joi , 12 septembrie 2019
Home / Topuri / Cele mai sexy jucătoare de fotbal | Top 5 2018

Cele mai sexy jucătoare de fotbal | Top 5 2018

Cele mai sexy jucătoare de fotbal alese pe baza voturilor fanilor combină senzualitatea cu abilitatea de pe teren. Fie că e vorba de fotbal amator sau profesionist,  aceste doamne și domnișoare sunt considerate sexy în orice ligă.

Deși fotbalul feminin nu este așa popular, femeile ”fierbinți” nu pot să lipsească. Jucătoare precum Mia Hamm, Rachel Morris, Lindsey Packard, Niki Arlitt și Heather Mitts sunt doar câteva dintre femeile sexy care joacă fotbal.

Există o mulțime de femei superbe și în alte țări:  kosovara Asllani, Kaylyn Kyle din Canada, Rachel Unitt din Anglia, Monica Gonzalez din Mexic și Amy Taylor sunt recunoscute pentru calitățile fotbalistice dar și pentru frumusețea lor.

Aceste doamne și domnișoare nu sunt incluse în topuri ”din toate timpurile” dar le veți găsi în paginile revistelor pentru bărbați, pe postere și în fanteziile fanilor sporturilor din întreaga lume.

Top 5 – Cele mai sexy jucătoare de fotbal

1 Alex Morgan

2 Laisa Andrioli

3 Amy Duggan

4 Anouk Hoogendijk

Cum să pariem pe Major League Baseball

5 Hope Solo

Cele mai sexy jucătoare

 

Cele mai sexy jucătoare reprezintă un top subiectiv bazat pe aprecierile suporterilor. Sunt mai multe criterii luate în considerare, însă recunoașterea sportivă este prezentă.

Nu ar putea apărea într-un astfel de top jucătoare care nu sunt cunoscute publicului și care nu beneficiază și de alte calități decât un corp frumos.

Top cele mai mari 5 câștiguri la Stanleybet

Este important modul în care pozează pentru diverși sponsori, dar și evoluția lor pe teren atrage atenția în mod constant. Nu am decât foarte puține pariuri pe fotbalul feminin la activ, însă campionatele și competițiile sunt cotate de către casele de pariuri.

În ciuda acestui fapt, este cale lungă până la a paria pe meciurile acestor jucătoare. Aștept cu nerăbdare momentul în care o vom face, iar pariorii  vor acorda mai multă atenție fotbalului feminin.

STAI! Citeste si despre

Topul caselor de pariuri online la care găsești handicap european

Handicap european la pariuri este total diferită de cea de handicap asiatic. Însăși filozofia acestui …

Topul echipelor europene la pariuri

Topul echipelor europene la pariuri | Analiză Bettinginside

Topul echipelor europene la pariuri se referă la câteva echipe europene cu cele mai bune …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *