vineri , 19 august 2022
Home / SLIDESHOW / Ce pariem pe Liverpool | Pariuri Premier League

Ce pariem pe Liverpool | Pariuri Premier League

Ce pariem pe Liverpool, ce pariuri punem pe Liverpool? Întrebări la care sunt mai multe răspunsuri, dar pentru a le afla trebuie să studiem puțin echipa din orașul beatleșilor, una dintre cele mai iubite și respectate echipe din fotbalul insular și european. Înființat în 1892 clubul are o istorie foarte interesantă. Când spun Liverpool, mă gândesc la Steven Gerrard cunoscut pentru șuturile sale de la distanță și pentru pasele reușite, emblematicul căpitan al cormoranilor care era în stare să petreacă toată noaptea și să joace a doua zi la capacitate maximă. Unul dintre fotbaliștii pe care îi admir cel mai mult.

Revenind în prezent, clubul de pe Anfield a decis să plătească clauza de reziliere a lui Naby Keita, de la RB Leipzig, iar mijlocaşul central va ajunge sub comanda neamţului la 1 iulie 2018, fiindu-i deja atribuit legendarul tricou a lui Gerrard.

Ce pariem pe Liverpool
sursa: liverpoolecho.co.uk

În Premier League, clubul se află pe locul doi, după trei etape, echipa arătând o forță ofensivă remarcabilă, cu 8 goluri marcate. Trio-ul ofensiv format din S. Mane (3 goluri), Firminio (2 goluri) și Salah (2 goluri) este, după părerea mea, în top5 al echipelor europene de top. Însăși formula de joc folosită de antrenorul neamț, este una ofensivă bazată pe efortul mijlocașilor și pe randamentul a trei atacanți de vârf. Deja ne vin primele răspunsuri la întrebarea Ce pariem pe Liverpool.

În sezonul prezent 2017-2018, Liverpool are 2.7 goluri marcate pe meci, o posesie medie de 55.9%, acuratețea paselor fiind la 80.5%. În medie au expediat 18.3 șuturi spre poartă în fiecare partidă, cu 21 de tackling-uri reușite și 11.3 driblinguri în medie. Au încasat și 6 cartonșe galbene, starea disciplinară nefiind una care să pună probleme.

Este cunoscut faptul că au una dintre cele mai puternice și frumoase galerii din toate timpurile, suporterii în sine fiind extrem de atașați de echipă. Au fost studii care au arătat că Liverpool e cea mai iubită echipă din Premier League, în Anglia. Chiar dacă Manchester United s-ar putea lăuda cu mai mulţi suporteri pe mapamond, mulţi dintre aceștia fiind din zona asiatică, Anglia iubeşte roșul “cormoranilor”. Însuși imnul echipei You’ll Never Walk Alone este un cântec fascinant și care inspiră…”Walk on, walk on/With hope in your heart/And you’ll never walk alone…”, poate cel mai bun imn al unei echipe de fotbal cunoscute.

Ce pariem pe Liverpool

Este o echipă considerată a nu avea slabiciuni semnificative, între punctele tari găsindu-se: creare de șanse de gol datorită abilitățileor individuale, ușurință în crearea ocaziilor, recuperarea pozițiilor pierdute, atacurile pe flancuri, pasele lungi, contraatacurile și recuperările balonului de la adversari.

Ca și stil de joc avem o combinație între posesia bazată pe pasele scurte și repetate, susținute de atacuri centrale și pe flancul stâng. Se practică rotația jucătorilor iar apărarea joacă foarte bine la offside.

Liverpool este o echipă de over (peste) în orice combinație sau partidă vreți, foarte mult depinzând însă și de modul în care se apără adversarii și țin posesia mingii.

Ce pariem pe Liverpool:

  • peste 3.5 goluri în mod repetat, acesta fiind un pariu de lungă durată
  • victorie acasă la handicap, 2-0, 3-1, 3-0, 4-0, 4-1 fiind scoruri ușor de obținut de către cormorani
  • peste 2 goluri marcate în partidele jucate în deplasare
  • atenție la deplasări, echipa este nînvinsă după 3 etape…dar nicio echipă nu este invincibilă.

STAI! Citeste si despre

Ce case de pariuri au cele mai bune cote la câștigă oricare repriză

Ce case de pariuri au cele mai bune cote la câștigă minim o repriză?

Câștigă minim o repriză este unul dintre cele mai avantajoase și flexibile pariuri. Împărțirea meciului …

Simbolurile pariurilor și explicațiile lor - reprezentări, înțelesuri ca la dicționar (Partea I)

Simbolurile pariurilor și explicațiile lor. De ce 0-2/3+ în loc de sub/peste 2.5 goluri? (Partea I)

Când am scris acest articol ne-am gândit la începători, la cei care vor să joace …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *