sâmbătă , 14 septembrie 2019
Home / Totul despre CASELE DE PARIURI ONLINE SI OFFLINE| BettingInside.ro / Baumbet.ro / Ce au pariat alții și alte 5 ponturi de care nu știai la Baumbet (2019)
Ce au pariat alții și alte 5 ponturi de care nu știai la Baumbet (2019)
Ce au pariat alții și alte 5 ponturi de care nu știai la Baumbet (2019)

Ce au pariat alții și alte 5 ponturi de care nu știai la Baumbet (2019)

La această casă de pariuri poți vedea ce au pariat alții și care sunt preferințele jucătorilor pe anumite meciuri. Este vorba despre Cel mai jucat eveniment, acolo unde sunt prezentate meciurile cele mai pariate. Este una dintre opțiunile pe care treci foarte repede ori poate nici nu știai de existența ei. Și nu este singura.

Primești 10 Lei fără depozit atunci când te înregistrezi pe site, poți depune cu Paysafecard (nu mai ai nevoie de card), îți poți mări cotele, ai la dispoziție ponturi profitabile iar de ziua ta primești 25 Lei cadou. Sunt doar câteva dintre opțiunile care atrag la această casă de pariuri și îți oferă unele avantaje. Îmi place să vizionez ce au jucat alții pentru a-mi face o imagine asupra căutării meciului. Chiar dacă joc împotriva curentul sau pariez la fel cu majoritatea, statisticile îți arată gradul de interes pe care îl prezintă un pariu.

Cum sunt statisticile la Baumbet și cât de ușor le utilizezi (2019)

Ce au pariat alții (preferințele altor pariori)

Dacă selectezi Cel mai jucat eveniment (în partea din stânga sus) ai acces la cele mai căutate meciuri. Indiferent că este un meci din ziua curentă sau din zilele următoare, acesta este plasat după acest criteriu. Pariurile puse de către alți jucători pe 1, x sau 2 ori pe altă piață a evenimentului.

După linia de 1,x, 2 apare un simbol distinct care îți arată procentual alegerea jucătorilor. Este vorba despre procentul pariorilor care a mizat pe 1, procentul care a mizat pe X și cel care a mizat pe 2. Acesta se referă la numărul de pariuri puse, nu la numărul jucătorilor. Alegerile sunt filtrate și prezentate de către softul operatorului de pariuri.

De exemplu, în cazul partidei dintre FCSB și Sepsi OSK se observă următoarele (cu mai mult de o zi înaintea începerii meciului):

  • 96.22% dintre opțiuni sunt pe victoria gazdelor
  • 3.12% sunt pariuri puse pe un rezultat de egalitate
  • 0.66% sunt pariuri pe oaspeții din acest joc

La egal cota @1.00 sau cum să pariezi DNB la Baumbet (2019)

Este bine să știi ce au pariat alții și care sunt preferințele pariorilor. În funcție de numărul pariurilor puse, cotele pot suferi modificări. Este firesc, de exemplu, dacă se pariază masiv pe cotă de @1.70 ca aceasta să scadă la @1.65, @1.60 sau chiar mai puțin.

Poți depune cu Paysafecard

Paysafecard este cea mai utilizata modalitate de plata online preplătită. Cu ajutorul  PIN-ului tiparit din 16 caractere poți efectua plati pe internet simplu și în siguranță. Poti achizitiona PIN-uri începând de la doar 25 Lei. Alte valori disponibile în tara locațiile specializate sunt 50, 100 si 300 Lei. Folosind această metodă online, poți face depuneri fără să fie nevoie să dezvălui datele personale și bancare. Acest lucru îți garanteaza rapiditate și siguranță atunci când faci plăți online.

Îți poți mări cotele 

Cu cât pariezi mai mult, poți acumula mai multe puncte de loialitate. Nu este nevoie să alegi să participi ori să te înscrii undeva, totul este facut automat. Primești câte un punct de loialitate pentru fiecare leu plasat ca miză, astfel:

Daca valoarea mizei este de 50 RON/EUR, acumulezi 50 de puncte de loialitate. Punctele de loialitate sunt adăugate în contul tău de joc la scurt timp de la plasarea biletului și acceptarea biletului.

Punctele de loialitate se pot folosi în 2 feluri:

o   Avantaj la Cote: Această modalitate  permite cresterea cotei finale cu până la 50% pe biletul făcut.

o   Bilet Bonus: Această modalitate iti permite să achiziționezi pachete cu mize predefinte.

5 motive pentru care merită să pariezi la Baumbet (2019)

În funcție de câte  meciuri joci pe bilet, poți mări cotele pe baza punctelor acumulate. Poți alege la care bilete să marești cota sau pe care să le pui neschimbate.

Ai la dispoziție ponturi profitabile

În secțiunea Știri (plasată pe bara de start) găsești o trimitere către blog unde ai la dispoziție: Analize și Predicții, Bilanțuri, Biletul de Weekend, Biletul zilei, Cota 2, Filozofia profesionistului – toate rubricile fiind o sursă de ponturi și informații.

Dintre acestea, cota 2 este o bună sursă de pariuri, ponturile oferite fiind profitabile.  Găsești bilete zilnic, precum și sfaturi de pariere. Foarte multe pronosticuri sunt ușor verificabile și prezentate cu suficient timp înainte de meciuri.

Mai găsești sugestii de pariuri sau ponturi și alte case. Nu vei găsi una care să prezinte istoricul și care să îți ofere continuitate și alegeri de calitate. Utilizează ponturile oferite și te vei convinge.

De ziua ta primești 25 Lei cadou (la cazinou)

Când este ziua ta de naștere și te loghezi în cont, vei găsi un cadou de 25 Lei. Acesta se acordă pentrupentru clienții care și-au dat acordul să primească newsletter-ul cu informații relevante. Din această cauză este bine să verifici acest lucru atunci când îți deschizi contul.

Ce au pariat alții și cele 5 opțiuni prezentate mai sunt sunt destul de avantajoase pentru orice parior. Nu mai întâlnești agenții de pariuri care să se adreseze atât de apropiat pariorilor. Nicio casă de pariuri nu este perfectă, depinde doar de pariurile pe care le cauți și opțiunile cu care ești obișnuit. Baumbet oferă pariuri complexe de calitate, ponturi zilnice la cota @2.00 sau mai mare, strategii de pariere, analize și predicții.

STAI! Citeste si despre

La egal cota @1.00 sau cum să pariezi DNB la Baumbet (2019)

La egal cota @1.00 reprezintă denumirea sub care întâlnești DNB (Draw No Bet) la Baumbet. …

5 motive pentru care merită să pariezi la Baumbet (2019)

Să pariezi la Baumbet a devenit pentru mulți dintre noi obișnuință. O casă de pariuri …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *