sâmbătă , 13 aprilie 2024
Câștigă oricare repriză la Baumbet

Câștigă oricare repriză la Baumbet

Câștigă oricare repriză sau câștigă una din reprize este un tip de pariu care devine din ce în ce mai apreciat și utilizat de către pariori. Putem spune că este mai puțin cunoscut și nu atât de utilizat precum rezultatul final (1X2) ori șansa dublă (1X, X2, 12) însă acest pariu este foarte flexibil și oferă multe avantaje. Bineînțeles că ne referim la fotbal, însă pariul în sine câștigă tot mai mult teren la tenis, hochei sau la alte sporturi care presupun reprize ori seturi.

În primul rând să facem distincția clară între câștigă una din reprize și deja clasicul pauză sau final (PsF). Pot părea două tipuri de pariuri asemănătoare însă diferențe există și nu sunt de neglijat. Aceste diferențe se reflectă în cotele medii și putem observa variații de căteva procente considerabile.

Față de pauză sau final (PsF), câștigă oricare din reprize este un pariu mai flexibil.

Super-pariuri speciale la Baumbet! Vezi aici care sunt cele mai bune pariuri pentru bilete

Câștigă oricare repriză – tipul de pariu

Dar să vedem cu exemple clare, fiecare tip de pariu:

  • câștigă oricare repriză = echipa pe care mizăm trebuie să câștige cel puțin o repriză. Efectiv, meciul de fotbal este împărțit în două jocuri distincte. Fiecare dintre reprize poate fi considerată un meci diferit. Cum rezultatul final este cel care aduce punctele, avem la dispoziție 2 posibilități de a câștiga pariul. În cazul unui meci Chelsea – Liverpool 1-3 (1-0) dacă am pariat pe Chelsea câștigă oricare dintre reprize, pariul este câștigător. Chelsea a condus la pauză și a pierdut la final însă noi suntem interesați de pariul verde.
  • pauză sau final = echipa pe care pariem trebuie să câștige/conducă la pauză sau final. Și în acest caz putem observa o fragmentare a meciului cu 2 posibilități de a câștiga pariul. La un meci Juventus – Napoli 2-1 (1-1) am fi putut câștiga cu PsF1 sau cu PsFX. Egalitatea de la pauză nu s-a păstrat la final iar Juve luat cele trei puncte. Practic, victoria fost decisă în repriza secundă. Juve a câștigat o repriză și meciul.

Cum să reclami cu succes o casă de pariuri online

Câștigă oricare repriză nu este PsF

Când apare diferența între cele două tipuri de pariuri? Dacă luăm un joc din Ligue 1, între PSG și Lyon, putem avea următorul scenariu:

PSG – Lyon 3-0 la pauză

PSG – Lyon 3-2 rezultat final

PSG a câștigat meciul și prima repriză. Lyon a pierdut partida însă a câștigat repriza secundă. Este un scenariu des întâlnit, când echipa mai puternică și-a asigurat o diferență confortabilă în prima repriză și se relaxează în partea secundă. Ce pariuri ar fi fost câștigătoare?

PsF 1 – câștigător. Atât la pauză cât și la final, PSG a câștigat

PSG – câștigă oricare din reprize – câștigător

PSF X – necâștigător. Nici la pauză nici la final nu s-a înregistrat un rezultat de egalitate.

PsF 2 – necâștigător. Lyon nu a reușit să se impună nici la pauză, nici la finalul jocului.

Lyon câștigă oricare din reprize – câștigător. Lyon a câștigat repriza secundă cu 2-0.

Premier League VR la Baumbet – la ce meciuri ne putem distra pariind

Câștigă oricare repriză cu Baumbet

Baumbet este un operator care ne oferă cote foarte bune pentru acest tip de pariu. Și nu doar că sunt bune de jucat și valoroase, de cele mai multe ori, dar sunt și printre cele mai mari de pe piață.

Dacă ne gândim doar la avantajele imediate, ar fi faptul că putem face cota @2.00 cu doar două meciuri la care să luăm câștigă oricare din reprize.

Dacă vrem să pariem câștigă oricare repriză la Baumbet și avem în vedere mai multe meciuri, biletul nu îl facem chiar așa ușor. Câștigă oricare repriză este un tip de pariu neglijat de către operator și nu îl găsești ușor. Trebuie să navighezi la fiecare meci și să fii destul de atent.

La Baumbet nu găsești ușor acest tip de pariu! Până ajungi să găsești și să selectezi acest pariu, te poți plictisi cu ușurință.

Când este bine să pariem câștigă oricare din reprize

Este un tip de pariu excelent când suntem obișnuiți cu 1X2 dar vrem să fim precauți. Totodată, îl putem utiliza atunci când căutăm o surpriză și să mizăm parțial pe echipa mai slab cotată.

Cum rezultatul final este cel mai important, în oricare dintre reprize pot apărea suprize iar echipa mai slabă să conducă jocul.

Pariul „câștigă oricare din reprize” poate fi o foarte bună alternativă pentru pariurile de tip solist, mai ales în cazul meciurilor care pot părea echilibrate.

La un meci din La Liga 2 între Real Zaragoza și US Las Palmas avem cotele:

Real Zaragoza este favorită la cota @1.97, însă vom observa că la câștigă oricare dintre reprize avem o cotă excelentă de @1.57. Diferența nu este foarte mare, din contră, cota de @1.57 este comparativ mai bună.

Câștigă oricare dintre reprize este unul din punctele forte ale acestei case de pariuri și un avantaj indiscutabil pentru pariori.

Industria jocurilor de noroc trage un semnal de alarmă: sălile de jocuri de noroc au cel mai mic risc epidemiologic și generează cele mai mari venituri la buget!

STAI! Citeste si despre

Verificare bilet la SMART-BET - Vezi rapid dacă ai câștigat (2021)

Verificare bilet la SMART-BET – Vezi rapid dacă ai câștigat (2021)

Verificare bilet la SMART-BET – Cum să vezi rapid dacă ai câștigat și dacă ai …

Verificare bilet Netbet - află rapid dacă ai câștiguri în cont (2021)

Verificare bilet Netbet – află rapid dacă ai câștiguri în cont (2021)

Netbet este unul dintre operatorii prezenți doar online pe piața românească. O casă de pariuri …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *