sâmbătă , 15 decembrie 2018
Home / Biletul Zilei la pariuri / Câștiguri de 130,000 lei in cadrul evenimentelor LIVE doar la TIP&CASH!

Câștiguri de 130,000 lei in cadrul evenimentelor LIVE doar la TIP&CASH!

În weekendul acesta fericitul câștigător a avut o inspirație de moment, pentru meciurile „Borussia Dortmund vs. Bayern Munich” și “Atl. Madrid vs Atl. Bilbao”. Aceste selecții au fost facute la pauză, când scorul era 0-1, clientul mizând pe echipa gazda care a răsturnat rezultatul. Mizele pariate au fost de 250lei și 500lei cu un numar de 3 respectiv 8 evenimente care s-au calificat la extra opțiunea “PLUS LA CÂȘTIG”.

TIP & CASH exploatează o tehnologie nouă, revoluționară, prin intermediul terminalelor de pariuri de tip self-service. Anul acesta a fost lansat NovoBar un terminal automat special conceput spațiilor restrânse destinate pariurilor sportive.

Terminalele de pariuri sportive sunt ușor de utilizat, prezentând o platformă care poate fi actualizată, și pe care jucătorii o pot accesa direct, pot naviga și plasa propriile bilete de pariuri fără a implica un casier sau un alt angajat.

TIP & CASH

Oferta de pariuri este variată și conține o gamă largă de sporturi. Pentru fiecare sport se pot selecta pariuri simple și/sau sistem, complexitatea acestor opțiuni fiind disponibilă și pentru evenimentele live. De asemenea este disponibilă și varianta clasică de plasare a biletul de pariere direct la casierie.

În cadrul rețelei de operațiuni a Grupului NOVOMATIC din România, sunt peste 600 de terminale de pariuri sportive, prezente în locațiile proprii, dar și în asociere cu o rețea extinsă de parteneri.

STAI! Citeste si despre

Biletul zilei 29 Noiembrie 2019

Biletul zilei 29 Noiembrie – cota totală @2.25

Biletul zilei 29 Noiembrie vă propune 3 jocuri dintre cele programate în UEFA League. Adevărul …

Biletul zilei 28 Noiembrie 2018

Biletul zilei 28 Noiembrie 2018 – cota totală @2.18 Champions League

Biletul zilei 28 Noiembrie 2018 vine cu propuneri din meciurile Champions League rămase de disputat. …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *