vineri , 14 mai 2021
Home / Ponturi Pariuri Gratuite Bune si Analize de Meciuri / Cartonaș galben! – 5 ponturi pe cartonașe galbene
Cartonaș galben! - 5 ponturi pe cartonașe galbene

Cartonaș galben! – 5 ponturi pe cartonașe galbene

Un cartonaș galben (cartonașe galbene) reprezintă un avertisment (sau mai multe) pentru un jucător sau un component al echipei tehnice. Cartonaşul galben este avertismentul dat de arbitru unui jucător în timpul jocului pentru a sancţiona comportarea nesportivă de o gravitate redusă aceasta este definiția pe care o dă frf.ro.

Ca parior, sunt interesat și de multe alte aspecte care derivă sau duc la această sancțiune. Mai mulți operatori oferă pariuri pe cartonașe galbene, iar acest pariu a devenit din ce în ce mai căutat de către jucători.

Trebuie să știm însă că operatorii sunt departe de a acorda atenție acestui timp de pariu. De cele mai multe ori, pariuri pe cartonașe galbene poți găsi doar în ziua meciului și/sau în campionatele importante ale Europei. În unele cazuri, oferta este foarte redusă, în altele este cuprinzătoare și cu multe opțiuni și derivate.

Cum să faci un bilet mai bun la pariuri în 7 pași (2020)

5 ponturi pe cartonașe galbene

Celta Vigo – Villareal (8 Ianuarie 2o21), Parma – Lazio (10 Ianuarie 2021), Atletico Madrid – Atlhletic Bilabo (9 Ianuarie 2021), Dijon – Marseille (9 Ianuarie 2021), Verona – Crotone (1o Ianuarie 2021)

Celta Vigo – Villareal peste 2.5 cartonașe Celta @2.00 la GetsBet

Celta are deja 48 de galbene și 2 roșii până la acest joc. Cele două sunt despărțite de 6 puncte în clasament iar Villareal nu a primit gol în 5 din ultimele 7 deplasări la Vigo. Ar putea fi un joc cu puține goluri însă cu multe faze mai puțin sportive. Iar acest lucru să apară pe fondul faptului că Celta are nevoie de victorie pentru a se apropia de locurile europene.

Parma – Lazio peste 4.5 cartonașe galbene @1.62 la GetsBet

Lazio a încasat 51 de galbene și un roșu până la acest meci. Având în vedere faptul că este o echipă ofensivă și mulți jucători sunt ușor influențabili, limita de 4.5 cartonașe este cât se poate de bună.

Atletico Madrid – Atlhletic Bilabo peste 2.5 cartonașe Bilbao @2.00 la GetsBet

46 de galbene și un roșu a văzut Bilbao în 18 jocuri de La Liga. O echipă care are posesia la 51%, nu ține de minge dar fragmentează jocul. Iar Atletico va căuta victoria și să își porotejeze avansul față de Real Madrid.

Moneymanagement explicat la pariuri – miza fixă și marile ei avantaje (în 2020)

Dijon – Marseille  peste 4.5 cartonașe în meci @1.90 la GetsBet

În 16 jocuri, Marseille a acumulat 45 de galbene și 4 cartonașe roșii. O echipă foarte dură, un joc cu multe durități și foarte nesportiv. Dijon are doar 36 de galbene și 1 roșu, însă echipa este pe poziție retrogradabilă. Mă aștept la un meci aprig, un meci cu multe faulturi și multe faze nesportive.

Verona – Crotone peste 5.5 cartonașe în meci @1.90 la GetsBet

Cu doar 9 puncte, Crotone pare mai mult în Serie B decât orice altă echipă. A strâns 42 de cartonașe galbene și 3 roșii în 16 jocuri. Lejer peste media de 2.5 cartonașe/meci. Verona are 37 de galbene și un roșu, iar echipa e jalnică la posesie. Doar 47.8% are Verona posesia în jocurile din Serie A. Chiar și așa, este greu de crezut că cei de la Crotone pot avea pretenții.

STAI! Citeste si despre

Chelsea - Tottenham (29.11.2020) - analiză și 3 ponturi

Chelsea – Tottenham (29.11.2020) – analiză și 3 ponturi

Chelsea – Tottenham (29.11.2020) se anunță o partidă pe care va trebui să o urmărim. …

România – Norvegia (15 Noiembrie 2020) între statistici și 3 pariuri bune de pus

România – Norvegia (15 Noiembrie 2020) e programat pe 15 octombrie pe Național Arena de la …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *