sâmbătă , 24 iulie 2021
Home / Totul despre CASELE DE PARIURI ONLINE SI OFFLINE| BettingInside.ro / Ce case de pariuri plătesc cel mai repede retragerile
Ce case de pariuri plătesc cel mai repede retragerile

Ce case de pariuri plătesc cel mai repede retragerile

Atenție! Experiență personală!

Mă interesează foarte mult care sunt casele de pariuri care onorează repede retragerile. Este unul dintre criteriile mele cele mai importante atunci când aleg să pariez la un anumit operator. Sunt case de pariuri prezente atât online cât și offline, iar acolo este puțin diferit. Dacă mă opresc doar asupra părții de online, atunci este esențial pentru mine.

Sunt mai multe metode de depunere: card (Visa, Mastercard), transfer bancar, portofel electronic. În general, cum depun așa și retrag. Iar pentru mine este cel mai ușor să utilizez cardul VISA Electron. Poate că este cea mai folosită metodă pentru depuneri și retrageri. Prezintă singuranță, accesibilitate și este foarte ușor de gestionat.

În ultima lună, am făcut retrageri de la mai multe case de pariuri. Am depus, am pariat, când am câștigat, am retras. Când fac o depunere online, casa de pariuri îmi ia banii din cont instant. Am pretenția ca, la retrageri, să primesc cât mai repede câștigurile mele.

În cazul meu este vorba despre cont personal de joc, autentificat și verificat, cu activitate constantă. Pariez unde găsesc cotele mai bune și pariurile care îmi convin cel mai mult.

Scurte considerații asupra cadrului legislativ ce reglementează obligația de identificare și declarare a beneficiarului real în domeniul combaterii spălării banilor și finanțării terorismului

Ce case de pariuri plătesc cel mai repede retragerile

Fortuna de la Fortuna am avut 2 retrageri de aproximativ 1300 Lei. Am primit banii pe card în 8-10 ore, indiferent de zi.

Mozzartbet de la Mozzartbet am avut cel puțin 3 retrageri în această lună. Sume cuprinse între 700 și 1400 Lei. Am primit banii pe card, fără excepție, în 16 – 20 de ore. Indiferent de ziua sau ora la care am retras, am avut retragerea onorată destul de rapid și fără întârzieri.

Maxbet  O casă de pariuri la care găsesc cote valoroase pe 1, X, 2 și pe e-sports, dar atât! De la Maxbet am retras de 2 ori sume cuprinse între 600 și 1400 Lei. De fiecare dată, am primit banii pe card în 48 – 72 de ore.

Betano de la Betano am retras constant. Îmi place să pariez acolo dar și să mai joc la sloturi. Chiar dacă nu excelează la capitolul cote, are avantaje de necontestat. Am retras, în ultima vreme, de mai multe ori, sume cuprinse între 500 și 700 Lei. De fiecare dată, am primit banii în 2-3 zile, un interval puțin mai mare de 48 de ore.

Sportingbet – Chiar dacă a rămas în urmă la foarte multe capitole, onorează retragerile. Sportingbet are cele mai slabe cote, cea mai slabă ofertă de pariere și limitele cele mai mici. Însă plătește, chiar dacă nu o face rapid. Am avut 2 retrageri recente, onorate în 3-4 zile.

888 – O casă de pariuri la care am jucat accidental. Este de toată jena, singurul lucru avantajos fiind limitele mari de pariere. În rest, nu are absolut nimic avantajos pentru un parior sau un jucător de cazino. O singură retragere, suma de 1100 Lei și a durat 6 zile până am primit banii. Nu recomand nimănui experiența.

Cele mai rapide retrageri!

Cele mai rapride retrageri!
Ce case de pariuri plătesc cel mai repede retragerile

Stanleybet Am retras de 6 ori în lunile ianuarie și februarie. 400, 700, 1200 chiar și 2800 Lei. De fiecare dată, am primit banii în maxim 1 oră, poate chiar mai repede. Și, de fiecare dată, am fost impresionat de modul în care plătesc câștigurile!

Unibet – Prefer live-ul de la Unibet și stabilitatea interfeței de pariere. Cote foarte bune, limite mari, opțiuni avantajoase. Cel puțin pe tenis, pentru mine Unibet este nr. 1. Am retras sume cuprinse între 200 și 1400 Lei și am primit banii, de fiecare dată, în maxim 5 ore.

Superbet – Apreciată de mulți pariori, o casă care nu se dezminte. Totuși, evit live-ul aici și mă axez doar pe pariuri simple. De la Superbet am retras de mai multe ori sume cuprinse între 200 și 2000 Lei. De fiecare dată, am primit banii pe card în 4-5 ore, indiferent de zi.

Concluziile mele

Chiar dacă nu am fost dezamăgit de nicio casă de pariuri, le prefer pe cele cu retrageri rapide. Ce case de pariuri plătesc cel mai repede retragerile? Chiar dacă există și vor exista întotdeauna diferențe, principiile se schimbă mai greu.

Îmi place Superbet, are cote bune, are o ofertă fenomenală dar un live jalnic. Betano are un live excelent, validează rapid însă paginarea pariurilor și derivatelor este dificilă. Mai scârțaie și la cote, când îți afișează @1.98 și, de fapt, e @1.80. Sportingbet nu are niciun avantaj, dar plătește. Retragerea este în siguranță.

Stanley și Unibet au lucrat mult la partea financiară. Iar rezultatele sunt vizibile și chiar mă avantajează. La 888 nu mai repet greșeala de a juca prea curând, chiar dacă este un operator recunoscut în afară.

text: Mircea Panait

Cele mai bune metode pentru depuneri și plăți la pariuri online

STAI! Citeste si despre

Promoțiile lunii Decembrie – Calendarul ofertelor de Sărbători (2020)

Calendarul ofertelor de Sărbători (2020) – Promoțiile lunii Decembrie reprezintă un punct de atracție pentru …

Cum să pariezi sub 2.5 goluri, 0-2 goluri sau maxim 2 goluri în meci (2020)

Cum să pariezi sub 2.5 goluri, 0-2 goluri sau maxim 2 goluri în meci (2020)

Să pariezi sub 2.5 goluri, 0-2 goluri sau maxim 2 goluri într-un meci de fotbal …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *