joi , 13 mai 2021
Home / Ponturi Pariuri Gratuite Bune si Analize de Meciuri / Borussia M.Gladbach – Bayern Munchen, 3 pariuri de neiertat (8 Ianuarie 2021)
Borussia M.Gladbach - Bayern Munchen, 3 pariuri de neiertat (8 Ianuarie 2021)

Borussia M.Gladbach – Bayern Munchen, 3 pariuri de neiertat (8 Ianuarie 2021)

Borussia M.Gladbach – Bayern Munchen este considerat un joc extrem de important în eonomia Bundesliga. Unii îl numesc the original Klassiker, ceea ce arată nivelul rivalității dintre cele două echipe.

Într-un sezon în care Monchengladbach pare să își concentreze toate eforturile spre un loc de Champions League, Bayern va avea o deplasare dificilă. Mai ales dacă știm că bavarezii au avut mereu probleme defensive în fața acestui adversar. Gol primit în ultimele 7 confruntări directe, în toate competițiile, chiar dacă Bayern domină, destul de copios duelul.

Cu Bayern montată pentru puncte, cu un atac fabulos și o medie de goluri înscrise de peste 3, mă aștept ca oaspeții să marcheze lejer. La rândul ei, Borussia are un apetit ofensiv peste medie și înscrie ușor cu Bayern. GG se prezintă ca un pariu în jurul căruia să construiești strategia de joc la acest meci.

the original Klassiker

21 de puncte a acumulat Borussia, un +3 la golaveraj. În 14 partide, a marcat 25 de goluri și a primit 22. 5 victorii, 6 egaluri și 3 înfrângeri, aflându-se în afara locurilor europene. În cazul unui eșec, poate pierde contactul cu prima jumătate a clasamentului.

Dacă Bayern cedează puncte, ar putea fi depășită de RB Leipzig în clasament. Ambele echipe au câte o singură înfrângere. Bayern excelează în plan ofensiv (44 de goluri), Leipzig are o defensivă extrem de solidă (doar 9 goluri primite).

Au fost peste 2.5 goluri marcate în 14 din ultimele 16 jocuri ale celor de la Bayern în Bundesliga. Tot peste 2.5 goluri s-au înregistrat și în 6 din ultimele 7 întâlniri, în toate competițiile.

Borussia M.Gladbach – Bayern Munchen

3 pariuri de neiertat la Borussia M.Gladbach – Bayern Munchen

Aceasta este ordinea preferințelor și modul în care iau în calcul pariurile propuse:

1. Borussia M.Gladbach – Bayern Munchen 2 & GG @

Bayern a câștigat 15 din ultimel 17 deplasări. Este pe primul loc în Bundesliga și trebuie să își consolideze poziția și avansul față de RB Leipzig. Cu 44 de goluri marcate în 14 jocuri, Bayern are o medie de 3.14 reușite/meci. Practic, o echipă ce asigură 3+ de una singură. Victorie & 3+ este pariul reprezentativ pentru echipa bavareză.

2. Borussia M.Gladbach – Bayern Munchen 3-5 goluri @

Neînvinsă în ultimele 20 de jocuri, Bayern vine după 3 victorii consecutive. În ultimele partide, a întors scorul într-un mod fenomenal. Practic, șansele gazdelor sunt reduse la acest meci, însă pot spera la un punct. Gladbach obișnuiește să pună presiune asupra celor de la Bayern, însă nu rezistă până la final. Un motiv în plus ca să nu ne facem probleme dacă gazdele preiau conducerea jocului.

3. Borussia M.Gladbach – Bayern Munchen peste 12 cornere @

Pe terenul propriu, Gladbach poate marca împotriva oricărui adversar. 2 goluri ar conta enorm, însă nu i-ar garanta victoria contra munchenezilor. Oricum ar fi, mă aștept la un joc cu ocazii de ambele părți, cu multă presiune, cornere și o dominare teritorială împărțită. Chiar dacă este o mașină de goluri și campioana Europei, Bayern nu este invincibilă.

STAI! Citeste si despre

Chelsea - Tottenham (29.11.2020) - analiză și 3 ponturi

Chelsea – Tottenham (29.11.2020) – analiză și 3 ponturi

Chelsea – Tottenham (29.11.2020) se anunță o partidă pe care va trebui să o urmărim. …

România – Norvegia (15 Noiembrie 2020) între statistici și 3 pariuri bune de pus

România – Norvegia (15 Noiembrie 2020) e programat pe 15 octombrie pe Național Arena de la …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *