sâmbătă , 13 aprilie 2024
Home / Stiri / CASA PARIURILOR nu va mai sponsoriza Liga Profesionista de Fotbal
casa pariurilor
casa pariurilor

CASA PARIURILOR nu va mai sponsoriza Liga Profesionista de Fotbal

Fotbalul romanesc, desi nu mai ofera foarte mult spectacol, reuseste sa atraga parteneri/sponsori, pentru sume importante de bani. Casele de pariuri sportive se numara printre principalele “cotizante” la bugetul echipelor de fotbal autohton si nu numai. Din 2019 pana in prezent, CASA PARIURILOR a fost partenerul LPF, careia ii platea anual 2.25 milioane de Euro.

LPF

Anul 2019 a debutat cu o veste importanta pentru Liga Profesionista de Fotbal, CASA PARIURILOR devenindu-le partener, parteneriat care a adus in conturile Ligii 2.25 milioane de Euro anual. Contractul initial intre cele doua entitati trebuia sa produca efecte pana in 2026.

Trebuie sa mentionam ca, initial, Betano a fost partener al LPF platind suma de 1.4 milioane de Euro, “rolul” de partener fiind preluat de cei de la CASA PARIURILOR care au plusat pana la suma de 2.25 milioane, asa cum am aratat mai sus.

Casa Pariurilor

Cu toate ca LPF-ul pierde un partener important si totodata o suma importanta de bani, reprezentantii fotbalului de club din tara noastra nu se streseaza, se pare ca locul de partener nu va sta foarte mult vacant, SUPERBET urmand sa devina partenerul Ligii 1.

SUPERBET

sursa: hotnews.ro

STAI! Citeste si despre

Ce pariuri ți se potrivesc în funcție de zodie

Ce pariuri ți se potrivesc în funcție de zodie

Te-ai întrebat vreodată ce pariuri ți se potrivesc în funcție de zodia ta? Se spune …

PSG crypto

Paris Saint-Germain Fan Token – criptomonedă

Paris Saint-Germain Fan Token este criptomoneda dedicată puternicei echipe pariziene unde evoluează Messi, Neymar, Sergio …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *