marți , 7 februarie 2023
Home / Totul despre CASELE DE PARIURI ONLINE SI OFFLINE| BettingInside.ro / Casa Pariurilor verificare bilet, ofertă, cote, promoții, agenții (2018)

Casa Pariurilor verificare bilet, ofertă, cote, promoții, agenții (2018)

Casa Pariurilor este un operator prezent atât offline – sute de agenții la nivelul țării – cât și online, site-ul fiind prietenos, ușor de utilizat și foarte practic.

De fapt, ce încerc să prezint în acest articol, este răspunsul la întrebarea ”De ce să joci la Casa Pariurilor”, într-un mediu care devine tot mai concurențial.

Apar tot mai multe case de pariuri, unele se extind offline, altele iau licența online, iar piața românească este departe de fi una matură.

Organizatorul este HATTRICK-PSK d.o.o., persoană juridică, cod plătitor TVA HR92265244213, cu sediul social în Dugopolje, Sv. Leopolda Mandica nr. 14, cod poștal 21204, Croația. Operează sub licența D. ONJN 1289/29.07.2016 – valabilă până în 2026) având sute de agenții stradale prin întreaga țară.

Vezi si cele mai mari castiguri obtinute la Casa pariurilor de gambleri.

În primul rând, câteva cuvinte despre aplicația mobilă pe care o poți testa, o poți descărca și instala.

Din punctul meu de vedere, aplicația este foarte bună și puțin consumatoare de resurse.

 

Casa Pariurilor aplicație

Aplicația pentru Android o găsești AICI și se descarcă cu ușurință. Se instalează în doi pași simpli:

1. Accesează meniul Setări → Securitate → Surse Necunoscute (abilitatea de a instala aplicații care nu se găsesc în Google Play Store) și bifează căsuța corespunzătoare (pentru limba engleză: Settings → Security → Unknown sources).

aplicatie pentru pariuri sportive

2. Confirmă selecția realizată apăsând butonul OK în fereastra pop-up care apare pe ecran.

Dacă activezi opțiunea “Surse necunoscute”, dispozitivul tău este pregătit pentru instalarea aplicației Casa Pariurilor pentru mobil.

Pentru că suntem cu toții dependenți de instrumentele mobile (telefon, tabletă) pe care le folosim intensiv, trebuie să știi și ce îți oferă aplicația:

 • Pariuri sportive și Live pentru + 40 Sporturi
 • Transmisiuni live
 • Statistici, istoric confruntări directe și echipe de start
 • Notificări live
 • Notificări live pe toată durata pariurilor puse
 • Poți scana biletele puse și să urmărești pariurile pe mobil
 • Comentarii audio în limba română
 • Vizualizarea acțiunilor în timp real
 • Funcția Pariu rapid
Casa Pariurilor Aplicații de mobil
Casa Pariurilor Aplicații de mobil

Mai sus am punctat aspectele importante pentru că aplicațiile mobile câștigă din ce în ce mai mult teren. Deși nu sunt încă utilizate extensiv, aplicațiile îți oferă o mai mare flexibilitate și aproape aceleași facilități ca și site-urile clasice. Singura chestiune cu adevărat importantă este legată de spațiul util pe ecran și de faptul că atunci când utilizezi o app poate că nu ai o privire de ansamblu asupra ofertei și nici nu ajungi destul de repede la un eveniment căutat.

Oricum, să trecem mai departe și la alte chestiuni interesante, și anume la partea de pariuri online.

 

Casa Pariurilor online

Este important faptul că poți depune și retrage direct de la agențiile de cartier, îți oferă o mare libertate de mișcare, nu trebuie să aștepți câteva zile până îți intră banii în cont la retrageri.

Transmisiunile în direct sunt foarte utile pentru cei pasionați să urmărească diverse evenimente, iar aplicațiile pentru mobil aduc un plus important.

Este printre puținele case de pariuri care nu are ofertă de bun venit.

Ar mai putea fi menționată lipsa chat-ului, canal de comunicare și ajutor pe care alte case de pariuri îl pun la dispoziția clienților, însă orice problemă poate fi rezolvată cu rapiditate apelând la suport@casapariurilor.ro.

Cum îți deschizi cont la Casa Pariurilor online

În partea din dreapta sus ai o rubrică Înregistrare (pe fond portocaliu) și plecând de acolo, pașii sunt foarte simpli.

Trebuie să completezi detaliile și datele personale pentru a deschide un cont de pariere, iar toate informațiile sunt păstrate în siguranță, securizate și confidențiale.

Înregistrarea și deschiderea unui cont la Casa Pariurilor este mult mai simplă și mai rapidă decât la alte case de pariuri.

În primul rând, toate informațiile necesare pentru deschiderea contului sunt plasate pe o singură pagină iar la sfârșit apeși Înregistrare (buton pe fond roșu închis).

Bineînțeles că este de preferat să îți verifici apoi identitatea, mai ales ca să poți retrage rapid și în siguranță.

Ofertă, sporturi, cote la Casa Pariurilor online

Site-ul este organizat foarte interesant și interfața este prietenoasă, ușor de utilizat chiar dacă nu ai experiență prea mare la pariuri online.

Navigarea e simplă, site-ul este stabil și oferă o senzație plăcută de siguranță. Fondul alb și nuanțe de roșu închis ca fundal fac ușor de găsit orice pariu ai căuta.

În partea din stânga ai competițiile, campionatele, iar sub acestea diverse concursuri oragniazate pe blog, link către comunitatea de Facebook și prezentarea licenței.

În corpul central ai rubrica Căutare, foarte utilă dacă vrei să găsești un meci, o echipă, un jucător fără să mai parcurgi prin menu. Sub aceasta apar diverse oferte și evenimentele care sunt în direct.

Iată sporturile pe care le găsești la Casa Pariurilor online:

 • Fotbal
 • Hochei
 • Baschet
 • Handbal
 • Tenis
 • Volei
 • Baseball
 • Fotbal în sală
 • Motorsports
 • Darts
 • Divertisment

Oferta de pariuri pre-meci la Casa Pariurilor este una acceptabilă pentru pariori, fără a depăși media altor case de pariuri.

Miza minimă acceptată

Suma minimă care se poate miza pe un pariu simplu (single, solo) este de 1 Leu, pe un pariu de tip sistem este de 2 Lei, iar pe numerele la loto este tot 2 Lei.

Pariuri pe Handicap

Handicap European – Există această opțiune
Handicap Asiatic – Nu am găsit acest pariu

La Fotbal, numărul de piețe nu este ridicat dar nu lipsesc cel mai cunoscute și utilizate pariuri: rezultat final 1X2, număr total de goluri, handicapuri, prima repriză sau final, scor corect, pauză/final, dă gol/nu dă gol, marcator și altele.

De remarcat sunt însă câteva piețe interesante și pe care nu le întâlnești cu ușurință: Hattrick în meci (3 goluri date de același jucător), autogol in meci, vreun jucător rezervă să marcheze, pariuri pe cartonașe rosii, galbene, ce echipă va face prima schimbare.

În privința pariurilor pe tenis, găsești toate turneele importante iar la majoritatea acestora sunt disponibile in general 6 piețe de pariuri: rezultat final, primul set, primul set/final meci, scor corect, handicap game-uri, total game-uri, castiga minim un set.

Cotele la tenis sunt foarte bune, în general @1.80 cu @2.00 găsindu-se cu ușurință:

Deci marjă mică pentru pariul pe rezultat final, ceea ce este cu adevărat util pentru cei care pariază pe tenis, acolo unde primează pariurile pe victorie.

De remarcat și aici pariul de tip Câştigă minim un set foarte utilizat pe bilete. Considerat un tip de pariu valoros de mulți jucători, este într-adevăr util atunci când oscilezi în a alege câștigătorul meciului. Tenisul fiind un sport individual, sunt destul de multe suprize, iar minim un set este considerat un pariu acoperitor și care te ferește de unele rezultate imprevizibile.

Referitor la hochei,  Casa Pariurilor oferă pentru meciurile din NHL (campionatul american) 7 tipuri de pariuri pentru fiecare meci ofertat, similar și pentru KHL și ligile importante din Europa.

Sistemele englezești precum Trixie, Patent, Yankee, Canadian, Lucky 31 etc nu sunt disponibile, în schimb sunt disponibile sistemele clasice:

Care este numărul minim și maxim de evenimente care pot fi jucate pe un bilet?

Pe un bilet simplu se pot paria între 1 și 32 de evenimente, iar în cazul unui bilet combinat (sistem) se pot combina maxim 20 de evenimente dintre cele 32 care pot fi puse pe bilet, restul de 12 evenimente fiind considerate fixe de către operator. Pentru anumite competiții, numărul minim de evenimente acceptate pe bilet/combinație poate fi condiționat. În acest caz, în dreptul competiției vei găsi marcajul (+2), (+3) etc.

Marcajul (+2) -pe bilet/combinație sunt acceptate minim 3 evenimente.

Marcajul (+3) – pe bilet/combinație sunt acceptate minim 4 evenimente.

Să trecem la oferta efectivă – Premier League – , la derivate (piețele de pariuri existente) și la cote pentru a vedea cum sunt:

Câte 32 de tipuri de pariuri la fiecare meci, fiind oferite cele mai cunoscute tipuri de pariuri.

Sunt bune cotele pe rezultat final și poți găsi pariuri valoroase pe 1×2. În cazul de mai jos, avem @1.80 cu @2.02, cotele fiind foarte bune.

Cotele la numărul de goluri (total goluri sub/peste) sunt poate mai mari decât la alte case de pariuri, acesta fiind un plus în opinia mea. Pentru că numărul de goluri, sub/peste 1.5, sub/peste 2.5 etc. reprezintă unul dintre cele mai utilizate tipuri de pariuri.

Putem vorbi de o marjă a cotelor (de profit al operatorului) de până în 5.5% în cazul competițiilor și campionatelor de fotbal importante, și ușor mai ridicată spre 6% în cazul campionatelor medii gen Liga 1.

Cum folosesti marja cotelor la casele de pariuri

Casa Pariurilor verificare bilet PIN 

În colțul dreapta sus a paginii, sub userul tău, găsești opțiunea ”Bilete”.

Sub aceasta se află câmpul Verificați Bilet (PIN) cu ajutorul căruia poți vedea starea unui bilet, în cazul în care mai ai meciuri.

Acest PIN este un numar lung care iti arata biletul tau. Foarte interesant este ca nu-ti spune doar ca este necastigator si atat ci si rezultatul partidelor.

Unde e bun rezultatul este verde si unde este rezultat prost este cu rosu.

Dând click pe Bilete se va afișa o listă cu toate biletele jucate online, în ordine cronologică. Tot acolo găsești și  ”Filtru” cu ajutorul căruiat poți selecta:

 • Tip bilet – sporturi sau loterii
 • Stare – activ (meciuri în desfășurare sau care urmează a se disputa), câștigător, necâștigător
 • Locația – internet, agenție
 • PIN Bilet – util dacă ai un bilet la care știi PIN-ul și vrei să îl verifici
 • Perioadă – toate pariurile, ultimele 24h (ore), ultimele 48h (ore), interval zile (poți seta intervalul dorit)
Cum verifici rapid biletul jucat la Casa Pariurilor

Casa Pariurilor loto

În secțiunea Loto găsești toate loteriile mari și la care poți plasa bilete cu ușurință. Pentru pariorii care joacă și la loto, Casa Pariurilor oferă toate avantajele specifice atât mediului online cât și cel offline. Cu alte cuvinte, dacă vrei să pui un bilet la Polonia 2 la ora 21.30, nu mai trebuie să te deplasezi până la o agenție stradală.

Suma minimă pe care poți să o mizezi este de doar 2 RON pe bilet, indiferent de sistemul ales și de numărul de combinații pe care vrei să îl pui.

Eu prefer loteriile Polonia1 și 2 precum și Grecia Kino, ambele fiind prezente la Casa Pariurilor.

Pentru cei mai experimentați însă și care preferă și alte loterii, sunt prezente și: Italia – Win for Life, Keno Letonia până la 6/49 din Hong Kong.

Casa Pariurilor oferte

Pe site este oferta zilnică și oferta săptămânală.

Ambele sunt și în format pdf și le poți descărca cu ușurință.

Ofertele pe care le găsești sunt cele prezente și la agențiile stradale, dar online poți beneficia și de oferte personalizate pe care le primești pe mail.

În ce constau acestea? Pot fi freebet-uri, pariuri gratis acordate cu diverse ocazii.

Casa Pariurilor rezultate

Există o secțiune la Casa Pariurilor unde găsești toate rezultatele meciurilor din ofertă.

Trebuie doar să selectezi ziua și apoi vei avea acces la desfășurătorul partidelor.

La fotbal, de exemplu, vei găsi meciul, ziua în care s-a desfășurat, rezultatul la pauză, rezultatul la final și pariul tău pe acel meci, asta dacă ai avut vreunul.

Casa Pariurilor live

Ofertade pariuri live la Casa Pariurilor este bună, destul de multe transmisiuni video iar acestea sunt bine încorporate.

Câteodată poate vrei să urmărești un meci ori să îți faci o idee despre ce se joacă în teren iar trasmisiunile video sunt perfecte pentru așa ceva.

Informațiile și cotele sunt actualizate rapid, pariurile sunt plasate într-un interval scurt de timp, timpul de latență este unul foarte bun pentru cei care pariază live.

La o partidă de tenis din turneul de la Madrid, am găsit live 17 piețe de pariuri, ceea ce este rezonabil acoperind cam toate opțiunile.

Casa Pariurilor biletul zilei

Am făcut efectiv biletul zilei la Casa Pariurilor și iată ce am constatat. Cel mai ușor este să folosești butonul Oferta Completă care afișează toate meciurile. Dacă știi ce cauți, câmpul căutare este util și te duce direct la pariul dorit.

 

Casa Pariurilor Agenţii Bucureşti

Cele mai multe agenţii Casa Pariurilor se află în Bucureşti.

Ele sunt aproximativ 84 în Sectoarele 1-6 şi alte câteva în apropiere de Bucureşti.

Este vorba despre agenţiile din Bragadiru, Chiajna, Buftea, Chitila, Otopeni, Pantelimon, Voluntari etc.

Pentru a consulta lista întreagă pe diverse judeţe, dă click aici

Sector 1
B-dul. Bucurestii Noi, nr. 50A, Tronson B
Bld. Garii de Nord, nr. 2
Bld. Ion Mihalache, nr. 42-52, bl. 35, parter
Calea Grivitei, nr. 395
Sos. Chitilei, nr. 229-231, parter
Str. Aerogarii, nr. 14, bl. 2/7, sc. A, ap. 1
Str. Jiului nr. 2B, bl. C1
Str. Pietei, nr. 68
Str. Smaranda Braescu nr. 1 (zona statiei de metrou Aurel Vlaicu)
Sector 2
Soseaua Mihai Bravu nr. 2, bl. 60B, parter
Bd. Basarabia, nr. 55, bl.M22, (Diham)
Bld. Carol I, nr. 58, parter
Halele Centrale Obor, Aleea Campul Mosilor, nr. 5
Sos. Colentina, nr. 76, bl. 111
Sos. Iancului, nr. 4, bl. 113A, parter
Sos. Mihai Bravu, nr. 47-49, bl. P16, sc. A,B,C, parter
Sos. Pantelimon, nr. 283, bl. 12, parter
Sos. Pantelimon, nr. 311, bl. 7, sc. C
Sos. Pantelimon, nr. 92, bl. 211, parter
Sos.Pantelimon, nr. 254, bl.55, parter
Str. Dinu Vintila, nr. 5, bl.4, tronson 1
Str. Doamna Ghica, nr. 181A
Str. Glinka, nr. 7
Str. Teiul Doamnei, nr. 12, bl. 9, unitatea 136
Str. Vasile Lascar, nr. 126
Str. Vasile Stolnicu, nr. 4-6, bl. 29-30, parter
Sector 3
Calea Vitan, nr. 17A
Bd. 1 Decembrie 1918 nr. 41, bl. P108
Bd. Camil Ressu, nr. 4, complex A26, bl. 5, parter
Bld. 1 Decembrie 1918, nr. 32, bl. 9, parter
Bld. Camil Ressu, nr. 62, bl. 1D, parter
Bld. Ramnicu Sarat, nr. 15, Bl. F20,
Bld. Theodor Pallady, nr. 21, bl. P1, parter
Calea Vitan, nr. 233, bl. 1A, parter
Sos. Mihai Bravu, nr. 288, bl.C3, parter
Sos. Mihai Bravu, nr. 452-460, Microcentru Comercial
Str. Baba Novac nr. 9 (complex Rucar)
Str. Colonel Iosif Albu, nr. 58, parter
Str. Dristor, nr. 81-88, bl. 13
Str. Lucretiu Patrascanu, nr. 19, bl. M.C. 18.A, parter
Str. Nerva Traian, nr. 17, bl. M70, parter
Str. Nicolae Rosu, nr. 24
Str. Vasile Goldis nr. 2A, bl. 1
Str. Zizin, nr.4, ap. 5
Sector 4
Bld. Alexandru Obregia, nr. 20, bl. 20 bis
Bld. Constantin Brancoveanu, nr. 114, bl. M1/1, unitatea 176, parter
Bld. Constantin Brancoveanu, nr. 130-132, bl. 34-35, Unitatea 31
Bld. Regina Maria, nr. 98, bl. 119, parter
Sos. Berceni, nr. 35, bl. 104, parter, Str. Cap. Gheorghe Ion, nr. 11, bl. 103, parter
Sos. Giurgiului, nr. 123, bl. 4B, parter
Sos. Giurgiului, nr. 129, bl. 2A, parter
Sos. Giurgiului, nr. 94,
Sos. Oltenitei, nr. 111, bl. 25, parter
Soseaua Oltenitei, nr. 252, bl. 149, parter
Str. Alunisului, nr. 2, bl. 11B, parter
Str. Huedin, nr. 7
Str. Resita, nr. 5B, parter
Sector 5
Bld. Mihail Kogalniceanu, nr. 8, parter, lotul nr. 1
Calea 13 Septembrie, nr. (221-225)-227
Calea 13 Septembrie, nr. 126, bl. P34, parter
Calea 13 Septembrie, nr. 297 A
Calea Rahovei nr. 291, bl. 81B
Calea Rahovei nr. 327, bl. 11
Sos. Alexandriei, nr. 94, bl. PC11, parter, spatiul comercial nr. 2
Sos. Salaj, nr. 136, bl. 49, parter,(Unitatea 168)
Sos. Salaj, nr. 296, sc.1, ap.7 si 8, parter
Sos. Viilor, nr. 96, bl. CFR, parter
Str. Aurel Florescu, nr. 26A,
Str. Baciului, nr. 4, bl. 9, parter
Str. Margeanului, nr. 113A
Str. Prelungirea Ferentari, nr.52-60, bl. B, parter, Lot nr. I
Sector 6
Bld. Constructorilor, nr. 20, bl. 20A, sc. C, parter
Bld. Iuliu Maniu, nr. 20, bl. 15B, parter
Bld. Iuliu Maniu, nr. 78-92, Piata Veteranilor
Bld. Uverturii, nr. 92B, parter
Calea Crangasi, nr. 20(22), bl. 46, parter
Calea Giulesti, nr. 127, bl.3, parter
Str. Apusului, nr. 29, bl. N19, parter
Str. Constantin Titel Petrescu, nr. 4, bl. C 61, tronson II, parter, lot 2
Str. Dezrobirii, nr. 2A
Str. Drumul Taberei, nr. 138, bl. 715, parter
Str. Drumul Taberei, nr. 22, bl. T8, parter
Str. Prelungirea Ghencea, nr. 28, bl. C5, parter
Str. Valea Ialomitei, nr.1, Piata Valea Ialomitei
Agentiile din judetul Ilfov:
Bragadiru
Sos. Alexandriei, nr. 211, bl. D7, parter
Buftea
Sos. Bucuresti-Targoviste, Aleea Campului, nr. 4, bl. 26, parter
Chiajna
Comuna Chiajna, Str. Eroului, nr. 65
Sat Dudu, Str. Rezervelor, nr. 72 (provizoriu), bl. 1, ap. 4
Chitila
Str. Pacii, nr. 13, lot 2
Comuna Berceni
Sat Berceni, Bld. 1 Mai, nr. 248
Comuna Jilava
Sos. Giurgiului, nr. 33A, bl. C1, parter
Otopeni
Aleea Lacul Ursului, nr. 37
Pantelimon
Str. Tudor Vladimirescu, nr. 9
Popesti Leordeni
Sos. Oltenitei, nr. 52
Sat Snagov
Comuna Snagov, Sos. Snagov, nr. 135, bl. D4, Tronson 2, parter, spatiu comercial nr. 4
Stefanestii de Jos
Sos. Stefanesti, nr. 88, spatiu comercial C2
Voluntari
Bd. Voluntari, nr. 29C
Sos. Afumati, nr. 85

 

Concluzii Casa Pariurilor

După cum am văzut mai sus, Casa Pariurilor online este un site ușor de utilizat, valoros și care nu trebuie să lipsească din portofoliul unui parior. De ce? Iată motivele pe scurt:

 • poți găsi cote valoroase mai ales dacă ești atent și urmărești un anumit campionat/sport
 • site-ul este stabil, prietenos iar trasmisiunile live sunt foarte utile
 • depui și retragi cu ușurință chiar și de la agențiile stradale
 • blogul este o sursă de informații unde poți găsi bilete câștigătoare și învăța din schemele unor pariori de succes
 • are cea mai tare aplicație de mobil, ofertă cumpletă completă de pariuri, transmisiuni live, statistici și rezultate
 • poți paria ușor online, prin intermediul telefonului mobil, pc-ului sau tabletei, precum și în peste 700 de agenții de pariuri.
Summary
Review Date
Reviewed Item
Casa Pariurilor
Author Rating
51star1star1star1star1star

STAI! Citeste si despre

Verificare bilet Multi Bet

Verificare bilet la casele de pariuri

Verificare bilet la casele de pariuri licențiate în România, operatori la care poți juca în …

Pariu șansă - pariu șansă fotbal - pariu șansă 200 (2021)

Pariu șansă – pariu șansă fotbal – pariu șansă 200 (2021)

Pariu șansă – pariu șansă fotbal – pariu șansă 200 sunt cele trei tipuri pe …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *