vineri , 16 august 2019
Home / Ponturi Pariuri Gratuite Bune si Analize de Meciuri / Cele mai bune livescoruri pentru Android

Cele mai bune livescoruri pentru Android

Fotbalul este cel mai popular și mai îndrăgit sport. Cele mai multe pariuri sunt făcute pe meciuri de fotbal. Tenisul, baschetul, handbalul, hochei-ul, snookerul, fotbalul american și toate celelalte sporturi la un loc, nu ne aduc un număr de evenimente și informații pe cât ne aduce fotbalul. Un volum enorm. Tot astfel și pariurile, analizele, ponturile, știrile legate de fotbal sunt mult mai numeroase și mai ușor accesibile decât cele din alte sporturi.

Pentru că suntem din ce în ce mai ocupați și avem din ce în ce mai puțin timp liber, avem nevoie de aplicații pentru pariuri care să ne ofere cât mai multe știri, statistici legate de meciuri și juători, analize sau pronosticuri ori pur și simplu informații. Cu cât mai simple, cu atât mai ușor de instalat și utilizat.

Flashcore foarte bună și îndragită, oferă destul de multe informații și despre alte sporturi tenis, bashet, baseball, hockei, handbal, cricket dar mă interesează mai mult fotbalul. Aici au o muțime de campionate, scurte știri, statistici, formații de start, comentarii live, istoric al întâlnirilor directe, marcatori, cote la caseele de pariuri. Se pot seta notificări pentru golurile înscrise și sunt destul de rapide. Poate fi descărcată din Google Play Store, nu este încărcată de bannere, iar traficul de date făcut este foarte mic.

flashscore-1-600x531

Forza Soccer specializată strict pe fotbal unde, într-adevăr, oferă o mulțime de date și informații. De la campionate (foarte multe), știri, statistici, formații de start, comentarii live, istoric al întâlnirilor directe, marcatori până la notificări personalizate pentru goluri, cartonașe roșii, ore de începere a meciurilor. Față de alte aplicații, acesta are și conținut video pentru unele campionate. Poate fi descărcată liber din Google Play Store iar traficul de date făcut este rezonabil, în funcție și de cum este utilizată.

forza-soccer-600x341

Soccer scores – FotMob o altă aplicație specializată pe fotbal dar care are un design foarte prietenos. Deși au o mulțime de date, statistici, formații de start, comentarii live, istoric al întâlnirilor directe și oferă notificări la goluri înscrise/începutul sau sfârșitul unui meci precum și știri din fotbalul de top, pare foarte simplă și ușor de urmărit. Mai mult decât atât, are și o versiune cu plată care poate fi descărcată din Google Play Store. Nu am testat versiune plătită care promite și alte funcții utile pentru pariuri.

fotmob_1-768x682

Goal live scores – Goal.com dacă cele trei aplicații prezentate mai sus sunt utile,  Goal live scores este considerată printe cele mai bune aplicații pentru livescore existente la acestă oră. Este și părerea mea personală pentru că viteza notificărilor este uluitoare. Afli imediat despre orice gol înscris iar asta contează enorm. Totuși nu excelează la partea de statistici și informații care există dar la nivel de bază. Poate fi descărcată liber din Google Play Store iar traficul de date făcut este mic, în funcție și de cum este utilizată. Vă recomand să folosiți aplicația în același timp cu site-ul pentru o informare mai bună.

goal_1-768x653

SofaScore am lasat la urmă cea mai bună aplicație de livescore pentru Android. Oferă tot ce oferă și celelalte aplicații descrise dar la alt nivel de performanță. În ceea ce privește fotbalul, cam orice date ai nevoie despre un meci fiind cam cea mai completă aplicație. Viteză, acuratețe și interacțiune pentru că oferă și text-to-speech dar și video. Poate fi descărcată liber din Google Play Store, are un banner care nu incomodează în partea de sus, iar traficul de date făcut este mic dar poate crește în funcție de personalizarea aleasă.

sofascore_1-768x480

Surse foto: flashscore.com, ndroidheadlines.com

STAI! Citeste si despre

Cum folosim cotele live în avantajul nostru și 5 ponturi pe care trebuie să le cunoaștem

Vrem să utilizăm cotele live în avantajul nostru și se benficiem de cele mai bune …

Ce pariem pe FCSB în sezonul 2019 - 2020 (Liga 1)

Ce pariem pe FCSB în sezonul 2019 – 2020 (Liga 1)

Ce pariem pe FCSB, ce pariem pe una dintre cele mai puternice formații românești? Echipa …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *