luni , 5 octombrie 2020
Home / Stiri / Cine sunt patronii echipelor de fotbal american din NFL – partea IV

Cine sunt patronii echipelor de fotbal american din NFL – partea IV

Iata ca am ajuns la episodul 4 al serialului nostru in care prezentam pe scurt patronii echipelor de fotbal american . In cele ce urmeaza va vom prezenta 10 din cei 32 de proprietari din NFL.

Robert Kraft

Robert Kenneth Kraft este proprietarul echipei New England Patriots. Detinator a unei averi de aproximativ $6.9 miliarde, Robert este chairman si CEO al Kraft Group. Robert mai detine pe langa echipa de fotbal american New England Patriots si echipa de fotbal (soccer) New England Revolution din Major League of Soccer, Gillette Stadium si prima echipa de esports din New England, Boston Uprising.

 

 

 

Steve Bisciotti este proprietarul majoritar al echipei Baltimore Ravens. In varsta de 60 de ani, Steve are o avere de $4.7 miliarde, detine o serie de companii care se ocupa

Steve Bisciotti

de tehnologie, inclusiv tehnologie aerospatiala.

 

 

 

 

 

 

 

 

Clark Hunt

Clark Knobel Hunt este co-proprietar, chairman si CEO al celor de la Kansas City Chiefs, precum si investitor-proprietar fondator al Major League Soccer. Hunt este si chairman al Hunt Sports Group, companie care mai detine si FC. Dallas si Columbus Crew. Clark este fiul lui  Lamar Hunt si nepotul magnatului petrolului  H.L. Hunt. Odata cu moartea tatalui sau in 2006 Clark  a devenit reprezentantul mamei si a fratilor sai in calitate de proprietari ai echipei. Sub conducerea sa Chiefs a intratin playoff de sapte ori, a castigat AFC West de 5 ori si a castigat un Super Bowl.

 

 

 

Jerry Jones este din 1989 proprietarul celor de la Dallas Cowboys. Are o avere care atinge suma de $8 miliarde, majoritatea banii i-a obtinut din afacer asociate cu echipa

Jerry Jones

de fotbal. Echipa din Dallas este una dintre cele mai de succes din istoria NFL, de la venirea lui Jerry la conducere a castigat 3 titluri in ’93, ’94 si ’96.

 

 

 

Jim Irsay

Jim Irsay este patronul echipei Indianapolis Colts. Cu o avere de $3 miliarde, Irsay are pe langa fotbal investitii semnificative si in industria muzicala si a obiectelor de colectie.

 

 

 

 

 

Arthur M. Blank detine echipa Atlanta Falcons precum si echipa Atlanta United sin MLS. Arthur este co-fondatorul celui mai mare retailer de produse destinate

Arthur M. Blank

constructiilor din USA, The Home Depot. Arthur are o avere de aproximativ $5.6 miliarde.

 

 

 

 

 

 

Jeff Lurie
Jeff Lurie

Jeffrey Lurie patronul echipei Philadelphia Eagles, are o avere de $2.7 miliarde si are business focus pe productia cinematografica.

Michael Brown

Michael Brown detinatorul echipei Cincinatti Bengals, este fiul co-fondatorului echipei Bengals, Paul Brown. Michael a facut parte din anturajul echipei in toata cariera sa si odata cu moartea tatalui sau a mostenit-o.

John Mara
John Mara

John Mara este CEO-ul si co-proprietarul echipei New York Giants. John a detinut mai multe functii de conducere in cadrul echipei inca din 1988 si odata cu moartea tatalui sau a preluat functia de presedinte al acesteia. De mentionat este ca echipa New York Giants a fost fondata de bunicul lui John, Tim Mara si a ramas in familie in toata aceasta perioada. Familia Mara, al carui rerezentant este John Mara, detine o avere de $3 miliarde.

Green Bay Packers, Inc. este compania non-profit care detine echipa de fotbal Green Bay Packers. The Packers este singura echipa din NFL care nu este detinuta de o entitate privata.

STAI! Citeste si despre

Masinile fotbalistilor de top

Ce puteti citi in acest articol Este cunoscut faptul salarile fotbalistilor care joaca la echipele …

Top 5 cel mai bine platiti jucatori de fotbal american

Ce puteti citi in acest articol Fotbalul american este sportul numarul 1 in SUA, personajele …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *