vineri , 25 decembrie 2020
Home / Ponturi Pariuri Gratuite Bune si Analize de Meciuri / Chelsea – Tottenham (29.11.2020) – analiză și 3 ponturi
Chelsea - Tottenham (29.11.2020) - analiză și 3 ponturi

Chelsea – Tottenham (29.11.2020) – analiză și 3 ponturi

Chelsea – Tottenham (29.11.2020) se anunță o partidă pe care va trebui să o urmărim. Forma în care se află cele două și rezultatele din partidele europene arată că ambele sunt între-o dispoziție excelentă de joc. Motivația și pregătirea jucătorilor își spun cuvântul. Locurile 2 și 3 în Premier League, ambele poziții de Champions League.

Chelsea pare mai motivată în jocurile europene, Tottenham pare decisă asupra campionatului intern. Oricare echipă ar obține victoria, poate prelua locul 1 devansând-o pe Liverpool. Mai ales că echipa lui Klopp pare să fie într-o perioadă nu tocmai favorabilă iar asta s-a văzut în jocul pierdut acasă cu Atalanta. Un semieșec cu Brighton (1-1) și cormoranii își văd amenințată prima poziție.

Chelsea – Tottenham (29.11.2020) – analiza partidei

Ambele formații au pretenții mari în acest sezon. Este bine de știut că Chelsea nu a pierdut în 25 din ultimele 26 de întâlniri cu Tottenham, în toate competițiile. Albaștrii au câștigat 8 din ultimele 10 jocuri pe teren propriu.

Chelsea a marcat cel puțin câte 2 goluri în 10 din ultimele 11 confruntări cu Tottenham, în toate competițiile. În ultimele 3 meciuri acasă, Chelsea a marcat cel puțin câte 3 goluri. Apetitul ofensiv a devenit destul de ridicat, cel mai bun atac alături de Liverpool (22 de goluri marcate).

Frank Lampard și José Mourinho vor fi adversari într-un joc care se anunță electrizant. Pentru Chelsea, Édouard Mendy a avut o contribuție uriasă în acest sezon. 10 meciuri fără gol primit. Rămâne să vedem dacă defensiva lui Mendy va face față mașinii de goluri Harry Kane – Son Heung-min.

La centru va fi Paul Tierney, arbitru cu o medie de 3.8 cartonașe în acest sezon. Starea de disciplină este oarecum asemănătoare, ambele echipe fiind destul de agresive.

foto: bbc.com Chelsea - Tottenham (29.11.2020) - analiză și 3 ponturi
foto: bbc.com Chelsea – Tottenham (29.11.2020) – analiză și 3 ponturi

Chelsea – Tottenham – 3 ponturi bune de jucat

Chelsea – Tottenham 1-2 goluri în prima repriză @1.60 la Mozzartbet

Miza partidei este mare iar orgoliile la fel. Un rezultat de egalitate avantajează ambele echipe și ne le influențează dramatic poziția. În plus, ambele vin după jocuri europene și oboseala își va face apariția. Ultimele întâlniri au avut goluri marcate în prima repriză

Chelsea – Tottenham 2-3 goluri @2.00 la Mozzartbet

5 din ultimele 6 jocuri au fost de 2-3 goluri. Aceasta este media generală a întâlnirilor. Defensivele celor două sunt prea valoroase pentru a se ajunge la un festival de goluri. În același timp, nicio echipă nu ar accepta 1-0.

Chelsea – Tottenham 1X și sub 2.5 goluri  la Mozzartbet

Un pariu acoperitor dacă luăm Chelsea ca fiind echipa mai solidă și acordăm credit avantajului dat de terenul propriu.

STAI! Citeste si despre

Anglia este favorită la EURO 2020, cotă de peste @5.00

Anglia la EURO 2020, cotă de peste @5.00

Anglia este favorită la EURO 2020 și confirmă în acest fel valoarea fotbalului din insulă. …

Derby della Madonnina Inter - AC Milan și 3 pariuri interesante

Derby della Madonnina: Inter – AC Milan și 3 pariuri interesante

Derby della Madonnina: Inter – AC Milan, un joc încărcat de o mare rivalitate între …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *