vineri , 23 februarie 2024
Home / Articole populare / Ce pariuri ți se potrivesc în funcție de zodie
Ce pariuri ți se potrivesc în funcție de zodie
Ce pariuri ți se potrivesc în funcție de zodie

Ce pariuri ți se potrivesc în funcție de zodie

Te-ai întrebat vreodată ce pariuri ți se potrivesc în funcție de zodia ta? Se spune că sunt destul de puține zodii îndrăznețe din zodiacul european. Cele mai multe sunt precaute, atente, calculate și evit să își asume riscuri. Dar chiar este adevărat?

Pariurile sportive presupun riscuri însă rațiunea este distracția. Curajul orb, îndrăzneala, puterea interioară și încrederea nelimitată în propriile forțe sunt calități destul de rare. Situații diferite impun acțiuni diferite. Cu toții putem avea moment de mare curaj dar și momente mai puțin bune.

Iar zodiacul spune că zodiile de foc sunt caracterizate de curaj și de puterea de a merge mai departe, însă acestea nu sunt singurele.

Berbec

Hotărât, ambițios, nativul din zodia Berbec ține la opiniile sale. Dă dovadă de o perseverență extraordinară în urmărirea obiectivelor și nu acceptă compromisuri. Are o voință de fier și își urmărește obiectivele cu atenție. Nu se lasă influențat de către cei din jur, are tendința să își contureze propriile convingeri încercând și testând.

Ce pariuri ți se potrivesc dacă ești în zodia Berbec:

 • Pauză sau Final
 • Rezultat final, cu precădere 1 sau X
 • Bilete cu 2 meciuri la cote între @2.00 și @4.00

 Cele mai bune 5 smartwach pentru pariori (2021)

Taur

Organizat, muncitor și hotărât, cel din zodia Taurului iese cu greu din zona de confort. Stabil, consecvent și echilibrat este cel pe care te poți baza la greu. Se străduiește să câștige din ce în ce mai mult, să își asigure profituri constante și să acumuleze. Analizează foarte atent și în detaliu orice aspect al unui pariu.

Ce pariuri ți se potrivesc dacă ești în zodia Taur:

 • Sub / număr de goluri
 • Handicapul asiatic
 • Bilete cu maxim 3-4 evenimente pe care le consideri ușor de controlat

Gemeni

Curios din fire, mereu dornic de noutate și de experiențe interesante. Pe cât de logic și temeinic în raționamente, pe atât de inconstant în activități. Până și la pariuri sportive, nativul va căuta alternative, va încerca să descopere și să experimenteze orice. Trebuie să știe, trebuie să își satisfacă curiozitatea și să își alimenteze inteligența fascinantă.

Ce pariuri ți se potrivesc dacă ești în zodia Gemeni:

 • pariuri pe cornere și catonașe
 • pariuri pe șuturi pe poartă
 • Bilete cu 5-10 evenimente la cote între @5.00 și @20.00, bilete e-sports

Rac

Devotat, oscilant și prudent, nativul are răbdare și atenție pentru detalii. Natura sa dependentă și cu rezistență redusă la stres îl fac vulnerabil la o activitate de pariere constantă. Din acest motiv, distracția și relaxarea sunt cele care vor conta cel mai mult.

Ce pariuri ți se potrivesc dacă ești în zodia Rac:

 • pariurile pe termen lung pe evenimente de divertisment
 • pariurile pe evenimente speciale (cum sunt premiile Oscar)
 • Bilete la loterii internaționale

Leu

Este cel care a inventat încrederea în sine și va fi tributar acestui fapt. Dorința de a fi apreciat, de a fi în prim-plan și de a obține recunoașterea fac nativul un conducător înnăscut. Cade însă foarte ușor în plasa celor de rea credințǎ, din cauzǎ cǎ este sensibil la laude și lingușeli. Hotărât, încăpățânat, chiar tipicar, poate alege pariuri foarte valoroase.

Ce pariuri ți se potrivesc dacă ești în zodia Leu:

 • pariurile împotriva ”mulțimii”, mai ales acolo unde vezi valoare
 • rezultat final
 • Bilete la cote mari și foarte mari

Fecioară

Un semn practic înclinat spre muncă şi chibzuinţă. Este guvernată de planeta inteligenţei, Mercur. Nativul analizează situaţiile în care se află şi optează, de regulă, pentru cele mai practice şi mai realiste rezolvări. Îl ajută şi gândirea precisă şi clară. Nu este adeptul acţiunilor imprevizibile şi spontane.

Ce pariuri ți se potrivesc dacă ești în zodia Fecioară:

 • câștigă oricare repriză
 • interval de goluri
 • Bilete cu 2-4 evenimente la cote în jurul valorii de @2.00 sau mai mari

Balanță

Nativul din zodia Balanţă este indulgent, amabil şi stăpânește arta de a impune respect în jur. Mereu în schimbare dar întotdeauna controlat de rațiune. Are capacitatea de a studia, tinde să fie foarte bine informat și să înțeleagă atunci când pariază. Își poate optimiza perfect bugetul de pariere și înțelege moneymangementul.

Ce pariuri ți se potrivesc dacă ești în zodia Balanță:

 • peste/sub număr de goluri în prima repriză
 • pariurile speciale disjunctive gen 1 sau 3+, 2 sau GG
 • Bilete cu câteva alegeri bazate un un singur tip de pariu
Dan Blessing | Design Shark®
Concept-driven branding for the sport & corporate industries – Ce pariuri ți se potrivesc în funcție de zodie

Scorpion

Dinamic, competitiv și independent, Scorpionul este generos, curios, dornic de a cunoaște cât mai multe și extrem de inteligent. În același timp, este permanent sub tensiune și poate cădea usor în extreme. Modul de a gândi și acționa puternic marcat de sentimente, îl pot face să aleagă pripit și să dea vina pe neșansă. Tenacitatea îl va salva însă de fiecare dată.

Ce pariuri ți se portivesc dacă ești în zodia Scorpion:

 • peste număr de goluri
 • pariuri pe scor corect
 • Bilete cu 5-6 evenimente în căutarea unei cote de @8.00 – @15.00, bilete la sporturi virtuale

Săgetător

Vizionar, curajos, elitist chiar, nativul poate impresiona și intimida pe oricine. Oricât de dificile ar fi experiențele prin care trece, nu își pierde niciodată optimismul, fiind sigur că va găsi curând cea mai bună soluție de a ieși din acel impas. Uneori are așteptări prea mari și nejustificate, întârzie să se implice și are de suferit. Are tendința de a urma căile legale și de a respecta întocmai tot ce consideră corect.

Ce pariuri ți se potrivesc dacă ești în zodia Săgetător:

 • handicap european
 • număr de goluri pe echipă sau pe repriză
 • Bilete la cote mari și foarte mari cu mize mici sau foarte mici

Avantajele și limitele unei francize la pariuri și păcănele

Capricorn

Disciplinat, responsabil, eficient, perseverent şi cu multă răbdare, nativul preferă să evite riscurile. Foarte lucid și stăpân pe sine nu este însă creativ și nu se implică emoțional deloc. Pentru el, pariurile reprezintă cifre, calcule, ecuații și poate pierde la capitole importante. Atras de tehnologie, poate folosi boți de pariere și poate face profit din arbitraj.

Ce pariuri ți se potrivesc dacă ești în zodia Capricorn:

Care sunt criteriile după care judecăm loteriile internaționale?

Vărsător

Este mereu atras de tot ceea ce e nou, ieșit din tipare și din obișnuit. Consideră principiile ca simple constrângeri care stau în calea evoluției lui. Total împotriva regulilor dar mereu alături de oameni, Vărsătorul este viitorul și reprezintă ambiția de a schimba, de a modifica, de a îmbunătăți și de a face diferența.

Ce pariuri ți se potrivesc dacă ești în zodia Vărsător:

 • pariurile pe final de repriză/final de meci sau pe intervale
 • pauză/final și goluri
 • Bilete sistem la cote individuale mai mari de @3.00

Pești

Este zodia cu cea mai puternică intuiție și un considerată foarte norocoasă. Fire deschisă, răbdătoare şi înţelegătoare dar mereu frâmântată de întrebări. Se simte mai bine ca propriul său stăpân, este înclinat spre activitățile care îi oferă libertate și independență. În același timp, atenția pentru detalii și răbdarea fac nativul foarte bine adaptat pentru pariurile sportive.

Ce pariuri ți se potrivesc dacă ești în zodia Pești:

 • pariuri pe următorul gol
 • număr de goluri/interval
 • Bilete la cote variabile folosind miza fixă

O loterie excelentă Ungaria Putto – joacă numerele tale norocoase și câștigă

Făcând parte din categoria jocurilor de noroc, pariurile sportive sunt și ele influențate într-un procent destul de mare de noroc. Norocul la rândul lui este, de cele mai multe ori, influențat de zodie. Asta nu înseamnă că unele zodii au întotdeauna norocul de partea lor iar altele dimpotrivă. Chiar și așa, este bine să știi întotdeauna care sunt avantajele tale și pe ce te poți baza.

STAI! Citeste si despre

In Decembrie, casele de pariuri sportive din New Jersey au inregistrat venituri de peste 1 miliard de $ pentru a patra luna consecutiv

Casele de pariuri sportive online și land based din New Jersey au gestionat pariuri de …

Ghidul loteriilor de tip keno

Îți prezentăm Ghidul loteriilor Keno pentru ca totul să devină mai simplu între atât de …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *