duminică , 10 decembrie 2023
Home / Ponturi Pariuri si Analiza Meciuri / Camila Giorgi – Simona Halep | US Open 2021
Camila Giorgi - Simona Halep

Camila Giorgi – Simona Halep | US Open 2021

Camila Giorgi – Simona Halep este meciul zilei la marele turneu american. Simona Halep joacă astăzi primul turneu de mare șlem după o pauză de 6 luni. Este justificat că nu poate fi considerată favorită și că jocul să are nevoie de mai mult aplomb. Totuși, la marile turnee, o jucătoare ca Simona poate intra în ritm. Miza este foarte mare, suprafața de joc îi convine și este odihnită.

Halep are de apărat doar 70 de puncte, în contextul în care a fost eliminată în turul secund al precedentului turneu jucat la New York; atunci, Simona ceda în fața americancei Taylor Townsend, scor 6-2, 3-6, 6-7.

Giorgi traversează cel mai bun moment al carierei, frumoasa italiancă jucând la un nivel foarte ridicat. Vine după victorii cu Mertens, Podoroska, Kvitova, Gauff, Pegula și Pliskova iar forehand-ul îi funcționează de minune.

Simona Halep și Camila Giorgi s-au mai întâlnit o singură dată în circuitul WTA, în 2015, când sportiva din România se impunea în două seturi, 6-4, 7-5, la Miami.

”Cred că pentru Simona e o situaţie în care, evident, din punct de vedere fizic, trebuie să fie bine. Acesta e primul lucru care contează. E posibil, desigur, să fie bine, dar n-avem de unde să ştim dacă va reveni la acelaşi nivel. Chiar nu ştii niciodată dacă te vei întoarce la forma din trecut, iar în acelaşi timp, cred că acesta e momentul cheie din cariera unei jucătoare. După ce câştigă câteva Grand Slam-uri, când devine numărul 1 mondial, poate că motivaţia sa nu mai e la fel de puternică, aşa cum era înainte,” a spus Mats Wilander pentru Adevărul.

Loto Spania Bono (6/49) – joacă cu succes la cea mai tare loterie spaniolă

Are Halep șanse reale?

”Pentru Simona, evident, nu e uşor, dar trebuie să găsească ceva care să o motiveze, să o facă să vrea să se întoarcă pe teren. E vorba despre motivaţie. În cazul ei, motivaţia nu cred că poate fi câştigarea unui alt Grand Slam. Câştigarea unui alt Grand Slam nu cred că îi oferă o motivaţie suficient de puternică. E un obiectiv materialist, care nu o va aprinde. Trebuie să fie vorba despre o schimbare de tactică, un stil diferit şi puţin mai agresiv şi, cumva, să existe mai multă distracţie în timp ce încearcă să câştige meciuri. Asta ar trebui să ţintească decât să fie vizată doar câştigarea unui alt Grand Slam,” a spus tot Wilander.

Simon a câștigat 22 de titluri WTA însă acum a căzut în clasamentul WTA și poate avea probleme cu o eliminare prematură.

Camila Giorgi – Simona Halep 2 @1.90 la Unibet

STAI! Citeste si despre

Biletul săptămânii - cota @15.39 la Get`s Bet

Biletul săptămânii – cota @15.39 la Get`s Bet

Biletul săptămânii are cota @15.39 și conține câteva partide pe care le găsesc interesante în …

Cota @6.22 la Get`sBet pe un bilet cu 3 meciuri

Cota @6.22 la Get`sBet pe un bilet cu 3 meciuri

Cota @6.22 la Get`sBet pe un bilet cu 3 meciuri, Bordeaux – Marseille, Bayern Munchen …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *