duminică , 26 mai 2019
Home / Strategii Pariuri / Cât de bun este pariul GG3+ și când să mizezi pe el (Tipuri de pariuri)
Cât de bun este pariul GG3+ și când să mizezi pe el (Tipuri de pariuri)

Cât de bun este pariul GG3+ și când să mizezi pe el (Tipuri de pariuri)

GG3+ este un pariu tipic partidelor în care se marchează mai multe goluri. Cel puțin 3 goluri (peste 2.5) particularitatea fiind dată de golurile înscrise de ambele părți. În acest mod, pariul complex devine mai ușor de ales dar mai greu de analizat în prealabil.

GG3+ înseamnă 2-1, 1-2, 2-2, 1-3, 3-1, 3-2, 2-3, 3-3, 4-3, 3-4, 4-4 ca să luăm doar scorurile mai des întâlnite.

În privința compoziției avem GG (ambele marchează) și 3+ (peste 2.5 goluri, cel puțin 3 goluri). Cum GG presupune cel puțin 2 goluri marcate, 3+ se realizează cu un gol în plus.

Mulți pariori aleg cu ușurință GG3+ datorită cotei mărite și bazându-se foarte mult pe statistici. Au o importanță ridicată, la fel și specificul campionatului. Decisiv rămâne însă GG-ul, golurile marcate de ambele părți.

La o analiză sumară, pot fi remarcate 2 opțiuni: GG3+ și NU GG3+. Dacă însă analizezi dinamica unei partide de fotbal, vor fi 3 variante de luat în calcul:

 • GG3+
 • 1-1
 • alt scor (aici intră 1-0, 0-1, 2-0, 0-2, 3-0, 0-3)

Ce reprezintă pariul complex GG3+

Ca pariul GG+3 să fie câștigător trebuie să se întâmple 2 lucruri în acel meci: să se marcheze cel puțin 3 goluri în acea partidă și să înscrie ambele echipe.

Superbet/GoBet: ✓      GG3+ – ambele echipe marchează în meci şi se înscriu în total minim 3 goluri (1036 –GG3+)

În cazul partidei din Champions League, Liverpool – Bayern, meci de la care se așteptau multe goluri:

Când pariem “Ambele echipe marchează” | Tipuri de pariuri

GG3+ Liverpool - Bayern
GG3+ Liverpool – Bayern
 • cota pentru GG @1.60
 • cota pentru 3+ @1.67

Se observă că ambele pariuri sunt foarte atractive iar șansele de reușită sunt mari. Două dintre cele mai bune ofensive europene jucând pentru calificarea în cea mai prestigioasă competiție europeană.

La o analiză atentă, cele două pariuri se prezintă solide și apare înclinația firească de a juca GG3+. Chiar dacă ai o cotă incomparabil mai slabă, ai un pariu complex care poate fi luat pe bilete.

(Edit) Împotriva tuturor așteptărilor, meciul s-a încheiat 0-0. Teama de a nu pierde a fost mai puternică decât dorința de a câștiga. Desigur, Bayern a obținut un punct și a luat prima opțiune pentru calificare.

Când jucăm GG+3 și cum acoperim live

Putem pleca de partidele de 3+ sau de la cele de GG. În ambele cazuri, ai o paletă de meciuri în care forța ofensivă este decisivă.

Una dintre cele mai simple modalități de analiză este următoarea:

 • alegem mai multe partide pe care le considerăm de 3+ (peste 2.5 goluri)
 • în cazul în care favorita joacă pe teren propriu, eliminăm acele alegeri
 • în cazul în care favorit joacă în deplasare, acordăm atenție sporită atacului gazdelor
 • 3 goluri reprezintă o limită destul de mare pentru unele campionate, dar sunt des întâlnite în Olanda, Belgia. Aici statisticile au un rol important în orice analiză.
 • urmează analiza fiecărei echipe și comparațiile ofensivă/defensivă. GG-ul se adaugă doar după studiul fiecărui compartiment.

Contra la pariuri cu exemple practice și explicații

Cel mai fericit caz este cu 2-1 sau 1-2 la pauză. În aceste condiții pariul este câștigător după primele 45 de minute. Totuși, sunt destul de multe partide cu 3 goluri în prima parte, repriză cu limitat general acceptată la 1.5 goluri.

Un caz particular întâlnit este cel cu 1-1 la pauză. De obicei, ne așteptăm la încă un gol în repriza secundă dar putem acoperi cu sub 2.5 goluri. Cele 15 minute de pauză oferă suficient timp pentru cote stabile.

Live, contră și cash-out

O altă modalitate de analiză, mai rafinată, ia în calcul întânirile în care se marchează de ambele părți:

 • sunt destule meciuri în care ambele echipe sunt obișnuite să marcheze și să primească gol. GG-ul este cumva tradițional la aceste confruntări.
 • analiza și alegerea partidelor de GG urmată de eliminarea celor în care egalul este dezavantajos ambelor părți
 • în foarte multe cazuri, golul suplimentar poate valora cele 3 puncte puse în joc. Avantajul terenului propriu, valoarea superioară a echipei, motivația – joacă un rol deloc de neglijat și le poți acorda diverse grade de încredere
 • este mai ușor uneori să apară GG-ul atunci când una dintre echipe s-a distanțat la 2 sau 3 goluri avans

Cele mai bune strategii de money-managament la pariuri simple (2019)

În funcție de dinamica meciului ai câteva opțiuni principale:

 • sub 2.5 goluri atunci când este 1-1 și ambele echipe par mulțumite cu câte un punct
 • cu scor corect atunci când pe tabelă este 2-0, 0-2, 3-0 sau 0-3. Este varianta cel mai puțin costisitoare
 • nu te gândi la cashout pentru că nu este tipul de pariu tocmai potrivit pentru așa ceva. Vezi explicația privind valoarea cotelor
 • evită să acoperi cu NU GG chiar dacă ai impresia că jocul curge într-o singură direcție. Miza mare pe cotă mică live este total nepotrivită.

Cele mai bune echipe europene pentru GG3+

Tottenham Hotspur este singurul club englez din primele 4 divizii cu peste 2.5 goluri în toate meciurile din acest sezon 2018-2019 (până la ora acestui articol): Interesant este faptul că Tottenham a avut o medie de 2.89 goluri marcate /meci în sezonul trecut dar doar 45% din partidele lor s-au înceiat cu peste 2.5 goluri. Acest fapt ar putea indica o scădere a mediei de goluri marcate în perioada următoare.

Tehnica ”dacă-atunci” la pariuri sportive și ce greșeli poți evita

În mod similar, 76%  din jocurile celor de la PSV’ în 2017/18 au fost de peste 2.5 goluri. Seria excelentă continuă în acest sezon în care au 100% procentajul de meciuri cu peste 2.5 goluri.

În privința GG-ului, Augsburg  și Werder Bremen în Bundesliga și AC Milan în Serie A sunt de urmărit. Milan-ul are GG în ultimele 9 meciuri jucate în plan intern. Doar Fortuna din campionatul olandez mai are o serie de 9 partide cu goluri marcate de ambele părți.

Dacă ai experiență și fler în alegerea partidelor de peste 2.5 goluri, GG3+ este un pariu care merită jucat. Doar un pas în plus pe care îl faci imediat.

STAI! Citeste si despre

DNB explicat cu exemple practice și strategii de joc (2019)

DNB explicat cu exemple practice și strategii de joc (2019)

DNB este un tip de pariu pe care îl oferă majoritatea operatorilor. Foarte popular în …

4 pariuri pe statistici sau cum să ignori unele oferte (2019)

Pariuri pe statistici sunt acele pariuri pe aruncări de la margine, șuturi, posesie, numărul loviturilor …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *