joi , 13 august 2020
Home / Stiri / Cele mai frumoase case de fotbalisti
case de fotbalisti

Cele mai frumoase case de fotbalisti

Este cunoscut faptul ca vedetele din fotbalul mondial castiga enorm de multi bani si isi permit o multime de excentricitati. Fie ca vorbim de cele mai frumoase femei, masini, vacante, este normal sa detina si super locuinte care sa le reflecte statutul social si valoare. In cele ce urmeaza va prezentam un top al celor mai frumoase case detinute de vedetele fotbalului international.

Didier Drogba

Unul dintre cei mai prolifici atacanti din istoria fotbalului mondial este nimeni altul decat Didier Drogba. El detine un conac ce masoara nu mai putin 8.600 sq ft. Casa a fost construita in2007 cu un cost total de $21 milioane si acum dupa 13 ani de la edificarea acesteia a ajuns sa valoreze nu mai putin de $90 milioane. Spectaculosul conac este compus din nu mai putin de 8 bai, 7 dormitoare, camere de joaca pentru copii precum si o camera special creeata pentru trofee.

David Beckham

Actualmente retras din activitate, David Beckhama fost unul dintre cei mai apreciati si bine platiti jucatori de fotbal din istoria acestui minunat sport. Casa pe care o detine a fost construita in 1999 costand nu mai putin de $20 milioane, este greu sa ne imaginam cat costa in prezent. Edificiul a fost denumit Beckham palace si contine inclusiv un studio de inregistrare, capela si teren de fotbal.

Wayne Rooney

Casa lui Rooney este localizata in Cheshire. Impresionanta constructie este estimat sa coste $17.8 milioane fiind construita in 2004. Casa adaposteste o piscina, statui in stil grecesc, sala de cinema, gazon incalzit. De asemenea casa este dotata cu tehnologie de ultima ora.

Frank Lampard

Frank Lampard detine o vila cu 2 nivele in Surre. Constructia est compusa din 9 dormitoare, pisccina, 12 bai, casa pentru oaspeti si un teren de tenis. Costul initial al proprietatii a fost de $10.5 milioane, exteriorulsi interiorul acesteia fiind deosebite.

Cristiano Ronaldo

Situata in Madrid, Cristiano Ronaldo a cumparat aceasta proprietate in 2004 cu un pret de $6 milioane. In interiorul case se regaseste un acvariu, sala de sport, cinema, sauna si piscina. Starul lui Juventus a locuit in aceasta casa cand a evoluat la Real Madrid.

Lionel Messi

Arhitectura casei lui Messi este una moderna si seamana cu un teren de fotbal. In interior se regasesc o multime de facilitati precum piscina, cinema, sala de forta, teren de fotbal si spa. Pretul de achizitie al acestei proprietati a fost de $5 milioane.

STAI! Citeste si despre

Masinile fotbalistilor de top

Ce puteti citi in acest articol Este cunoscut faptul salarile fotbalistilor care joaca la echipele …

Top 5 cel mai bine platiti jucatori de fotbal american

Ce puteti citi in acest articol Fotbalul american este sportul numarul 1 in SUA, personajele …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *