joi , 23 septembrie 2021
Home / Topuri / Castiguri excelente la Senatorbet pe 2 bilete inspirate
Castiguri excelente la Senatorbet pe 2 bilete inspirate

Castiguri excelente la Senatorbet pe 2 bilete inspirate

La Senatorbet biletele câștigătoare sunt o sursă de motivație și inspirație pentru pariori. Chiar dacă sunt puțin invidios pe câștigurile obținute, apreciez alegerile inspirate și combinarea lor pe bilete câștigătoare. Consistența, perseverența și capacitatea de a alege fac diferența.

Când fac un bilet mă aștept să câștig. În momentul plasării biletului, deja mă gândesc că voi câștiga și voi încasa după terminarea meciurilor. Din păcate, așteptările nu sunt întotdeauna confirmate de rezultate. Șansa, neprevăzutul, hazardul, supriza sau alți factori intervin cu regularitate.

Early Cash Out la Senatorbet, explicat cu bilete practice

Uneori însă, un bilet câștigător este cel care aduce câștigurile sperate. Cu cât sunt mai mari, cu atât mai bine. Biletele câștigătoare sunt cele care te inspiră, te motivează, te fac să continui activitatea de pariere.

2 bilete inspirate la Senatorbet

Primul bilet a avut un câștig de 24613 Lei la o miză de 50 Lei. Meciuri ales cu grijă, pe mai multe zile între 8 și 13 Martie 2021. Cote cuprinse între @1.30 și @1.57, majoritate pentru pariuri simple. Au fost și două 1&2+ pe bilet.

Iar dacă vine vorba despre alegeri, pariorul a avut: rezultat final, PsF, șansă dublă, rezultat final & număr de goluri. Pariul predominant a fost PsF-ul. În total, 16 meciuri combinate atent și care au adus satisfacții mari.

Câștigătorul a încasat de peste 490 de ori miza folosită!! Felicitări!!

Castiguri excelente la Senatorbet pe 2 bilete inspirate

Al doilea bilet a adus un câștig mai mare, însă miza a fost de 100 Lei. Spre deosebire de primul, acesta este un bilet pe o singură zi, 21/03/2021. De fapt, o zi cu mari suprize, în care Juventus a pierdut, pe teren propriu, cu Benevento.

Cote cuprinse între @1.20 și  @2.23, pentru mai multe tipuri de pariuri. S-a jucat șansă dublă, PsF, Peste 1.5 goluri, GG3+ și peste 0.5 goluri în prima repriză. Practic, cotele mai mici au fost combinate cu cote mari, în unele cazuri, la meciuri din campionatele importante ale Europei.

Cu o miză de 100 Lei, pariorul a câștigat 36110 Lei și a încasat de peste 360 de ori miza. Felicitări!!

Verifică-ți biletul la Senatorbet în doi pași

STAI! Citeste si despre

Top 10 cele mai “bune” sportive de la Olimpiada Tokyo 2020 (prima parte)

Ce puteti citi in acest articol Va prezentam un top 5 cele mai “bune” sportive …

5 pariuri la Get`s Bet

5 pariuri la Get`s Bet pe care le joc cel mai des

5 pariuri la Get`s Bet pe care le joc cel mai des, simple sau pe …

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *