luni , 22 iunie 2020
Home / Stiri / Cine sunt patronii echipelor de fotbal american din NFL, partea I
Cine sunt patronii echipelor de fotbal american din NFL

Cine sunt patronii echipelor de fotbal american din NFL, partea I

Fotbalul american este sportul numarul 1 din SUA, doar foarte putine persoane au posibilitatea sa detina o echipa in NFL indiferent de sumele pe care le au in conturi. In cele ce urmeaza va spunem cine sunt patronii echipelor de fotbal american din NFL.

Shahid Khan

Shahid Khan proprietarul echipei Jacksonville Jaguars, este de origine pakistanez si este considerat a fi cel mai bogat om din Pakistan. Din 1991 poseda si cetatenia americana. Pe langa echipa de fotbal american Jacksonville Jaguars mai este si proprietatul echipei de fotbal (soccer) Fullham FC din Londra. Averea estimata a lui Shahid este de $10, 9 miliarde.

 

 

 

 

Randy Lerner

Randy Lerner patronul celor de la Cleveland Browns mai detine si echipa de fotbal (soccer) AstonVilla din UK. Are o avere ce depaseste $1.1 miliarde, mostenita de la tatal sau, care s-a ocupat cu afaceri bancare si real estate.

 

 

 

 

 

 

 

Malcom Glazer

Familia Glazer detine Tampa Bay Buccaneers, dar initial echipa a fost cumparata initial de patriarhul familiei Malcom Glazer, aceasta este in continuare detinuta de membrii familiei care mai detin printre altele si echipa Man United.

 

 

 

 

Virginia Halas McCaskey

Virginia Halas McCaskey detine Chicago Bears si putem sune despre ea ca este cel mai in varsta proprietar (97 ani) al unei echie de fotbal american. Virginia a mostenit echipa de la tatal sau George Stanley Halas si detine o avere de aproximativ $2.4 miliarde.

 

 

 

 

Gayle Marie LaJaunie Bird Benson

Gayle Marie LaJaunie Bird Benson este detinatoarea echipei New Orleans Saints , in a carei posesie a intrat cand l-a mostenit pe sotul ei Tom Benson

 

 

 

 

Urmeaza partea a doua a articolului in care va vom prezenta si proprietarii restului echipelor care activeaza in NFL!

STAI! Citeste si despre

Cele mai frumoase case de fotbalisti

Este cunoscut faptul ca vedetele din fotbalul mondial castiga enorm de multi bani si isi …

Top 5 cele mai sexy jurnaliste sportive

Fara ele evenimentele sportive si stirile despre acestea nu ar fi la fel, jurnalistele  sportive, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *