luni , 18 iunie 2018
Home / Bonusuri pariuri / Ce pariem pe Napoli? | Cifre fabuloase în acest sezon de Serie A
Napoli

Ce pariem pe Napoli? | Cifre fabuloase în acest sezon de Serie A

Napoli este una dintre cele mai solide formații din Serie A în acest sezon 2017-2018. Echipa evoluează și impresionează atât pe plan intern cât și în meciurile europene din Champions League. Este liderul la zi în Serie A iar evoluțiile echipei sunt entuziasmante.

Cifre fabuloase pentru Napoli

Goluri marcate în medie pe meci: 3.6! Posesia balonului: 61%, acuratețea paselor: 89.7%. Media șuturilor spre poartă este 19.9, cu 15.9 deposedări și 8.7 driblinguri, în medie, în medie. Această statistică este până pe 01 Oct 2017 și mai adaug 8 cartonașe galbene și unul roșu, în Serie A, în timp ce în Champions League, au văzut doar 5 galbene.

Dries Mertens este golgheterul echipei cu 7 reușite în Serie A și un gol în Champions League, fiind urmat de Callejon cu 4 goluri înscrise și Lorenzo Insigne cu 2 goluri în Serie A și două reușite în Champions League.

Un stil de joc ofensiv fără mari carențe

Echipa stă foarte bine la finalizarea ocaziilor create, foarte multe atacuri sunt construite pe flancuri și își creează cu ușurință oportunități de finalizare atât ca urmare jocului colectiv cât și prin acțiuni individuale. Recuperează excelent și ajung foarte repede în careul advers. Stau bine și la contraatacuri cât și la protecția balonului.

Un joc de posesie cu multe pase scurte, atacuri cu predilecție prin flancul stâng, își păstrează foarte bine posesia balonului și au un joc foarte bun la offside.

Se poate spune că au mici dificultăți în a opri adversarii să se apropie periculos de poartă.

Rezultate excelente în jocurile disputate

O mică sincopă a fost partida pierdută la Donetsk în Champions League, joc pierdut nemeritat cu 1-2. Au dominat jocul și au avut mai multe ocazii de a înscrie decât ucrainienii, dar rezultatul final a fost în favoarea gazdelor. A urmat un 6-0 cu Benvenneto pe teren propriu. 4-1 cu Lazion și 3-2 cu SPAL, jocuri în deplasare. La fel și 3-1 cu Feyenoord în Champions League. Au revenit acasă, 3-0 cu Cagliari, partidă prin care și-au întărit poziția de lider în campionatul italian.

Se observă ușor că în toate aceste meciuri, Napoli a marcat de cel puțin 2 ori, toate fiind partide de peste 2.5 goluri.

Callejon, Mertens și Insigne în față, napoletanii joacă cu 3 vârfuri, aceasta fiind și explicația unui joc atât de prolific. 4-3-3 este formula clasică, pe care o practică în majoritatea întâlnirilor.

25 de goluri marcate și doar 5 primite în Serie A, unde au 7 victorii consecutive, fără înfrângere și fără egal. Mai mult decât atât, au marcat cel puțin 3 goluri în ultimele 11 jocuri disputate în Serie A.

Ce pariem pe Napoli?

În primul rând peste 2 goluri înscrise în toate partidele în care joacă. Meciurile pe teren propriu, pot fi abordate la handicap de 2 sau chiar 3 goluri și va deveni din ce în ce mai valoros pariul ambele marchează pe măsura trecerii timpului.

STAI! Citeste si despre

Cum să iei un pariu gratuit de 50 Lei pe Lazio – AS Roma

50 Lei pe Lazio – AS Roma promoție oferită de către Gameworld.ro tuturor pariorilor care …

Handicap Asiatic

Handicap asiatic explicat pas cu pas cu exemple concrete

Ce este handicapul asiatic? Handicap asiatic: este un pariu originar din Indonezia și care a devenit …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *