marți , 18 februarie 2020
Home / Articole populare / Cum să pariezi ”câștigă oricare dintre reprize” și 5 ponturi pentru alegeri mai bune

Cum să pariezi ”câștigă oricare dintre reprize” și 5 ponturi pentru alegeri mai bune

Câștigă oricare dintre reprize este un tip de pariu din ce în ce mai popular mai ales printre pariorii care pun bilete cu mai multe evenimente. Valoarea cotelor recomandă acest tip de pariu pentru a fi jucat pe bilete de cel puțin 2-3 meciuri. Presupunând cota medie la @1.30, îți trebuie cel puțin 3 meciuri pentru a face o cotă de @2.00. Acest lucru poate fi un impediment, însă există alte avantaje pe care le vom examina în acest articol.

Acest tip de pariu ”câștigă oricare dintre reprize” nu se întâlnește la toate casele de pariuri. De fapt, nu sunt foarte mulți operatori care au în ofertă pariul. Majoritatea acestora provin din zona offline. Totuși, sunt și case de pariuri online unde găsești minim o repriză.

Am plecat de la fotbal în analiza acestui tip de pariu însă apare și la tenis (câștigă minim un set), handbal, hochei și la alte sporturi care presupun mai multe perioade de joc (reprize).

Ce reprezintă pariul ”câștigă oricare dintre reprize”

Pariul câștigă oricare din reprize poate fi găsit și sub alte denumiri, în funcție de operator:

  • echipa gazdă/oaspete câștigă cel puțin o repriză,
  • echipa 1/2 va câstiga oricare din reprize,
  • gazdele/oaspeții sa câstige oricare din reprize,
  • echipa gazdă/oaspete câștigă minim o repriză, etc.  Deși termenii diferă de la o agenție la alta, pariul este același.

Practic, o partidă de fotbal este împărțită în două părți distincte la un singur pariu. Cum o gândești? Fiecare dintre reprize văzută în mod separat. O repriză câștigată presupune câștigarea pariului.

Exemplu: Într-o partidă dintre Manchester City și Arsenal pariezi Arsenal câștigă oricare dintre reprize. Începe meciul, Manchester City domină și înscrie. 2-0 la pauză. Cetățenii au câștigat prima repriză. În repriza secundă jocul se echilibrează și tunarii marchează și ei, 2-1. Partida se încheia la acest scor cu victoria gazdelor. Pariul este câștigător pentru că Arsenal a câștigat repriza secundă, chiar dacă a pierdut meciul. În a doua jumătate, Arsenal a câștigat cu 1-0.

La ce case de pariuri găsești ”câștigă oricare dintre reprize”

La Baumbet ai oaspeții/gazdele câștigă oricare dintre reprize. Atât opțiunea DA cât și NU.

câștigă oricare dintre reprize
Câștigă oricare dintre reprize la Baumbet

BAUMBET: nu juca la această casă de pariuri în 2019 până nu citeşti aici

La Nebtet ai să câștige oricare repriză:

Netbet: Totul despre o casă de pariuri de TOP

La Superbet/Gobet găsești echipa câștigă prima repriză sau echipa câștigă a doua repriză.:

Superbet verificare bilet 2018. Vezi ACUM dacă ai câștigat

Acest tip de pariu nu apare în partea superioară a ofertei pe meci la niciuna dintre casele de pariuri. Din contră, trebuie să cauți cu atenție pană îl identifici.

Datorită faptului că nu face parte dintre pariurile principale, este lăsat de către casele de pariuri mai spre sfârșitul ofertei.

Nu trebuie confundat cu pariul pauză/final, pariu care presupune să indici rezultatul corect al ambelor reprize. Nu este identic nici nu pariul de tip PsF (pauză sau final) și în acest caz meciul fiind tratat diferit. Chiar dacă există similitudini sunt pariuri diferite,

Marele avantaj al acestui pariu este ca poți câștiga chiar dacă echipa pe care ai mizat nu conduce la pauză si nici la final. Dacă luăm exemplul meciului FCSB – FC Voluntari 3-1 (3-0). În acest meci, FCSB înscrie 3 goluri în prima repriză, la puază fiind 3-0. În repriza a doua, FC Voluntari marchează și reduce diferența de scor. Dacă ai FCSB câștigă oricare dintre reprize, pariul este câștigător. Dacă ai FC Voluntari câștigă oricare dintre reprize și acesta este câștigător. FCSB a câștigat prima repriză și și-a asigurat o diferență solidă pe tabela de marcaj. Voluntari a câștigat repriza secundă încercând un rezultat onorabil.

Mai găsești pariul la Betano, Winmasters, Betfair și Unibet.

Cum sunt cotele?

Pariul “caștiga oricare din reprize” pare mai avantajos chiar dacă are cota mai mică decat “pauză SAU final”. Motivele ar putea fi bazate pe faptul că o repriză nu este mereu decisivă pentru cele 3 puncte puse în joc. În plus, o echipă care preia sau are conducerea joacă pentru a-și conserva rezultatul.

Am luat partida din Premier League: Newcastle – Cardiff 1 @2.00, X @3.25, @4.10. Chiar dacă echipa gazdă este mai bine cotată, meciul pare destul de echilibrat.

Newcastle să câștige oricare dintre reprize este cotat la @1.42. Cardiff are cota @2.47 să câștige oricare dintre reprize.

Cotele și pariurile de mai sus sunt la Superbet/GoBet.

GOBet, totul despre sora mai mică a vedetei Superbet

În acest caz, cota este destul de bună pentru gazde și poate fi jucată pe bilete. Cota oaspeților este valoroasă și poate fi luată în considerare la pariuri simple.

Valori medii între @1.30 și @1.70

Un alt avantaj vine de la faptul că ai câștigat pariul dacă echipa pe care ai mizat conduce la pauză. Dacă nu, mai există o șansă ca formația sa câștige a doua repriză (indiferent de scorul care a fost la pauză).

Să luăm alt exemplu – de această dată la Betano:

În cazul meciului Schalke – Wolfsburg 1@2.39 X@3.25 2@3.60, echipa gazdă are avantajul terenului propriu. Însă forma, determinarea și rezultatele din acest an lasă foarte mult de dorit. Recordul din acest sezon al echipei Schalke 04 pentru meciurile jucate acasă este: 3-0-5. Mai adaugi și faptul că Schalke 04 nu a pierdut niciodată cu Wolfsburg în ultimele 9 întâlniri.

Dacă ai dubii că Schalke nu va câștiga cele 3 puncte, câștigă oricare repriză este o alegere mai bună. Cota de @1.70 este chiar valoroasă comparând-o cu cea pentru 1.

Câștigă oricare dintre reprize – mari favorite

Aici ar fi două exemple sugestive. În primul, Barcelona evoluează pe teren propriu. În al doilea exemplu, ar fi Manchester City în deplasare.

Barcelona – Leganes 1@1.17 X@8.00 2@17.50 iar Barcelona câștigă oricare dintre reprize @1.10

Huddlersfield – Manchester City 1@1.50 X@8.00 2@1.17 iar Manchester City câștigă oricare dintre reprize @1.09

În ambele cazuri, câștigă oricare dintre reprize are o cotă comparativ mai bună decât solistul. riscul aici este al unui egal la pauză și a unui gol târziu, implicit mari emoții. Mai mult decât atât, un egal 0-0 ar fi foarte nefericit pentru pariurile tale.

5 ponturi pentru alegeri mai bune

1. Studiază echipele și intervalele în care obișnuiesc să marcheze.

Reprezintă un indicator bun. Dispersia golurilor marcate poate arăta cum se mobilizează o echipă. Acest lucru trebuie corelat cu jucătorii care evoluează în teren.

2. Caută cotele valoroase, mai mari decât media obișnuită.

După o serie de pariuri te vei obișnui foarte bine cu valoarea cotelor și vei intui dacă unele merită atenție sau nu. Dacă o echipă care evoluează pe teren propriu are cota @2.30 la câștigarea meciului și @1.70 la câștigarea oricărei reprize, a doua variantă este mai bună.

Oamenii vor căuta mereu metode de a învinge casa…

3. Chiar dacă sunt cote mai mici, nu crește prea mult numărul alegerilor.

Este bine chiar să ai o cotă limită la care să te oprești (@4.00, @5.00, @10.00 sau oricare alta), esențială este consecvența și respectarea ei. Cotele curprinse între @1.30 și @1.70 sunt rezonabile și pot fi jucate cu încredere după ce ai studiat meciul.

4. Compară cotele la 1, X, 2 sau Handicap asiatic cu cele pentru câștigarea unei reprize.

Uneori pot apărea diferențe, însă reprezintă doar un indicator. În alte cazuri, analiza pe care o faci pe întreaga partidă se adaptează mai bine pe o repriză. Sunt echipe care abordează diferit cele două reprize dar și echipe cu abordări echilibrate.

5. Nu paria în acest fel pe marile favorite. 

În general, cotele sunt prea mici iar un pariu neinspirat este destul de greu de recuperat la valori de @1.05 – @1.08. Este același lucru cu a paria doar pe favorite în mod repetat. De fapt este vorba doar despre valoarea cotelor care nu este profitabilă pe termen lung.

STAI! Citeste si despre

Serii câștigătoare la pariuri cu exemple practice și analiza cotelor

Serii câștigătoare la pariuri cu exemple practice și analiza cotelor

Când luăm în calcul anumite serii câștigătoare, avem tendința să considerăm că acestea vor continua. …

Ghidul complet al pariurilor pe cornere (2019)

Ghidul complet al pariurilor pe cornere (2019)

Ghidul complet al pariurilor pe cornere ne aduce în atenție aspectele pe care trebuie să …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *