marți , 27 septembrie 2022
Home / Stiri / Tot ce trebuie să știi despre cash-out la Betfair
cash-out la Betfair

Tot ce trebuie să știi despre cash-out la Betfair

Cash-out la Betfair – această opțiune este promovată de către operator ca fiind metoda ta uşoară de a lua profitul înainte de final. Practic, cash-out asta înseamă, să iei profitul mai devreme sau mai târziu. Să te asiguri împotriva pierderii.

Cash Out este o modalitate ușoară de a garanta un profit indiferent de rezultatul final sau de a reduce pierderile în orice moment (Betfair).

E decizia ta, totul depinde de tine. Față de alte case de pariuri, aici opțiuni: poți lua fie suma totală sau poți alege cât de mult doești să încasaţi și să păstrezi restul pentru rulaj.

Betfair: totul despre cea mai tare bursă de pariuri din lume

Aveți opțiuni de a utiliza cash-out pe o mulțime de discipline sportive, inclusiv fotbal, curse de cai și tenis ¬ tot ce ai de făcut este să apeși butonul galben ‘Cash Out‘ pentru a închide pariul. Simbolul galben sinonim pentru cash-out la Betfair îl întâlnești pe biletul tău, pe desktop și mobil. Indiferent ce dispozitiv folosești, simbolul este prezent și îl remarci cu ușurință.

cash-out la Betfair

Cum poți folosi Cash Out doar pentru o parte din pariul tău?

 

Cash-out la Betfair. Parțial sau total.

Este ușor să pui cursorul făcând clic pe “Cash Out parte din pariul meu” din lista verticală și apoi să alegi suma pentru care dorești să o faci diponibilă. Poți utiliza cash-out la Betfair de câte ori vrei pe un singur pariu, cu condiția ca opțiunea să fie disponibilă. De exemplu, dacă pariezi pe X la cota @4.10 înaintea începerii partidei și scorul este 0-0 fără mari șanse de a se marca, poți da cash-out repetat.

Cash-Out la Betfair – Întrebări frecvente

În cazul acesui operator, este o funcție care îți permite să iți primești câștigurile dacă pariul tău este câștigător sau să­ îți oprești pierderile dacă pariul se desfășoară împotriva ta.

 

Este făcută o ofertă de încasare în timp real pentru pariurile tale curente, în funcție de prețurile pieței live. În orice moment ești gata de încasare, poți apăsa pe butonul galben.

Exemplu: Să presupunem că ai plasat un pariu de 10 Euro pe dubla Burnley – cota @2.5 și Liverpool @1.5. Este vorba despre 2 meciuri separate luate pe același bilet. Burnley câștigă, iar meciul lui Liverpool urmează să înceapă. La cash-out apare 24 Euro (24 Euro). Faci clic pe cash-out și ai garantat un profit, chiar dacă Liverpool pierde. Cei 24 EUR îți apar în cont imediat, și nu mai trebuie să aștepți jocul cormoranilor.

Betfair: totul despre cea mai tare bursă de pariuri din lume

Poți încasa o parte din pariu?

Da, acum poți face acest lucru cu ajutorul cursorului! Deschizi panoul făcând clic pe secțiunea dedicată din meniul vertical. Apoi alegi cât de mult dorești să încasezi în acel moment.

Mutând cursorul în diferite poziții, vezi exact cât poți încasa și cât ai primi în plus, dacă pariul ar fi câștigător. Pariurile plasate cu Acca Edge și pariurile care folosesc jetoane de pariu gratuit nu au opțiunea dispobibilă.

Cum funcționează cash-out la Betfair la cursele de cai?

Încasarea este disponibilă pentru pariurile simple și cu selecții multiple de tipul Win și Each Way pe cursele de cai. Poți alege să încasezi pariul tău înainte de joc, în desfășurare sau între curse. Disponibil pentru cursele din Regatul Unit și Irlanda.

De ce nu apare pariul pus în pagina Cash-Out?

Când o piaţă este suspendată din cauza evenimentelor din timpul jocului, funcţia  este suspendată deasemenea.

Suma încasată include miza?

Suma încasată reprezintă suma totală ce îți va fi returnată în cont dacă încasarea este reușită, iar miza nu îți va fi returnată separat.

Pot încasa pariuri cu mai mult de 12 runde?

Da, acum poți încasa pariuri cu până la 25 de runde!

De ce este suspendată oferta de încasare?

Atunci când parierea este suspendată pentru o piață, ofertele de încasare pentru pariuri simple pe piața respectivă sau pentru pariuri cu selecții multiple sunt și ele suspendate.

Dacă valoarea ofertei de încasare este 0 (zero), oferta de încasare este, de asemenea, suspendată.

De ce există o întârziere atunci când faci clic pe Cash-Out?

În timpul unor evenimente în desfășurare, întârzierile sunt utilizate pentru a ne asigura că există timp suficient pentru a revoca pariurile atunci când are loc un eveniment major — cum ar fi înscrierea unui gol.

De ce încasarea nu a fost realizată cu succes?

Ofertele de încasare nu sunt garantate. Din cauza dinamicii și a latenței. Dacă prețurile pieței se modifică brusc și semnificativ, este posibil ca încasarea să aibă de suferit. Dacă încasarea se face cu succes, primești un mesaj. Dacă încasarea eșuează, vei vedea un mesaj de nereușită și primești altă ofertă.

Când primești banii?

Dacă încasarea este reușită, banii îi vezi în cont imediat.

STAI! Citeste si despre

Cine ar putea provoca marea supriză la Euro 2020?

Euro 2020 se apropie cu pași repezi și ne pregătim pentru o vară plină de …

loteriile internaționale

Care sunt criteriile după care judecăm loteriile internaționale?

Criteriile după care judecăm loteriile internaționale sunt dezbătute și analizate atât de presă cât și …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *