vineri , 19 iunie 2020
Home / Ponturi Pariuri Gratuite Bune si Analize de Meciuri / CFR Cluj – Dinamo București – analiză și 2 ponturi de urmărit

CFR Cluj – Dinamo București – analiză și 2 ponturi de urmărit

CFR Cluj – Dinamo București, un meci în care Dan Petrescu a anunțat că va băga rezervele. În aceste condiții, echipa din București are șanse reale să obțină un punct. Cel puțin, la prima vedere este un scenariu destul de simplu. Dar merită să pariem pe Dinamo?

Sunt atât de multe motive care ne îndeamnă să fim precauți:

  • CFR Cluj este cea mai în formă echipă românească
  • Dinamo pare să se afle într-o continuă degringoladă
  • Fără un antrenor pe bancă, echipa din Ștefan cel Mare este expusă
  • Chiar dacă are o conducere experimentată, jocul dinamoviștilor este sub orice critică

În aceste condiții, este greu să nu iei Cluj la 1Solist chiar de ar juca cu echipa a treia. “Trebuie să găsesc soluții pentru sâmbătă. Vreau să câștig și cu Dinamo, întâlnim o echipă rănită. Dacă băgăm toată echipa, nu avem nicio șansă marți. Va fi greu să îi băgăm sâmbătă și marți. Va fi la fle ca la Clinceni, unde am schimbat 8 jucători. E posibil să schimb mai mulți”, a declarat Dan Petrescu la finalul meciului cu Maccabi Tel Aviv, conform digisport.ro.

CFR Cluj – Dinamo București, meci de sub 2.5 goluri?

Au fost sub 2.5 goluri în 8 din ultimele 9 meciuri jucate de Dinamo în Liga 1. Echipa nu a reușit să marcheze în ultimele 5 jocuri! Mai mult decât atâtm Cluj a câștigat ultimele 4 meciuri cu Dinamo în toate competițiile. CFR este neînvinsă în 11 din ultimele 12 meciuri disputate în Liga 1.

7 pariuri neobișnuite la începutul sezonului 2019 – 2020

O altă particularitate a întâlnirilor dintre cele 2 este dată de duritatea partidei. Clujenii au tendința de a-și brusca adversarii și un cartonaș roșu poate apărea rapid.

În ultimele 3 întâlniri directe, CFR a făcut handicap cu Dinamo (3-0, 3-1, 2-0).

CFR Cluj – Dinamo București – 2 ponturi de urmărit

Câte un gol marcat în fiecare repriză poate fi un pariu de pornire. Multe depind și de tactica cu care Dinamo va aborda acest joc. Cum nu are de pierdut prea mare lucru, echipa bucureșteană poate miza pe cartea atacului mai mult decât până acum. În condițiile în care ar întâlni o echipă gazdă cu jucători mai slabi, neexperimentați, se poate specula în anumite momente.

În ciuda declarațiilor și anunțurilor oficiale, cota pentru victoria Clujului este în scădere. De la @1.65 la @1.58, @1.50 ajungând la @1.48.

CFR Cluj - Dinamo București

Și grafic se observă o medie de goluri scăzută: 1.6 + 0.6 = 1.1 la general. Astfel, sub 3.5 goluri se arată bun de luat pe bilete, la fel și sub 3 goluri.

Curentul general este împotriva lui Dinamo, echipa fiind considerată extrem de slabă și într-un moment în care este foarte fragilă. Dacă ar fi să pariem împotriva curentului, am alege un pariu asigurator:

CFR Cluj – Dinamo București 2 + 2 @1.50 la Sportingbet

Asta înseamnă că Dinamo pornește cu 2 goluri diferență, un handicap greu de recuperat.

Vor înscrie ambele echipe în meci? DA @2.40 la Sportingbet

Dinamo merge la Cluj, pentru derby-ul cu CFR, fără galerie. Din cauza incidentelor de la Ovidiu, suporterii au primit interdicţie pentru următoarele cinci deplasări.

“(Un egal ar fi satisfăcător?) Ţinând cont că jucăm la echipa campioana acasă, zic că da, dar noi mergem să câştigăm. Dacă ar fi o minune? N-ar fi o minune, de ce să fie o minune?”, a spus “principalul” interimar al lui Dinamo, Sebastian Moga conform digisport.ro.

Astfel, dacă dinamoviștii vor înscrie, ne așteptăm la GG – goluri de ambele părți. 1-1, 2-1 sunt scoruri destul de plauzibile și care pot să apară în acest meci.

STAI! Citeste si despre

Ce pariem la Barcelona – Real Madrid – 18 Decembrie 2019

Ce pariem la Barcelona – Real Madrid – 18 Decembrie 2019 – primul El Clasico …

Ponturi Champions League 10 - 11 Decembrie 2019

Ponturi Champions League 10 – 11 Decembrie 2019

Ponturi Champions League 10 – 11 Decembrie 2019 dar și bilete, predicții și sfaturi în …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *