vineri , 16 august 2019
Home / Totul despre CASELE DE PARIURI ONLINE SI OFFLINE| BettingInside.ro / Ce trebuie să știi despre Favbet înainte de a paria la ei

Ce trebuie să știi despre Favbet înainte de a paria la ei

Favbet este un operator mai nou pe piața de pariuri din România, în acest moment având 49 de locații în mai multe orașe din țară.

Este foarte posibil ca acest operator să se extindă mai mult în perioada care va urma, deocamdată este la nivelul acestor locații terestre și a unui site operațional și util pariorilor care joacă la această agenție.

Cele mai multe case de pariuri Favbet se află în București (13) apoi în alte orașe importante din țară precum Pitești, Galați, Timișoara, Craiova, Constanța sau Cluj-Napoca, dar și în orașe mai mici precum Râmnicu Sărat, Vaslui ori Roșiorii de Vede.

Favbet

Licență Favbet

Favbet.ro este deținut și operat de Favbet Gaming SRL, CUI: 33405809 Calea Griviței 136, sectorul 1, București, România. Are drept de organizare prin Licența O.N.J.N. L001274/01.01.2015 valabilă până la data de 31.12.2019 (conform informațiilor publicate pe site-ul onjn.gov.ro)

Site Favbet

Pe site-ul acestei case de pariuri vei găsi următoarele secțiuni:

Sport – oferta sportivă completă

Live – evenimentele live pe care poți paria în agenții

Promoții – ofertele operatorului

Calendar – următoarele evenimente sportive programate

Rezultate – lista rezultatelor înregistrate și după care au fost validate pariuri

Favbet

În partea din dreapta a meniului găsești verificare bilet și suport clienți.

Site-ul are o versiune simplă și una pentru mobil, fiind optimizat pentru dispozitive mobile.

Favbet – verificare bilet

În coloana din dreapta ai rubrica verificare bilet

Aici trebuie doar să introduci numărul biletului pus și verificarea se face instant.

În cazul biletului de mai sus (spre exemplu) introduci 934997353 iar softul îți prezintă starea biletului:

Oferta de pariere este foarte bună

Cel mai ușor îți faci o idee referitoare la oferta de pariere atunci când te uiți pe site. Vei întâlni listate atâtea pariuri și piețe, poate chiar peste unele din agențiile mari .

La meciurile din campionatele europene importante ai la dispoziție peste 250 de opțiuni de pariere, care de care mai diversificate. Poți paria pe marcatori, totaluri, handicapuri, autogoluri, hattrick-uri, cornere sau cartonașe, o gamă de pariuri pe care nu o întâlnești la toate casele.

Găsești chiar și pariuri combinate, dar și pariuri pe handicapuri adjustabile de tot felul, inclusiv de cote 1.01, dar și de cote 20.00.

Topul caselor de pariuri online la care găsești handicap european

Dacă vorbim de Brazilia B, un campionat departe de a fi necunoscut, am găsit peste 150 de piețe la aceste meciuri. Majoritatea sunt partide care se desfășoară peste noapte și unde poți face bilete târzii.

Interesant este însă ce am găsit la Cupa Mondială din Rusia 2018. Peste 220 de opțiuni și piețe de pariuri la fiecare partidă.

Opțiunile de pariere sunt grupate pe: Opțiuni de bază, Goluri, Reprize, Speciale, Cartonașe, Intervale, Jucători.

Cam toate tipurile de handicap asiatic și european, iar cotele, pur și simplu, excelente. De exemplu la un Total Peste/Sub 2 goluri, am găsit cotele @1.96 cu @1.93, pe care nu le prea întâlnești la multe case de pariuri.

Handicap asiatic explicat pas cu pas cu exemple concrete

Pariuri live

Se poate paria inclusiv live din agențiile Favbet, însă oferta este ceva mai redusă decât în cazul evenimentelor pre-meci. Totuși, acest lucru este departe de a fi un mare neajuns, pentru că la majoritatea caselor de pariuri offline, acest segment este deficitar.

Pariurile live offline

Pariurile live sunt un tip de pariuri (în definiție) în cota fixă în care pariorul indică rezultatele evenimentelor propuse de către operator pe parcursul desfășurării lor.

Evenimentele sunt selectate din listă și sunt anunțate publicului ca fiind evenimente pe care se poate paria live. Stornarea acestor bilete live este posibilă doar in situația biletelor care conțin date eronat introduse de către casier.

Atunci când se pun pariuri live, operatorul stabileşte un termen de reţinere, care poate varia în funcţie de tipul de sport, turneu şi de alte particularităţi, şi este determinat doar de către casa de pariuri din motive de securitate şi protecţie de mize “întârziate”. Asta pentru a preîntâmpina pariuri puse după ce se cunoaște un eveniment produs sau orice ar putea influența decisiv pariurile puse.

Ce altceva mai trebuie să știi despre pariuri – Important!

Suma minim acceptată de către casa de pariuri pentru un singur bilet, este de 1 RON (inclusiv taxele).

Pentru pariul sistem minimul pe varianta pentru fiecare combinație este de 0.01 bani.

Pentru fiecare pariu acceptat, casa de pariuri percepe suplimentar taxe între 0 și 5% din miză ca și cheltuieli generale.

Bilet de pariuri la Favbet

Câştigul maxim posibil pe un singur bilet live și pre-meci sau pe o serie de bilete identice este de 200.000 RON, chiar dacă suma obținută prin înmulțirea cotelor cu miză ar fi mai mare. De exemplu, dacă ai un bilet câștigător și cota @150246 pe care ai mizat 2 Lei și ai putea câștiga 300.492 RON, suma pe care ți-o plătește casa de pariuri este de 200.000 RON.

Bilet la care suma plătită va fi 200000 Lei chiar dacă ar fi un câștig mult mai mare

Pariul simplu la Favbet

Poți paria între un număr și maxim 8 numere, în funcție de tipul de extragere. Condiția care trebuie îndeplinită pentru ca un pariu să fie validat câstigător, este ca toate numerele să fie indicate corect, în caz contrar, biletul este considerat necâștigător.

Pariul sistem la Favbet

Poți paria între unul și maximum 15 numere având posibilitatea să optezi pentru un anumit sistem de joc. Se pot alege condiționat maxim 8 din 15 numere în funcție de tipul evenimentelor. Pentru a fi câștigător un bilet trebuie să îndeplinească condiția de minim a sistemului ales, în caz contrar este considerat necâștigător.

Pariuri virtuale

Cei de la Favbet oferă inclusiv strategii de pariuri pentru fotbal virtual. La fiecare 4-5 minute începe o etapă nouă, iar pe site găsim inclusiv o secțiune în care este afișat clasamentul și rezultatele recente din acest campionat virtual. Aceste pariuri sunt îndrăgite de unii jucători care consideră rezultatele mai ușor predictibile. De ce? Pentru că este vorba de un soft cu numere aleatoare generate și poți folosi diverse strategii.

Strategii pariuri: Analiza datelor și informațiilor pe care le folosim când pariem

Serviciul suport clienții și comunicarea cu clienții

Operatorul are o pagină de Facebook activă, pe care se postează zilnic, și care este destul de urmărită. Pe lângă aceasta, mai sunt și pagini active ale unor agenții partener din diferite zone ale țării.

Serviciul de suport clienți este foarte important pentru mine și una dintre primele opțiuni pe care o caut la un operator.

Pe site scrie că acesta este disponibil între orele 9.00 și 00.00 prin live chat, What’s Up, Skype și mail. Funcționau toate atunci când le-am testat, pot spune că am fost mulțumit.

Suportul telefonic este asigurat la numărul de telefon 0753 343 333. Din acest punct de vedere sunt peste alți operatori care nu afișează nici măcar un număr de telefon pe site. Părerea generală este că cei de la serviciul suport pot răspunde la orice întrebare sau nelămurire ai avea, te pot ajuta și îndruma. Faptul că sunt profesioniști și se adresează amabil la telefon este un plus care contează destul de mult.

Pariu Șansă

Pariul șansă este unul din cele mai populare și atractive pentru un parior. Pe lângă promoțiile exclusive oferite clienților Favbet, pariul șansă oferă posibilitatea pariorilor să obțină o sumă de bani în cazul în care biletul este pierdut din cauza unui singur eveniment/meci.

Care sunt condițiile de eligibilitate pentru a putea beneficia de promoția Pariu Șansă?

– trebuie să pariezi cel puțin 11 evenimente pe un singur bilet de pariuri

Citește totul depre Biletul zilei – ghidul complet de pariere pentru 2018

– cota minimă pentru fiecare eveniment pariat pe bilet trebuie să fie mai mare sau egală cu @1.3

– pariurile de tip sistem* nu beneficiază de această ofertă

În cazul în care îndeplinești toate condițiile de mai sus, atunci veți primi o sumă egală cu 10% din câștigul total potențial împărțit la cota evenimentului pierdut.

Nu se cumulează cu Megabonus, însă are un avantaj substanțial pentru pariorii care pun bilete cu mai multe meciuri.

Top 5 case de pariuri care au pariu șansă

Cum poți deveni partener Favbet?

 Dacă vrei să îți deschizi o agenție de pariuri, iată care sunt condițiile de parteneriat prezentate:

 – poți deveni partener Favbet dacă deții un spațiu comercial

– ai identificat un spațiu comercial unde poți deschide o agenție de pariuri în parteneriat cu Favbet

– deții deja o afacere de succes și dorești să îți diversifici activitatea

– ești în căutarea unei afaceri cu un potențial deosebit

Câteva dintre avantajele unui parteneriat de succes cu Favbet

– echipamente IT incluse

– aparate slot-machine

– sprijinul și know-how-ul departamentelor de suport și marketing

– dezvoltarea și formarea profesională a personalului prin training-uri oferite gratuit

– asigurarea licențelor necesării funcționării, softul și mentenanța sistemelor informatice

Locații Favbet la nivelul țării

Mai sus sunt doar cîteva din motivele și avantajele care te-ar putea interesa. Totuși, acestea au un caracter general și doar îți oferă o imagine de ansamblu asupra afacerii. Este firesc ca următorul pas să fie o discuție cu unul din reprezentanții departamentului de parteneriate pentru a intra în detalii specifice.

Poți să contactezi reprezentații operatorului la numărul de telefon 0753.343.333 sau prin email, la adresa parteneriat@favbet.ro.

Concluzii Favbet

Este un operator mai nou, un operator aflat în dezvoltare. Poți spune o agenție de cartier mai puțin importantă în România, dar și mai nouă, care probabil, va deveni tot mai cunoscută pe măsură ce se va extinde.

În acest moment pot spune că Favbet este o casă de pariuri care a luat avânt și care are un potențial de dezvoltare excelent. Asta pentru că are o ofertă de pariuri foarte bună (chiar peste alte case de pariuri cu tradiție) iar asta este doar în avantajul pariorilor.

Operatorul este membru FederBet, organizație ce duce o luptă continuă împotriva meciurilor aranjate și a pariurilor suspecte.

Citește aici mai multe despre pariuri suspecte – raportul ESSA

Rămâne de văzut cum se va dezvolta și cum va evolua, care sunt șansele să se extindă online pentru că viitorul este online, iar operatorul are deja create condițiile pentru a fi o prezență foarte atractivă.

STAI! Citeste si despre

Cum sunt statisticile la Baumbet și cât de ușor le utilizezi (2019)

Statisticile la Baumbet reprezintă unul dintre punctele forte la această casă de pariuri. Modul în …

La egal cota @1.00 sau cum să pariezi DNB la Baumbet (2019)

La egal cota @1.00 reprezintă denumirea sub care întâlnești DNB (Draw No Bet) la Baumbet. …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *