marți , 21 mai 2024
Home / Articole populare / Casele de pariuri cu cele mai bune cote la Ungaria Putto
Casele de pariuri cu cele mai bune cote la Ungaria Putto

Casele de pariuri cu cele mai bune cote la Ungaria Putto

Ungaria Putto este o loterie atractivă și interesantă. Poate că nu este la fel de populară ca Grecia Kino sau Polonia Keno, dar are avantajele ei. Se extrag 8 numere dintr-un total de 20 este simplu să joci orice tip de bilet îți trece prin cap.

Pentru a juca la loteriile internaționale tot ceea ce trebuie să faci este să îți iei unul sau mai multe bilete la o extragere (sau mai multe). Pentru asta poți să alegi unul sau mai multe seturi de numere preferate, să stabilești cât mizezi, iar apoi să aștepti extragerea și să verifici dacă a ieșit combinația ta. Desigur, poți pune și bilete de tip sistem (combinații multiple), la care nu este necesar să nimerești toate numerele jucate, ci doar o parte stabilită de tine ca limită minimă. De exemplu dacă joci la Ungaria Putto online sau offline, poși opta pentru diferite sisteme, în funcție de numerele alese, precum 2/3, 2/4, 3/5 și altele, pentru a obține câștiguri chiar dacă nu toate numerele jucate de tine au fost extrase.

Cote și câștiguri la loteriile internaționale

Foarte importantă este și cota pe care o primești la fiecare număr. Aici, casele de pariuri oferă cote diferite pentru diverse sisteme. De exemplu, poți avea cota @3.60 la un operator și cota @3.45 la altul, la aceeași loterie/extragere. Cotele diferă în funcție de marja pe care o aplică fiecare operator și sunt un bun indicator pentru pariori. Fiind vorba despre case de pariuri licențiate și la care poți juca în siguranță, nu se pune problema că nu îți primești câștigurile. Este de înțeles și faptul că agențiile de pariuri vor să câștige, nu sunt organizații caritabile. Fiecare va încerca să câștige cât mai mult și să ofere, în același timp, unele avantaje jucătorilor.

Totuși, din punctul de vedere al unui jucător, câștigul este esențial. Nu doar câștigul efectiv, ci și câștigul potențial. Suma de bani pe are o poți câștiga cu o anumită miză. Ca și la pariuri sportive, câștigul pe care îl încasezi este produsul dintre cotă și miză (minus impozitul). Poți obține profit și cu un singur număr ghicit sau cu două. De la trei numere în sus, cota este deja una mare, corectă în raport cu probabilitatea de a reuși. La loterii, poți încerca să câștigi sume mai mari folosind mize mici sau foarte mici. Până la urmă, asta este ideea de bază a oricărei loterii: câștigul care să motiveze și să impresioneze, pe lângă participare și distracție.

Unde sunt cele mai bune cote

Despre Ungaria Putto am scris, pe larg, AICI. Este una dintre loteriile internaționale, de tip Keno, la care poți juca cu reale șanse de câștig. Pentru că sunt 20 de numere din care se extrag 8, la fiecare 5 minute. Asta înseamnă cote mai mici dar probabilitate mai mare de a ieși. Poți mări cota adăugând numere suplimentare la numărul sau combinația aleasă de tine.

Am jucat la Ungaria Putto la 3 agenții stradale diferite. La fiecare am mizat aceeași sumă (10 Lei) pe bilete diferite (1 leu pe bilet de 10 ori), la extrageri consecutive. Practic, am vrut să văd cât pot câștiga cu 1 Leu/bilet la Ungaria Putto la 3 case de pariuri.

Ungaria Putto la Superbet – la o agenție stradală

Ungaria Putto la Mozzartbet – la o agenție stradală

Ungaria Putto la Get`s Bet – la o agenție stradală

Concluzii scurte și la obiect

Este clar că Get`s Bet are cele mai  bune cote dacă joci un bilet cu 4 numere la Ungaria Putto. Superbet se situează destul de aproape, însă diferența este semnificativă pe termen lung. Mozzartbet ar trebui să își adapteze cotele pentru a putea fi competitivi.

Când sunt 4 agenții stradale una lângă alta, vei căuta cotele cele mai bune. Poate că una îți oferă cote mai bune la rezultat final, alta la loterii iar alta te atrage cu pariuri speciale. Toate detaliile sunt importante, mai ales că este vorba de distracția și de banii tăi.

Dacă vrei să joci la Ungaria Putto, variante de 4 numere cu 1 Leu/bilet, alegi casa de pariuri care te avantajează!

STAI! Citeste si despre

Cele mai mari greșeli pe care le poți face la pariuri sportive

În mod normal, acest articol ar fi avut titlul ”Cele mai mari greșeli ale unui …

cei mai urmariti fotbalisti de pe Instagram

Top 5 cei mai urmariti fotbalisti de pe Instagram in 2022

Ce puteti citi in acest articol Top 5 cei mai urmăriți fotbaliști de pe Instagram, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *