marți , 6 octombrie 2020
Home / Strategii Pariuri / Cât de bun este pariul 1&GG și când să mizezi pe el (Tipuri de pariuri)

Cât de bun este pariul 1&GG și când să mizezi pe el (Tipuri de pariuri)

1&GG este un tip de pariu din ce în ce mai abordat de către mulți pariori. Este un pariu complex (format din două pariuri distincte), aș putea spune ”la modă” printre cei care încearcă și alte abordări decât cele clasice. Să pui un pariu 1&GG simplu, chiar poate smulge un zâmbet datorită formulării nu prea fericite.

Aș dori să accepți sintagma 1&GG simplu datorită unei exprimări mai rapide. Ar fi două direcții principale, una fiind dominantă:

1. Pariezi 1&GG simplu. Pariu cu pariu, de fiecare dată când găsești valoare. Chiar dacă sunt 2 pariuri contopite, mizezi pe un singur eveniment.

2. Pariezi 1&GG pe bilete. Aparent, numărul de pariuri scade, asta fiind o primă impresie. Eronată desigur. Pentru că vei avea tendința să crești numărul alegerilor.

Cele mai bune strategii de money-managament la pariuri simple (2019)

Ce reprezintă 1&GG

1&GG este pariul în care gazdele obțin victoria dar oaspeții marchează cel puțin un gol. 2-1, 3-1, 4-1, 3-2, 4-2, 4-3, 5-1, 5-2, 5-3 ca să amintesc doar scorurile mai des întâlnite. Dacă iei în considerare 2-1, 3-1, 3-2, 4-1, 4-2.

1&GG
Cât de bun este pariul 1&GG și când să mizezi pe el (Tipuri de pariuri)

Presupune ca gazdele să câștige meciul și, în același timp, oaspeții să marcheze. Este clar că marchează ambele echipe (așadar vor fi cel puțin 3 goluri în meci). Din corelarea 1&GG reiese faptul că în acel meci vor fi peste 2.5 goluri.

Handicap asiatic explicat pas cu pas cu exemple concrete

Scenariile principale sunt următoarele:

  • echipa gazdă este mult mai valoroasă și va câștiga meciul clar, oaspeții marcând golul ”de onoare”
  • cele două echipe sunt relativ echilibrate, ambele marchează, dar gazdele deci meciul cu un gol în plus

Când pariezi 1&GG

Sunt mai multe cazuri în care acest tip de pariu este justificat. Am spus mai sus că necesită atenție suplimentară atunci când analizezi. Plecând de la scenariile de mai sus, poți analiza partide de GG și apoi să alegi gazdele. Și varianta inversă este întâlnită, însă are un grad de risc mai ridicat.

Punctul de pornire sunt meciurile de la care aștepți peste 2.5 goluri.

Conform datelor statistice din sezonul 2018 – 2019 (până la 13 Februarie 2019), iată principalele echipe europene de peste 2.5 goluri:

PSV 21 de meciuri, 19 cu peste 2.5 goluri, procentaj 90.48%

Kasimpasa 21 de meciuri, 18 cu peste 2.5 goluri, procentaj 85.71%

Jong PSV 24 de meciuri, 20 cu peste 2.5 goluri, procentaj 83.33%

Midtjylland 21 de meciuri, 17 cu peste 2.5 goluri, procentaj 80.95%

FC Sion 19 de meciuri, 15 cu peste 2.5 goluri, procentaj 78.95%

PSG 22 de meciuri, 17 cu peste 2.5 goluri, procentaj 77.27%

Man Utd 26 de meciuri, 20 cu peste 2.5 goluri, procentaj 76.92%

Fortuna Sittard 21 de meciuri, 16 cu peste 2.5 goluri, procentaj 76.19%

Ajax 21 de meciuri, 16 cu peste 2.5 goluri, procentaj 76.19%

Bayern Munich 21 de meciuri, 16 cu peste 2.5 goluri, procentaj 76.19%

Aceste date statistice sunt furnizate o mulțime de site-uri, inclusiv casele de pariuri având destule informații concludente.

 Cele mai comune greșeli pe care le fac pariorii și cum să le eviți în 2019

Echipe puternice cu erori în apărare

Hoffenheim este echipa cu cele mai multe partide GG, în sezonul 2018 – 2019 (până la 13 Februarie 2019). Jong PSV este pe locul al treilea, după cum se vede în graficul de mai jos.

Orice analiză îți arată faptul că Jong PSV se prezintă echipa perfectă pentru 1&GG. Echipa secundă a celor de la PSV, este de jucat. La fel și Brescia ori Werder Bremen.

Titlul poate fi înșelător pentru că foarte mulți pariori vor avea acestă optică. În general, echipele puternice au o apărare bine pusă la punct. Este nejustificat și riscant să te gândești că Barcelona va primi gol de Sevilla într-o dispută pe Nou Camp. Da, se poate întâmpla însă evoluția catalanilor este esențială. Pot fi partide în care oaspeții să fie efectiv spulberați, indiferent de valoarea sau numele lor.

Te poți gândi că oaspeții vor înscrie măcar un gol când gazdele sunt echipa net superioară. Acest lucru poate veni pe fondul relaxării ori a supraestimării forțelor.

Nu este chiar varianta optimă și care să te scutească de emoții. Chiar și așa, în aceste cazuri pariul poate fi acoperit ușor mai ales dacă favorita marchează și domină partida.

1&GG în meciuri de Liga Campionilor

Un joc care se arată a fi destul de echilibrat, cu englezii favoriți: Tottenham – Dortmund. Într-o perioadă în care niciuna dintre echipe nu a excelat.

Forță ofensivă de calitate atât la gazde cât și la oaspeți. @2.20 pentru victoria lui Tottenham, o cotă din start valoroasă.

Peste 2.5 goluri este la cota @1.80 ceea ce arată o anumită prundeță a operatorilor de pariuri.

La 1&GG avem cota de @3.80 care se arată atrăgătoare din mai multe motive: este suficient de mare pentru a a-ți asigura profit, poate fi acoperită live în timpul meciului cu variante de scor corect, predispoziția de a înscrie a celor două echipe este foarte mare, englezii au avantajul terenului propriu și a unui lot maturizat și omogen.

Când 1&GG este un pariu valoros

Sunt câteva cazuri în care acest pariu merită atenția. Poate că nu te gândești la toate, poate că nu ești de acord cu anumite situații, dar acordă-le atenție:

  • când cele două echipe practică 4-3-3 iar gazdele se bazează foarte mult pe jocurile de acasă;
  • când este un derby local, prin tradiție cu mai multe goluri. În acest caz, ambele marchează reprezintă pariul valoros iar 1&GG este o extensie, un pariu secund dar care poate fi profitabil;
  • în cazurile în care ambele echipe au probleme în defensivă dar mijlocul și atacul funcționează bine;
  • când urmărești ambele echipe care se confruntă în contextul unui campionat cunoscut (de ex. în cazul Jupiler League sau Eredivisie)
  • atunci când 1 are o cotă valoroasă pe care dorești să o crești. În acest caz este importantă utilizarea acestui tip de pariu pe termen mai îndelungat.

STAI! Citeste si despre

Pariuri pe @1.01 - o strategie de pariere care are multe secrete

Pariuri pe @1.01 – o strategie de pariere care are multe secrete

Prin pariuri pe @1.01 înțelegem generic pariuri plasate pe cote cuprinse între @1.01 și @1.09. …

Pariuri împotriva marilor favorite – o strategie viabilă în 5 pași

Pariuri împotriva marilor favorite se referă la acele pariuri în care o echipă are cota …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *