joi , 12 septembrie 2019
Home / Articole populare / Ce pariem pe FCSB în sezonul 2019 – 2020 (Liga 1)
Ce pariem pe FCSB în sezonul 2019 - 2020 (Liga 1)

Ce pariem pe FCSB în sezonul 2019 – 2020 (Liga 1)

Ce pariem pe FCSB, ce pariem pe una dintre cele mai puternice formații românești? Echipa sponsorizată de Becali este mereu în centrul atenției chiar dacă nu a reușit rezultate notabile în ultimele sezoane. Mai mult, în ultimii 2 ani, CFR a câștigat titlul, pentru FCSB rămânând consolarea titlului de vice-campioană.

În fiecare sezon, pretențiile față de evoluția echipei sunt destul de mari. Nu întotdeauna justificate de ceea ce se întâmplă în teren. Cert este că, FCSB este una dintre echipele pe care se pariază cel mai mult mult. Fie că e vorba de victorie, număr de goluri sau alte tipuri de pariuri, echipa prezintă încredere.

Pariuri de succes și ponturi câștigătoare în Liga 1

Liga 1 este campionatul despre care avem cele mai multe informații. De la evoluțiile jucătorilor și până la dificultățile financiare ale cluburilor, informațiile sunt ușor accesibile.

Ce pariem pe FCSB la Netbet

FCSB este sponsorizată de Netbet, una dintre cele mai respectate case de pariuri online. Pe site-ul oficial www.steauafc.com, avem o trimitere la operatorul de pariuri:

NetBet este locul virtual de întâlnire a românilor pasionați de gaming de orice fel. Vârful de lance al acestui vast domeniu este secțiunea de pariuri, iar fotbalul este sportul predilect al celor care vor să-și îmbogațească experiența de fani cu un plus de angajament, pariind pe echipa preferată. NetBet este asadar locul ideal pentru fanii fotbalului, iar echipa NetBet muncește zi și noapte pentru a-l face cat mai primitor, cu opțiuni sporite, bonusuri mari, plăți rapide și un excelent serviciu de relații cu clienții. Pe lângă pariuri, universul NetBet mai cuprinde o efervescentă sectiune de poker și un cazino de ultimă generație.

Alegem același operator pentru a paria pe echipa bucureșteană în acest sezon. Și datorită faptului că avem la dispoziție cote excelente, promoții și un număr variat de pariuri. Practic, cam orice pariu avem la dispoziție. În plus, statisticile sunt la înălțime la fel și interfața de pariuri live.

Netbet: Totul despre o casă de pariuri de TOP

FCSB în sezonul 2019 – 2020

Echipa nu a făcut transferuri răsunătoare, nici nu s-a grăbit să achiziționeze prea mulți jucători. S-a despărțit de despărțit de Filipe Teixeira, Raul Rusescu, Florentin Matei, Adrian Stoian, Junior Morais și Romario Benzar.

FCSB a jucat prima partidă oficială din acest an competițional cu Milsami Orhei (2-0), în turul inaugural din preliminariile Europa League.

Echipa probabilă:

FCSB: Vlad – Belu-Iordache, Planic, I. Cristea, M. Roman – Oaidă, L. Filip, Ov. Popescu – Coman, Fl. Tănase, Man.

Cele mai bune 7 strategii la pariuri în 2019

Ce pariem pe FCSB în sezonul 2019 – 2020 (Liga 1)

Bazându-ne pe observațiile din ultimii ani și pe evoluțiile din sezonul trecut, putem avea câteva direcții de pariere. Echipa este redutabilă pe orice teren românesc, nu excelează ofensiv dar are o apărare solidă și foarte greu de trecut.

Având în vedere faptul că nu sunt schimbări majore, este foarte probabil ca FCSB să evolueze în aceeași regiștri din sezonul trecut.

Ce pariem pe FCSB în deplasare:

  • FCSB marchează, un pariu foarte bun atunci când echipa e în deplasare
  • Evităm egalurile, atât PsF X cât și X final datorită faptului că echipa nu joacă la remiză. În ciuda acestui fapt, FCSB a avut 2 egaluri fără gol în sezonul trecut
  • Practic, media de 1.5 goluri marcate pe meci ne arată că nu este o echipă foarte ofensivă și care preferă să construiască destul de mult la mijlocul terenului
  • Foarte multe deplasări se încadrează în intervalul 2-3 goluri (meci)

Ce pariem pe FCSB acasă:

  • Echipa este mai determinată ofensiv atunci când evoluează acasă, asta însemnând Arena Națională
  • Chiar dacă înscrie 2-3 goluri, FCSB obișnuiește și să încaseze. Are partide în care defensiva slăbește în favoarea atacului. Astfel, GG apare ca o bună opțiune de pariere
  • Evităm handicapurile gen -1.5, 1.75 pentru că echipa nu reușește să facă prea des diferența de 2 goluri. Victoria este suficientă în fața suporterilor proprii.

STAI! Citeste si despre

Bilet la cota @4.72 din fotbal și tenis - 1 August 2019

Bilet la cota @4.72 din fotbal și tenis – 1 August 2019

Bilet la cota @4.72 din fotbal și tenis în care avem 3 meciuri de fotbal …

Callificări Champions League și UEFA League 30 Iulie 2019 - Ponturi și pariuri

Calificări Champions League 30 Iulie 2019 și UEFA League – Ponturi și pariuri

Champions League și UEFA League 30 Iulie 2019 ne aduc câteva partide foarte interesante. De …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *