joi , 23 septembrie 2021
Câștigă una din reprize cu FAVBET

Câștigă una din reprize cu FAVBET

Câștigă minim o repriză sau câștigă una din reprize este un tip de pariu care devine din ce în ce mai apreciat și utilizat de către pariori. Putem spune că este mai puțin cunoscut și nu atât de utilizat precum rezultatul final (1X2) ori șansa dublă (1X, X2, 12) însă acest pariu este foarte flexibil și oferă multe avantaje. Bineînțeles că ne referim la fotbal, însă pariul în sine câștigă tot mai mult teren la tenis, hochei sau la alte sporturi care presupun reprize ori seturi.

În primul rând să facem distincția clară între câștigă una din reprize și clasicul pauză sau final (PsF). Pot părea două tipuri de pariuri asemănătoare însă diferențe există și nu sunt de neglijat. Aceste diferențe se reflectă în cotele medii și putem observa variații de câteva procente considerabile.

Față de pauză sau final (PsF), câștigă oricare din reprize este un pariu mai flexibil.

Dar să vedem cu exemple clare, fiecare tip de pariu:

  • câștigă oricare din reprize = echipa pe care mizăm trebuie să câștige cel puțin o repriză. Efectiv, meciul de fotbal este împărțit în două jocuri distincte. Fiecare dintre reprize poate fi considerată un meci diferit. Cum rezultatul final este cel care aduce punctele, avem la dispoziție 2 posibilități de a câștiga pariul. În cazul unui meci Chelsea – Liverpool 1-3 (1-0) dacă am pariat pe Chelsea câștigă oricare dintre reprize, pariul este câștigător. Chelsea a condus la pauză și a pierdut la final însă noi suntem interesați de pariul verde.
  • pauză sau final = echipa pe care pariem trebuie să câștige/conducă la pauză sau final. Și în acest caz putem observa o fragmentare a meciului cu 2 posibilități de a câștiga pariul. La un meci Juventus – Napoli 2-1 (1-1) am fi putut câștiga cu PsF1 sau cu PsFX. Egalitatea de la pauză nu s-a păstrat la final iar Juve a luat cele trei puncte. Practic, victoria fost decisă în repriza secundă. Juve a câștigat o repriză și meciul.

Câștigă una din reprize – dinamica pariului

Comparație între PsF și Minim o repriză la fotbal

Când apare diferența între cele două tipuri de pariuri? Dacă luăm un joc din Ligue 1, între PSG și Lyon, putem avea următorul scenariu:

PSG – Lyon 3-0 la pauză

PSG – Lyon 3-2 rezultat final

PSG a câștigat meciul și prima repriză. Lyon a pierdut partida însă a câștigat repriza secundă. Este un scenariu des întâlnit, când echipa mai puternică și-a asigurat o diferență confortabilă în prima repriză și se relaxează în partea secundă. Ce pariuri ar fi fost câștigătoare?

PsF 1 – câștigător. Atât la pauză cât și la final, PSG a câștigat

PSG – câștigă oricare din reprize – câștigător

PSF X – necâștigător. Nici la pauză nici la final nu s-a înregistrat un rezultat de egalitate.

PsF 2 – necâștigător. Lyon nu a reușit să se impună nici la pauză, nici la finalul jocului.

Lyon câștigă oricare din reprize – câștigător. Lyon a câștigat repriza secundă cu 2-0.

Câștigă una din reprize cu FAVBET

Online, Favbet funcționează în baza licenței L1200662W001197 obținută în urma deciziei nr. 811 din data de 29.04.2020.

 FAVBET este un operator care ne oferă cote foarte bune pentru acest tip de pariu. Și nu doar că sunt bune de jucat și valoroase, de cele mai multe ori, dar sunt și printre cele mai mari de pe piață.

Dacă ne gândim doar la avantajele imediate, ar fi faptul că putem face cota @2.00 cu doar două meciuri la care să luăm câștigă oricare din reprize.

Biletul îl facem cu cea mai mare ușurință, câștigă oricare din reprize fiind la secțiunea Speciale a fiecărei partide.

Câștigă una din reprize cu FAVBET
Câștigă una din reprize cu FAVBET

Iată și alt bilet făcut pe versiunea veche a site-ului web, diferența fiind vizibilă:

Câștigă una din reprize cu FAVBET
Câștigă una din reprize cu FAVBET

Când este bine să pariem câștigă oricare din reprize

Este un tip de pariu excelent când suntem obișnuiți cu 1X2 dar vrem să fim precauți. Totodată, îl putem utiliza atunci când căutăm o surpriză și să mizăm parțial pe echipa mai slab cotată.

Cum rezultatul final este cel mai important, în oricare dintre reprize pot apărea suprize iar echipa mai slabă să conducă jocul.

Câștigă una din reprize cu FAVBET

Pariul „câștigă oricare din reprize” poate fi o foarte bună alternativă pentru pariurile de tip solist, mai ales în cazul meciurilor care pot părea echilibrate.

La un meci din La Liga 2 între Real Zaragoza și US Las Palmas avem cotele:

Real Zaragoza este favorită la cota @1.97, însă vom observa că la câștigă oricare dintre reprize avem o cotă excelentă de @1.57. Diferența nu este foarte mare, din contră, cota de @1.57 este comparativ mai bună.

Câștigă una din reprize cu FAVBET

Câștigă oricare dintre reprize este unul din punctele forte ale acestei case de pariuri și un avantaj indiscutabil pentru pariori.

STAI! Citeste si despre

Verificare bilet Betone

Verificare bilet Betone – cum urmărim cel mai ușor biletul de pariuri

Verificare bilet Betone sau cum să îți verifici biletul rapid la cea mai nouă casă …

KYC, verificare cont, validare, acte, proceduri, obligații, avantaje și riscuri

KYC, verificare cont, validare, acte, proceduri, obligații, avantaje și riscuri

KYC provine de la know your customer sau know your client iar KYC, verificare cont …

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *