luni , 5 octombrie 2020
Home / Stiri / Cine sunt patronii echipelor de fotbal american din NFL – partea III
fotbal american

Cine sunt patronii echipelor de fotbal american din NFL – partea III

Continuam seria articolelor in care va dezvaluim numele proprietarilor de echipe de fotbal american din NFL, proprietari care asa cum spuneam in articolele precedente sunt foarte bine conexati in ceea ce putem numi “lumea buna”, marea lor majoritate detinand in conturi miliarde de dolari.

Cu siguranta ve-ti gasi interesante si prima parte si pe cea de a doua parte a articolelor noastre despre magnatii din fotbalul american.

Arthur Joseph Rooney II

Arthur Joseph Rooney II este proprietarul echipei Pitsburg Steelers. El este unul dintre cei 9 copii ai Patriciei (Regan) si Dan Rooney, cel care a ocupat o perioada foarte mare de timp functia de conducator al celor de la Steelers. Art Rooney II este in acelasi timp si nepotul fondatorului echipei Pitsburg Steelers, “The Chief” Art Rooney Sr.

Averea lui Art Rooney II se cifreaza la suma de $1 miliard.

 

 

 

 

 

 

Dean Alexander Spanos

Dean Alexander Spanos, chairman si proprietar al echipei Los Angeles Chargers, este fiul celui care a fost Alex Spanos care in 1984 a cumparat pachetul majoritar al echipei. Dean Spanos a mostenit la moartea tatalui sau echipa de fotbal pe care o conduce in prezent. De origine greaca, Spanos are o avere care se ridica la aproximativ $1 miliard.

 

 

 

 

Terrence Michael Pegula

Terrence Michael Pegula este proprietarul Pegula Sports and Entertainment , companie al carei portofoliu include si echipa Buffalo Bills. Terry Pegula este miliardar, averea facand-o din afaceri cu petrol, real estate si entertainment. Averea sa este de $9.4 miliarde.

 

 

 

 

David Alan Tepper

David Alan Tepper este proprietarul celor de la Carolina Panthers. David si-a obtinut cele $12 miliarde din calitatea de proprietar de hedge fund manager si alte afaceri.

 

 

 

 

 

 

 

Jody Allen

Jo LynnJodyAllen este actuala proprietara a echipei Seattle Seahawks. Jody a ajuns la conducerea echipei din Seattle, odata cu moartea fratelui ei, Paul Allen , nimeni altul decat cofondatorul Microsoft. La moartea fratelui ei, Jody a mai intrat in posesia si a echipei de baschet Portland Trail Blazers. Averea pe care o administreaza Jody este de aproximativ $20.3 miliarde.

 

STAI! Citeste si despre

Masinile fotbalistilor de top

Ce puteti citi in acest articol Este cunoscut faptul salarile fotbalistilor care joaca la echipele …

Top 5 cel mai bine platiti jucatori de fotbal american

Ce puteti citi in acest articol Fotbalul american este sportul numarul 1 in SUA, personajele …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *