sâmbătă , 23 martie 2019
Home / Topuri / Cei mai buni jucători și cele mai tari statistici utile la pariuri 2017
Statistici utile la pariuri

Cei mai buni jucători și cele mai tari statistici utile la pariuri 2017

Statistici utile la pariuri în perspectiva reluării jocurilor în marile campionate europene.

Am luat în calcul doar primele 5 ligi din marile campionate europene, Premier League, La Liga, Serie A, Ligue 1, Bundesliga.

Atât la nivel de jucător, cât și la nivel de club, aceste statitici sunt un bun indicator pentru orice parior:

Cei mai buni marcatori

Falcao (Monaco) este cel mai bun marcator cu 12 goluri din 22 reușite de francezi.

Este urmat de Lionel Messi (Barcelona) cu 11 goluri marcate din 22 și Paulo Dybala (Juventus) cu 10 goluri marcate din totalul de 20 reușite de către echipa sa.

Ciro Immobile (Lazio) are 9 goluri marcate iar Edison Cavani (PSG) are 8 reușite. Statistici utile la pariuri pentru cei care joacă pe marcatori.

Cei mai agresivi jucători

Luiz Gustavo (Marseille) are deja 5 cartonașe galbene și unul roșu la activ. Secondat de Benoit Assou-Ekotto (Metz) care are doar un galben dar 2 roșii deja primite.

Francesco Magnanelli (Sassuolo), David Luiz (Chelsea) și Cedric Yambere (Dijon) au toți câte 3 cartonașe galbene și unul roșu.

Statistici utile la pariuri pentru cei care joacă pe numărul de cartonașe.

Cele mai multe șuturi spre poartă

Messi (Barcelona) este liderul cu o medie de 7.3 șuturi spre poartă/meci. Pe locul secund englezul Harry Kane (Tottenham) cu o medie de 6.3, urmat de Edin Dzeko (Roma) cu 6.

Paulo Dybala (Juventus) este pe locul 4 cu o medie de 5.7 șuturi spre poartă/meci, urmat de Ciro Immobile (Lazio) cu o medie de 5.1.

Cele mai multe pase de gol

Lideri sunt David Silva (Man City) și Andres Guardado (Real Betis) cu câte 6 pase de gol, urmați de către Miralem Pjanic (Juventus), Henrikh Mkhitariyan (Man Utd) și Neymar (PSG), fiecare cu câte 5 pase de gol la activ.

Echipele cu cea mai bună posesie

Borussia Dortmund cu 64.6%, urmată de PSG  cu 64.1%, Manchester City cu 63.8%, Bayern Munchen cu 62% și Barcelona cu 61.4%.

De tratat cu moderație aceste cifre, Bayern Munchen fiind departe de rezultatele pe care le induce posesia lor.

Cele mai agresive echipe

Marseille e de departe cea mai agresivă echipă europeană de top cu 24 de cartonașe galbene și 2 roșii, urmată de Saint- Etienne cu 1 cartonașe galbene și 3 roșii,

Genoa cu 16 galbene și 3 roșii, Girona cu 24 de galbene și Troyes cu 15 galbene și 3 roșii. Remarcăm 3 echipe franceze în acest top, lucru care spune multe despre jocul mai dur practicat în Ligue 1.

Echipele cu cele mai multe șuturi spre poartă

Aici domină Real Madrid cu o medie de 20.7 șuturi spre poartă, secondată de Napoli care are 19.9. Liverpool, 19.6, Manchester City, 19.3 și Tottenham cu 19.1 completează topul.

 

Statistici utile la pariuri folosim cu toții, importantă fiind și modul în care interpretăm și utilizăm cifrele furnizate, în acest caz de site-ul whoscored.com.

Chiar dacă o echipă nu încasează același număr de cartonașe galbene sau nu are aceeași posesie în toate jocurile, în general, datele statistice se reflectă în rezultate și fac diferența între pariurile plasate.

Statistici utile la pariuri
De Mircea-Nicolae Panait

STAI! Citeste si despre

Topul echipelor europene la pariuri

Topul echipelor europene la pariuri | Analiză Bettinginside

Topul echipelor europene la pariuri se referă la câteva echipe europene cu cele mai bune …

pariuri și jocuri de noroc

Top30 filme despre pariuri și jocuri de noroc

Filme despre pariuri și jocuri de noroc: un subiect fascinant și modul ideal de a …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *