miercuri , 26 ianuarie 2022
Home / Ponturi Pariuri si Analiza Meciuri / Ce pariuri valoroase am găsit pentru finala Nadal – Thiem (Roland Garros 2018) + live
Nadal - Thiem

Ce pariuri valoroase am găsit pentru finala Nadal – Thiem (Roland Garros 2018) + live

Nadal – Thiem, ultimul meci la Roland Garros în ediția 2018, finala masculină și cel mai important joc al turneului. Fără îndoială, faptul că Simona Halep a câștigat ieri primul ei titlu de Grand Slam pe zgura pariziană este minunat și nu face decât să ma bucure. Pe viitor, pariurile pe S1mo vor avea valoare, mai ales că mișcarea în teren și anticipația loviturilor…o apropie parcă de Nadal.

Un Nadal care nu mai dă naștere la controverse, nu mai provoacă discuții și analize, put și simplu câștigă. Desigur, au lipsit Federer și Murray în acest turneu, dar și dacă aceștia ar fi jucat, probabil Rafa ar fi fost unul dintre finaliști. Favoritul!

Nadal – Thiem, pariurile mele

Pre meci:

Nadal victorie 3-1 @3.55 la Netbet

Sub 37.5 ghemuri @1.64 la Netbet

Scor exact set 1 6-4 @4.55 la Netbet

Mai mult decât atât, și o sesiune de pariuri live pe acest meci, pariuri pe care le voi prezenta în continuare, adăugându-le în timp real:

  • update – live

Cu două minute înainte de începerea meciului, cota lui Nadal este la @1.21 iar cea a lui Thiem la @4.60. De evitat, cel puțin deocamdată.

Poate puțin cam riscant primul pariu, dar am încredere în Nadal. Părea că va fi o cursă ușoară, însă Thiem este destul de concentrat, lovește brutal, este atent și primul set s-ar putea să nu fie atât de simplu pe cât părea.

Îl văd pe austriac apelând și la scurte, încercând să varieze jocul, servește și un as. E deja 2-2 la ghemuri.

Austriacul este jucătorul cu cele mai multe victorii ATP (35 victorii, 8 înfrângeri) – Nadal venind pe trei în acest top (cu 29-2), până în prezent în acest an.

Nadal – Thiem 2-1 în primul set

Își face serviciul în ghemul 5, o minge sezațională, scurtă și apoi lob. 3-2. Primul pariu câștigat. Nu a fost deloc un pariu bun, chiar dacă a fost câștigător.

Am redus miza și am crescut cota la al doilea pariu, peste 9.5 ghemuri în primul set. Un pariu care pare conform cu ce se joacă în teren.

Nadal – Thiem peste 9.5 ghemuri în primul set

10 confruntări direct Nadal – Thiem. Toate acestea pe zgură.

Austriacul l-a învins de trei ori pe Nadal, ultimele două și cele mai recente înfrângeri datorându-i-se.

Numărul unu mondial are însă avantaj 6-3 iar la Roland Garros e ceva diferit. La Monte Carlo, în condiţiile cele mai apropiate zgurii de la Paris, Nadal i-a lăsat doar 2 ghemuri.

Ghemul 6 a fost, poate cel mai disputat, plin însă și de răsturnări de situație și multe lovituri excepționale. Thiem și-a făcut serviciul, nu ușor dar la 3-3 pare o finală care va dura ceva timp.

6-4 în primul set, anticipat, aș putea spune:

Scor exact set 1 6-4 @4.55 pariu pe care l-am recomandat încă de la începerea meciului.

Al treilea pariu a venit în favoarea lui Nadal la handicap asiatic, să câștige la -6.5 ghemuri. Practic, ar trebui să facă încă un break și să nu cedeze nimic. Asta la scorul de 1-0 în al doilea set:

Nadal – Thiem un handicap pe întreg meciul

Îmi place dipoziția de joc a lui Thiem, nu se dă bătut, nu renunță la nicio minge, nu face pasul înapoi.

Da, poate că Nadal este mai puternic, însă mișcarea în teren este bună de ambele părți. Drepta lui Thiem este mai puternică decât a lui Nadal, reverul însă…

5-2 în setul secund, ia oboseala pare să fi pus stăpânire pe Thiem. @1.04 cota lui Nadal la câștigarea finalei, iar diferența la handicap asiatic s-a dus la -7.5.

STAI! Citeste si despre

Superbilet la cota @13.12 pe mai multe zile

Un superbilet la cota @13.12 pe mai multe zile cu meciuri în care am luat …

Biletul săptămânii 19 - 24 Aprilie 2021 - cota totală @111.23

Biletul săptămânii 19 – 24 Aprilie 2021 – cota totală @111.23

Biletul săptămânii 19 – 24 Aprilie 2021 are cota totală @111.23 și conține jocuri pe …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *