joi , 4 martie 2021
Home / Articole populare / Candidați ‘surpriză’ în București și cote bombă la alegeri
Candidați 'surpriză' în București și cote bombă la alegeri

Candidați ‘surpriză’ în București și cote bombă la alegeri

Avem candidați ‘surpriză’ în București sau sunt doar aceleași personaje politice într-o nouă prezentare? Iată că se conturează clar lista cu cei care vor candida pentru Primăria Capitalei. Alături de Nicușor Dan și Gabriela Firea au apărut Theodor Paleologu, Traian Băsescu și Victor Ponta. Partidele politice și-au făcut calcule și încă se poartă diverse negocieri, însă casele de pariuri oferă cote clare pentru fiecare candidat.

Cu cât mai mare cota la pariuri, cu atât mai mică șansa reală de a deveni sau redeveni primar. Pentru că sunt doi candidați care pot obține un al doilea mandat în București. Traian Băsescu și Gabriela Firea au trecut deja pe la Primărie.

Cine va câștiga în București și cât putem câștiga noi de pe urma alegerilor locale

Candidați ‘surpriză’ în București

Deja avem 6 candidați care se vor lupta pentru preferințele bucureștenilor. Chiar dacă Firea susține că în București sunt peste 4 milioane de locuitori trebuie să fim precauți în privința datelor furnizate. Multe dintre informațiile vehiculate de către candidați sunt departe de a fi exacte, atunci când nu frizează ridicolul. În 2019, populația capitalei era estimată la 1.83 milioane de locuitori.

 

După cum arată cotele, șansele candidaților ar fi următoarele:

Nicusor Dan | 1.67 (49%)
Gabriela Vranceanu Firea | 2.2 (37% sanse)
Theodor Paleologu | 13.0 (7%)
Traian Basescu | 17.0 (5%)
Victor Ponta | 34.0 (2%)

Nicușor Dan @1.67

„Nicușor Dan și-a îmbunătățit semnificativ șansele de a câștigă alegerile la Primăria Municipiului București, ajungând în ultimele trei săptămâni de la o cota de 2.0 la 1.67. Evoluția îl plasează pe Dan drept principal favorit, detronând-o astfel pe Gabriela Vrânceanu Firea, ale cărei șanse s-au redus de la o cota de 1.91, pe 10 iulie, la una de 2.2 în momentul de față”, se arată în comunicatul unei case de pariuri, citat de Mediafax.

Gabriela Vranceanu Firea @2.20

După ce PNL, USR şi PLUS au ajuns să aibă candidaţi comuni în sectoarele Capitalei şi Nicuşor Dan susţinut pentru Primăria Generală, actualul primar, Gabriela Firea, a venit imediat cu un mesaj tăios. „Asta era problema naţională! Asta era problema Capitalei!”, scrie Firea pe pagina sa de Facebook.

Pentru Firea candidatura lui Traian Băsescu ar putea fi un ajutor nesperat. Chiar dacă Băsescu nu mai are aceeași priză la public iar imaginea i s-a erodat, experiența politică a fostului președinte este uriașă.

PĂCĂLEALA „PĂCĂNELELOR”

Theodor Paleologu @13.00

Theodor Paleologu s-a clasat pe locul 5 la turul 1 al alegerilor prezidențiale din 2019, cu  5,72%  din voturi (527.098 voturi). Potrivit datelor IRES, în turul al doilea, 79,4% dintre votanții lui Theodor Paleologu au pus ștampila pe Klaus Iohannis, iar 20,6 au votat Viorica Dăncilă.

Ușor elitist, Paleologu poate atrage de partea sa mulți intelectuali. Totuși, experiența de fost ministru nu îl va ajuta prea mult pentru fotoliul de primar.

Traian Băsescu @17.00

Dacă fostul președinte intră în cursă, singurul dezavantajat va fi Nicușor Dan. Mulți dintre susținătorii lui Băsescu își vor reevalua opțiunile iar acesta poate obține un scor bun. Nu este însă foarte clar ce procent poate ținti, însă poate înclina balanța.

Categoric, dacă alianța de dreapta înseamnă doar PNL și USR, nu voi sa partidul să rămână în derivă. Noi am fost cei care au inițiat ideea ca Nicușor Dan să fie candidat unic pentru dreapta. Acum aflăm că PMP nu e binevenit. Foarte bine, PMP nu e partid de milogi. Ne vom juca șansa”, a spus Băsescu.

Victor Ponta @34.00

Fostul premier al României și-a mai refăcut din imaginea politică și a redevenit o prezență vocală. Totuși, cota de @34.00 reflectă o realitate strigată “Puie Monta”, de care un procent de populație semnificativ.

„Cu 1.200 de oameni îmbolnăviţi pe zi, cu atâţia morţi, cum să faci alegeri? Am văzut că a scăzut numărul de îmbolnăviri. Păi dacă de la 24.000 de teste, am scăzut la 8.000 de teste, normal că a scăzut şi numărul de persoane îmbolnăvite.

Candidați ‘surpriză’ în București și cote bombă la alegeri

Cred că e o guvernare care are alte priorităţi decât au românii. Cu siguranţă vor fi alegeri. S-a decis acest lucru de către domnul Iohannis şi domnul Orban, cu sprijinul domnului Ciolacu care a şi semnat legea în Parlament”, a spus Victor Ponta potrivit evz.ro.

STAI! Citeste si despre

7 sfaturi care te ajută să depășești perioadele slabe la pariuri sportive (2021)

7 sfaturi care te ajută să depășești perioadele slabe la pariuri sportive (2021)

Perioadele slabe la pariuri sportive pot fi asimilate tilt-ului din poker. Termenul de tilt provine …

Casele de pariuri care sponsorizeaza echipele din Liga 1

Ce puteti citi in acest articol Casele de pariuri care sponsorizeaza echipele din Liga 1 …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *