marți , 21 mai 2024
Home / Loterii / Cehia Keno, o loterie la care poți obține mari câștiguri
Cehia Keno, o loterie la care poți obține mari câștiguri

Cehia Keno, o loterie la care poți obține mari câștiguri

Cehia Keno (12/60) este o loterie tip Keno din Cehia, în care se trag 12 numere dintr-un total de 60 de numere. Extragerile au loc în fiecare zi, din 5 în 5 minute, cu excepția intervalului orar 00:55 – 02:20 (ora României). Loteriile de tip Keno au devenit foarte atractive datorită frecvenței ridicate de joc iar Cehia Keno nu face excepție.

La Cehia Keno se extrag 12 numere din 60 posibile

Se desfășoară de la 02:20 și până la 23:55, cu extrageri la fiecare 5 minute. Îți poți încerca norocul rapid sau poți testa diferite strategii și scheme de joc. Este o loterie pe care o regăsești la majoritatea caselor de pariuri și merită să te distrezi jucând la ea. Practic, sunt 272 de extrageri pe zi! Se extrag 12 numere din 60 și cu 1 leu pariat poți câștigat până la 150.000 Lei pe un bilet!

Care sunt criteriile după care judecăm loteriile internaționale?

Ce sisteme de joc poți aplica la Cehia Keno

Poți juca simplu sau poți juca sistem. Poate fi un sistem la -1, -2, -3 sau chiar mai mult. Este firesc ca valoarea mizei să scadă cu cât numărul de variante crește. Și câștigul potențial maxim scade, dar cresc șansele de a obține câștiguri mai mici. Până la urmă, ține de alegerea ta să te oprești asupra unui sistem de joc. Aplicarea unei strategii de joc presupune disciplină și răbdare însă îți poate aduce satisfacții.

La ce ar trebui să te gândești și să iei în calcul atunci când aplici o strategie de joc la loterii? Sunt mai multe aspecte, însă cele mai importante pot fi:

  • bugetul de joc și modul în care îl organizezi
  • numărul de variante și miza folosită
  • câștigul potențial și efortul făcut pentru a-l obține

Pot fi câștiguri mici și dese iar acest lucru crește farmecul jocului. Adrenalina și distracția cresc pe măsură ce joci. E important să te distrezi, să profiți de șansa ta cu încredere. În același timp, să îți manageriezi atent bugetul de joc.

Cehia Keno
Cehia Keno

Myths and realities about the ONJN initiative to update the minimum technical conditions for slot machines

Sisteme ușor de folosit

Secvența numerelor extrase la Keno este total aleatorie. Deci, majoritatea strategiilor îți vor oferi șanse egale de câștig. Nu poți influența prea mult economia jocului. Ar trebui să îți alegi propriul stil de joc pe baza a ceea ce ți se pare confortabil: numere distincte sau alese pe anumite criterii, multe numere sau multe variante etc.

Din ce am observat, unii jucători preferă să joace anumite sisteme cum ar fi:

2 numere pe bilet variantă simplă (mai multe extrageri consecutive) – șanse foarte mari însă câștiguri mici

3 numere pe bilet variantă simplă  (mai multe extrageri consecutive)- șanse crescute și câștiguri atractive

4 numere pe bilet variantă simplă repetată de 50, 60 sau mai multe ori la extrageri consecutive – șanse ridicate

Cehia Keno
Cehia Keno

Sisteme 3/4 sau 3,4/6 pe bilet (mai multe extrageri consecutive) – cu miză mărită

Alegerea numerelor pe care le joci

Sunt mai multe modalități de a alege ce numere să joci. Poți alege numere consecutive, poți alege date de naștere pe care le cunoști, poți alege numere la întâmplare, poți aplica progresii (de ex. să alegi numere din 5 în 5).

Nu există o regulă sau un tipar de alegere a numerelor. Poți stabili propriile criterii de alegere a numerelor, propriile principii de joc și să le respecți. Dacă ai de gând să joci constant și să încerci să câștigi, ai nevoie să respecți principiile stabilite.

La Cehia Keno se extrag 12 numere din 60 posibile

Dacă te ghidezi după statistici, poți alege, de exemplu, o combinație 2 numere ”calde” + 1 număr ”rece”. Va trebui să știi clar câte extrageri joci, ce vei face dacă câștigi 1 sau 2 ori mai multe bilete dar și ce se întâmplă dacă nu.

Verificare bilet, statistici și șanse reale

Cele mai frecvente 5 numere extrase, cele mai rar extrase 5 numere, cea mai frecventă pereche, cea mai rar extrasă pereche sunt sunt statistici generale pe care le găsești ușor. Pot fi puncte de plecare sau le poți evita. Urmărirea rezultatelor, a extragerilor anterioare și a statisticilor poate fi utilizată

 Tu ești cel care va găsi combinația avantajoasă între strategie și alegeri inspirate. Dacă joci ocazional, îți verifici norocul, nu ai nevoie de sisteme de joc. Pur și simplu te distrezi.

Top 10 cele mai urmarite gagici de pe Instagram

1  număr – cota @4.66

2 numere – cota @23.75

3 numere – cota @137.75

4 numere – cota @855

4 numere – cota @5225

STAI! Citeste si despre

https://www.casinoinside.ro/dictatura-ratei-de-incidenta-si-economia-de-piata/

Mozzartbet – joacă și câștigă la loteriile internaționale!

MozzartBet este una dintre casele de pariuri la care merită să joci la loteriile internaționale. …

S-a castigat Jackpot-ul Mega Millions in valoare de 1,05 miliarde de dolari

După un record de 37 de extrageri, al doilea cel mai mare jackpot din istoria …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *