joi , 13 august 2020
Home / Strategii Pariuri / Cât de bun este pariul GG3+ și când să mizezi pe el (Tipuri de pariuri)
Cât de bun este pariul GG3+ și când să mizezi pe el (Tipuri de pariuri)

Cât de bun este pariul GG3+ și când să mizezi pe el (Tipuri de pariuri)

GG3+ este un pariu tipic partidelor în care se marchează mai multe goluri. Cel puțin 3 goluri (peste 2.5) particularitatea fiind dată de golurile înscrise de ambele părți. În acest mod, pariul complex devine mai ușor de ales dar mai greu de analizat în prealabil.

GG3+ înseamnă 2-1, 1-2, 2-2, 1-3, 3-1, 3-2, 2-3, 3-3, 4-3, 3-4, 4-4 ca să luăm doar scorurile mai des întâlnite.

În privința compoziției avem GG (ambele marchează) și 3+ (peste 2.5 goluri, cel puțin 3 goluri). Cum GG presupune cel puțin 2 goluri marcate, 3+ se realizează cu un gol în plus.

Mulți pariori aleg cu ușurință GG3+ datorită cotei mărite și bazându-se foarte mult pe statistici. Au o importanță ridicată, la fel și specificul campionatului. Decisiv rămâne însă GG-ul, golurile marcate de ambele părți.

La o analiză sumară, pot fi remarcate 2 opțiuni: GG3+ și NU GG3+. Dacă însă analizezi dinamica unei partide de fotbal, vor fi 3 variante de luat în calcul:

 • GG3+
 • 1-1
 • alt scor (aici intră 1-0, 0-1, 2-0, 0-2, 3-0, 0-3)

Ce reprezintă pariul complex GG3+

Ca pariul GG+3 să fie câștigător trebuie să se întâmple 2 lucruri în acel meci: să se marcheze cel puțin 3 goluri în acea partidă și să înscrie ambele echipe.

Superbet/GoBet: ✓      GG3+ – ambele echipe marchează în meci şi se înscriu în total minim 3 goluri (1036 –GG3+)

În cazul partidei din Champions League, Liverpool – Bayern, meci de la care se așteptau multe goluri:

Când pariem “Ambele echipe marchează” | Tipuri de pariuri

GG3+ Liverpool - Bayern
GG3+ Liverpool – Bayern
 • cota pentru GG @1.60
 • cota pentru 3+ @1.67

Se observă că ambele pariuri sunt foarte atractive iar șansele de reușită sunt mari. Două dintre cele mai bune ofensive europene jucând pentru calificarea în cea mai prestigioasă competiție europeană.

La o analiză atentă, cele două pariuri se prezintă solide și apare înclinația firească de a juca GG3+. Chiar dacă ai o cotă incomparabil mai slabă, ai un pariu complex care poate fi luat pe bilete.

(Edit) Împotriva tuturor așteptărilor, meciul s-a încheiat 0-0. Teama de a nu pierde a fost mai puternică decât dorința de a câștiga. Desigur, Bayern a obținut un punct și a luat prima opțiune pentru calificare.

Când jucăm GG+3 și cum acoperim live

Putem pleca de partidele de 3+ sau de la cele de GG. În ambele cazuri, ai o paletă de meciuri în care forța ofensivă este decisivă.

Una dintre cele mai simple modalități de analiză este următoarea:

 • alegem mai multe partide pe care le considerăm de 3+ (peste 2.5 goluri)
 • în cazul în care favorita joacă pe teren propriu, eliminăm acele alegeri
 • în cazul în care favorit joacă în deplasare, acordăm atenție sporită atacului gazdelor
 • 3 goluri reprezintă o limită destul de mare pentru unele campionate, dar sunt des întâlnite în Olanda, Belgia. Aici statisticile au un rol important în orice analiză.
 • urmează analiza fiecărei echipe și comparațiile ofensivă/defensivă. GG-ul se adaugă doar după studiul fiecărui compartiment.

Contra la pariuri cu exemple practice și explicații

Cel mai fericit caz este cu 2-1 sau 1-2 la pauză. În aceste condiții pariul este câștigător după primele 45 de minute. Totuși, sunt destul de multe partide cu 3 goluri în prima parte, repriză cu limitat general acceptată la 1.5 goluri.

Un caz particular întâlnit este cel cu 1-1 la pauză. De obicei, ne așteptăm la încă un gol în repriza secundă dar putem acoperi cu sub 2.5 goluri. Cele 15 minute de pauză oferă suficient timp pentru cote stabile.

Live, contră și cash-out

O altă modalitate de analiză, mai rafinată, ia în calcul întânirile în care se marchează de ambele părți:

 • sunt destule meciuri în care ambele echipe sunt obișnuite să marcheze și să primească gol. GG-ul este cumva tradițional la aceste confruntări.
 • analiza și alegerea partidelor de GG urmată de eliminarea celor în care egalul este dezavantajos ambelor părți
 • în foarte multe cazuri, golul suplimentar poate valora cele 3 puncte puse în joc. Avantajul terenului propriu, valoarea superioară a echipei, motivația – joacă un rol deloc de neglijat și le poți acorda diverse grade de încredere
 • este mai ușor uneori să apară GG-ul atunci când una dintre echipe s-a distanțat la 2 sau 3 goluri avans

Cele mai bune strategii de money-managament la pariuri simple (2019)

În funcție de dinamica meciului ai câteva opțiuni principale:

 • sub 2.5 goluri atunci când este 1-1 și ambele echipe par mulțumite cu câte un punct
 • cu scor corect atunci când pe tabelă este 2-0, 0-2, 3-0 sau 0-3. Este varianta cel mai puțin costisitoare
 • nu te gândi la cashout pentru că nu este tipul de pariu tocmai potrivit pentru așa ceva. Vezi explicația privind valoarea cotelor
 • evită să acoperi cu NU GG chiar dacă ai impresia că jocul curge într-o singură direcție. Miza mare pe cotă mică live este total nepotrivită.

Cele mai bune echipe europene pentru GG3+

Tottenham Hotspur este singurul club englez din primele 4 divizii cu peste 2.5 goluri în toate meciurile din acest sezon 2018-2019 (până la ora acestui articol): Interesant este faptul că Tottenham a avut o medie de 2.89 goluri marcate /meci în sezonul trecut dar doar 45% din partidele lor s-au înceiat cu peste 2.5 goluri. Acest fapt ar putea indica o scădere a mediei de goluri marcate în perioada următoare.

Tehnica ”dacă-atunci” la pariuri sportive și ce greșeli poți evita

În mod similar, 76%  din jocurile celor de la PSV’ în 2017/18 au fost de peste 2.5 goluri. Seria excelentă continuă în acest sezon în care au 100% procentajul de meciuri cu peste 2.5 goluri.

În privința GG-ului, Augsburg  și Werder Bremen în Bundesliga și AC Milan în Serie A sunt de urmărit. Milan-ul are GG în ultimele 9 meciuri jucate în plan intern. Doar Fortuna din campionatul olandez mai are o serie de 9 partide cu goluri marcate de ambele părți.

Dacă ai experiență și fler în alegerea partidelor de peste 2.5 goluri, GG3+ este un pariu care merită jucat. Doar un pas în plus pe care îl faci imediat.

STAI! Citeste si despre

Pariuri împotriva marilor favorite – o strategie viabilă în 5 pași

Pariuri împotriva marilor favorite se referă la acele pariuri în care o echipă are cota …

Pariuri împotriva egalului (lay the draw) - câștiguri mici cu riscuri reduse

Pariuri împotriva egalului (lay the draw) – câștiguri mici cu riscuri reduse

Pariuri împotriva egalului (lay the draw) este printre cele mai apreciate strategii de pariere. A …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *