duminică , 20 octombrie 2019
Home / Totul despre CASELE DE PARIURI ONLINE SI OFFLINE| BettingInside.ro / Baumbet.ro / Ce pariuri virtuale avem la Baumbet – evenimente rapide și antrenante
Ce pariuri virtuale avem la Baumbet - evenimente rapide și antrenante

Ce pariuri virtuale avem la Baumbet – evenimente rapide și antrenante

Am făcut o trecere în revistă pentru a vedea ce pariuri virtuale găsim la Baumbet. Această casă de pariuri este printre cele care oferă foarte multe opțiuni jucătorilor iar distracția este pusă pe primul plan. Chiar dacă ne deschidem pentru a paria sau a miza la cazino, există și alte atracții. Una dintre ele sunt pariurile virtuale care merită încercate cu toată încrederea.

La pariuri virtuale avem marele avantaj că un eveniment durează, de în general, 2-3 minute. Mai mult decât atât acestea începand din 4 în 4 minute, deci putem încerca nenumărate opțiuni de joc. Evenimentele având un timp foarte scurt, putem testa diverse strategii și metode de joc. Spre deosebire de evenimentele reale, durata acestora este comprimată foarte mult și putem face profit foarte repede. Este valabil și invers, astfel că trebuie să fim foarte atenți la miză. De fapt, știm că miza este atât de importantă în domeniul jocurilor de noroc. Iar în cazul pariurilor virtuale, elementele aleatorii intervin foarte des.

Atenția și prudența sunt esențiale la pariurile virtuale, statisticile fiind mai puțin relevante la aceste jocuri. Practic, putem genera un profit important în doar cateva minute, dar putem suferi și pierderi severe.Având în vedere faptul că un eveniment al fiecarui sport virtual incepe o dată la 4 minute, este bine să ne focusăm atenția pe unul singur.

Dintre operatorii prezenți la această oră pe piață, Baumbet are cea mai largă ofertă de pariuri virtuale. Fotbal, Baschet, Tenis, Curse de cai, Curse de câini, avem de unde alege dacă vrem să ne distrăm.

Ce pariuri virtuale avem la Baumbet

VLMF – pariuri virtuale pe fotbal

Aici găsim meciuri bazate pe Premier League, echipele fiind, în mare, aceleași din prima ligă engleză. Pariurile sunt pe 1X2, 1X2 în prima repriză și Sub/Peste 2.5 goluri.  Mai avem și Ziua Meciului unde găsim pariuri agregate. Aceste tipuri de pariuri reprezintă:

  • numărul total de goluri marcate într-o etapă
  • numărul total de goluri marcate într-o etapă de echipele gazdă
  • numărul total de goluri marcate într-o etapă de către oaspeți
  • meciul cu cele mai multe goluri
  • cine marchează mai multe goluri, oaspeții sau gazdele
VLMF - pariuri virtuale pe fotbal
VLMF – pariuri virtuale pe fotbal la Baumbet

VHC – pariuri virtuale pe cai

Sistemul la pariuri virtuale pe cai este back-lay. Adică putem miza pe câștigător (back) sau împotriva lui (lay).

La cursele de cai avem 3 tipuri diferite de pariuri:

  • câștigător
  • prognoză
  • tricast
VHC - pariuri virtuale pe cai
VHC – pariuri virtuale pe cai la Baumbet

VDR – pariuri virtuale pe câini

Cursele de ogari au farmecul lor. Este un mod diferit de a paria și de a ne distra urmărind câinii care aleargă în cursă. Tipurile de pariuri sunt identice cu cele pe care le întâlnim la cursele de cai. Avem însă o grafică diferită care este foarte antrenantă.

VDR - pariuri virtuale pe câini
VDR – pariuri pe câini la Baumbet

VTO – pariuri virtuale pe tenis

Ca la orice sporturi virtuale, și la tenis depindem foarte mult de noroc. Știm asta deja, dar pariem pentru distracție.

Marele avantaj la pariuri virtuale este dat de cote. Găsim aceleași cote cu regularitate la evenimente similare. Asta ne arată că putem aplica strategii de pariere dar trebuie să fim prudenți și să utilizăm mize mici.

VTO - pariuri virtuale pe tenis
VTO – pariuri virtuale pe tenis la Baumbet

VBL – pariuri virtuale pe baschet

Pariurile pe baschet sunt inspirate din campionatul american profesionist NBA. Echipele poartă doar numele orașelor. Avem acces la statistici live și situația în ligă este afișată în timp real. La fel și datele legate de meciuri.

VBL - pariuri virtuale pe baschet
VBL – pariuri pe baschet la Baumbet

VFWC – pariuri virtuale pe fotbal – Cupa Mondială

Această secțiune este foarte atrăgătoare pentru cei care preferă meciurile echipelor naționale (virtuale). Avem acces la simulări repetate ale Cupei Mondiale și dueluri între cele mai puternice selecționate din lume.

VFWC - pariuri virtuale pe fotbal - Cupa Mondială

 

STAI! Citeste si despre

Wimbledon 2019 la Sportingbet – ce tipuri de pariuri găsim

Wimbledon 2019 la Sportingbet, această casă de pariuri fiind una dintre favoritele noastre când vine …

Pariuri complexe pentru prima repriză la Baumbet (2019)

Atunci când vine vorba despre pariuri pe prima repriză și pe repriza secundă, jocul nu …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *