-proprietarul echipei New York Jets, impreuna cu fratele sau Christopher Johnson. Woody este afacerist si diplomat de cariera, in 2017 a fost numit de Presedintele Donald Trump, ambasador al USA in Marea Britanie, moment in care a renuntat la conducerea echipei Jets, pasandu-i fratelui sau toate aceste indatoriri.

Woody are o avere de aproximativ $4.2 miliarde.

Janice McNair detine echipa de fotbal Huston Texas. Janice a devenit proprietara deplina a echipei odata cu moartea sotului sau Bob McNair. Janice a fost “mana dreapta”

Janice McNair

a sotului ei in toate afacerile pe care acesta le-a detinut, inclusiv a fost implicata in infintarea echipei din Huston. Averea lui Janice se cifreaza la $4 miliarde.

Daniel Snyder

Daniel Snyder, patronul echipei Washington Redskins, mai detine si Snyder Communications, companie focusata pe domeniul marketing. Averea lui este de aproximativ $2.6 miliarde.

Mark Davies

 Mark Davies este proprietarul echipei Oakland Riders. A mostenit echipa de la tatal sau, legendarul antrenor si proprietar de echipa de fotbal american Al Davies. Averea

estimata a lui Mark este de $500 milioane.

Michael Bidwill proprietarul echipei Arizona Cardinals, este fiul lui Bill Bidwill propietarul celor de la Cardinals pana in 2019 cand a decedat. Interesant despre Michael

Michael Bidwill

este faptul ca a urmat o cariera in drept, ocupand functia de procuror federal. La moartea tatalui sau a mostenit afacerile acestuia si a trebuit se ocupe de acestea.

STAI! Citeste si despre

Masinile fotbalistilor de top

Ce puteti citi in acest articol Este cunoscut faptul salarile fotbalistilor care joaca la echipele …

Top 5 cel mai bine platiti jucatori de fotbal american

Ce puteti citi in acest articol Fotbalul american este sportul numarul 1 in SUA, personajele …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *