miercuri , 18 iulie 2018
Home / Articole populare / BONUSURI la pariuri online – Ghid complet cu exemple practice

BONUSURI la pariuri online – Ghid complet cu exemple practice

Bonusuri online, promoţii, concursuri ș.a.m.d, suntem cu toții bombardați parcă cu tot felul de propuneri care mai de care mai tentante sau mai năstrușnice.

Cel puțin în domeniul pariurilor sportive online există o adevărată cultură pentru bonusuri. Mari sau mai mici, procentuale, condiționate, unice sau frecvente, bonusurile oferite de către casele de pariuri au devenit o parte acceptată în acest domeniu și un subiect de discuții.

Bonusuri la pariuri online
Bonusuri la pariuri online

În acest articol am căutat și am găsit răspunsuri la câteva dintre întrebările multor pariori, mai ales cei care fac pasul din offline înspre online și privesc bonusurile oferite de către casele de pariuri cu anumită reticență. Unele bonusuri sunt accesibile și merită să le iei, altele, din contră, au condiții foarte dificile și pe care, cu greu, le poate îndeplini un parior obișnuit.

Există și o practică numită ”bonus-huntig” prin care mulți pariori abuzează de anumite bonusuri online, în ideea de a obține câștiguri prin deschiderea de mai multe conturi la aceeași casă de pariuri sau la mai multe case. Există numeroase discuții pe această temă, însă casele de pariuri nu tolerează această practică și au destule metode a o preîntâmpina.

Bonusurile sunt anumite sume de bani oferite pariorilor pentru a-i atrage sau fideliza. Departe de a fi ”gratis”, acestea au termeni și condiții de îndeplinit. Neîndeplinirea acestora fac bonusul să fie retras de către casa de pariuri sau neacordat, în funcție de fiecare caz.

Citește în continuare să vezi cum stă treaba referitoare la bonusuri online la pariuri

Bonusuri online la casele de pariuri

Industria pariurilor online este una extrem de competitivă și aflată într-o creștere exponențială. Nu este de mirare că operatorii fac eforturi pentru a atrage cât mai mulți clienți, pentru a se diferenția de concurență și, nu în ultimul rând, pentru a obține profit.

Citește totul despre Handicap asiatic explicat pas cu pas cu exemple concrete

Știm cu toții ce este un bonus la pariuri online. Este o sumă de bani (o recompensă) acordată cu un anumit motiv. Că ești client nou, că ești un client vechi, că pariezi mult, că pariezi prea puțin, totul în funcție de politica de marketing pe care o adoptă fiecare dintre casele de pariuri.

Ce nu se prea spune însă, este faptul că fiecare bonus are anumiți termeni și condiții, uneori deloc ușor de îndeplinit. Iar dacă nu poți îndeplini cerințele, nu poți retrage bonusul. Simplu ca lumina zilei.

Din acest motiv este bine să tratezi subiectul cu responsabilitate, fără a te arunca la bonusuri pe care experiența și expertiza ta nu le pot face față.

ex. Efbet este una dintre casele de pariuri care promovează un bonus de 500 Lei. Când citești și analizezi termenii și condițiile, vei observa că acești bani sunt destul de complicat de obținut iar investiția deloc neglijabilă:

Merită să joci la Efbet? Vezi cum poţi să iei 25% bonus până la 500 lei

La prima depunere în valoare de maxim 900 LEI jucătorul va beneficia de un bonus de 25% până la maxim 225 LEI. (Exemplu : la o depunere de 400 LEI, jucătorul primește 100 LEI bonus) ATENTIE !! Pentru a putea beneficia de întreg bonusul de 500 LEI, prima depunere trebuie în mod obligatoriu să fie în limita maximă, adică 900 LEI. ***** Pentru a putea efectua al doilea depozit , clientul trebuie să finalizeze procedura de verificare a contului.****** Pentru a putea beneficia de restul bonusului, respectiv a sumei de 275 LEI, jucătorul trebuie să facă a doua depunere în valoare de minim 900 LEI ATENTIE !! Dacă a doua depunere în contul tău de joc este mai mică de 900 LEI, nu poți beneficia de a doua parte a bonusului, respectiv suma de 275 LEI. Ce trebuie să faci pentru a beneficia de bonusul maxim? – Contul tău este verificat: jucătorul poate beneficia de bonusul maxim de 500 LEI, la prima depunere, doar dacă primul depozit este de minim 1800 LEI. – Contul tău nu este verificat: jucătorul poate beneficia de bonusul maxim de 500 LEI, efectuând prima depunere în valoare de 900 LEI, iar a doua depunere, după verificarea contului, în valoare de minim 900 LEI 

Desigur, fiecare ofertă are particularitățile ei, iar dacă nu analizezi Termenii și Condițiile pentru fiecare bonus în parte, te poți trezi în situații foarte neplăcute și în imposibilitatea de a rula adecvat.

Ce se întâmplă atunci? Poți pierde și bonusul dar și banii pe care i-ai investit pentru a-l obține. Și se întâmplă des cazuri în care jucători, din neatenție sau din alte motive, se trezesc cu pierderi încă înainte de a începe să parieze.

Câte feluri de bonusuri online sunt la pariuri

Bonus de bun venit

Un bonus de bun venit este un bonus obișnuit acordat la primul depozit sau uneori chiar la înregistrarea ca client.

Acesta se bazează, în general, pe un procent din depozitul dvs. și necesită adesea un depozit minim și este limitat la o sumă maximă posibilă de bonus. De obicei, aceste bonusuri au o cerință de rulaj (“rollover”), ceea ce înseamnă că trebuie să pariezi suma bonusului “x” de ori înainte de a putea să retragi.

De obicei, ca bonus de bun venit se acordă 50% sau 100% din suma depusă, într-o anumită limită.

În cazuri extrem de rare, bonusul poate fi “fără un depozit necesar”, ceea ce înseamnă că vei primi bani gratis pentru a începe pariurile doar prin înscrierea cu operatorul, însă și în cazul acestora se presupune uneori autentificarea contului 

ex. Gameworld, actual Circus, a acordat 20 RON tuturor clienților noi, doar pentru a testa

Maxbet acordă 50 RON gratis după deschiderea contului și validarea identității

MaxBet Cazino – Ai 100% bonus până la 900 RON‎ + 50 RON gratis!

Sportingbet oferă unul dintre cele mai solide bonusuri 100% până la 200 RON

Bonus de reîncărcare

Aceste bonusuri sunt ceva mai rare la pariuri și sunt de obicei similare ca și cerințe cu bonusurile de înscriere, deși de multe ori au o valoare ceva mai redusă.

În general, aceste bonusuri sunt oferite la discreția caselor de pariuri și nu sunt acordate clienților care au retras bani din conturile lor, ori sunt acordate celor care mizează anumite sume, ori pe diferite alte criterii.

Bonusuri de reîncărcare pot fi oferite cu ocazia unor competiții sau evenimente speciale cum ar fi CM din Rusia 2018.

ex. Netbet, Sportingbet, Maxbet, Fortuna, Winmasters sunt printre casele pariuri care oferă bonusuri de reîncărcare cu diverse ocazii

Freebeturi – Pariuri fără risc – pariuri gratuite

Spre deosebire de un bonus clar, freebetul este mai flexibil și lasă mai multă libertate de mișcare casei de pariuri.

Mai mult, e mai ușor de impresionat un parior care primește mai multe freebet-uri decât unul care primește un bonus.

ex. vei întâlni freebeturi la majoritatea caselor de pariuri, mai ales dacă joci bilete și intri pe pariu șansă.

Citește totul despre Freebeturi aici

Marjă redusă

Reducerea marjei înseamnă cote mai bune pentru pariori. Cu cât marja casei de pariuri este mai mică, cu atât cota este mai aproape de cea reală. Dacă Chelsea are cota reală la victorie @2.10 contra celor de la Liverpool, casele de pariuri vor oferi cote cuprinse între @1.90 și @2.05, lucru știut foarte bine.

Totuși, reducerea marjei este mai des întâlnită la casele de pariuri offline, acolo unde găsești câteva meciuri (între 2 și 5) care au cotele apropiate de cele reale. Atenție însă, este vorba doar de o piață sau două, adică găsești cote mărite pe 1X2, de obicei.

ex. Betano este una dintre casele de pariuri care oferă marjă 0 la multe jocuri de fotbal sau tenis, desigur pe linie, 1×2 sau victorie dacă e vorba de tenis.

Cashback – este returnat un procent din pierderi

Sunt și case de pariuri care îți oferă câte un bonus atunci când pierzi un pariu sau mai multe. Ideea aici este de a oferi pariorilor o oarecare încredere, te gândești că poți câștiga sau măcar primești ceva înapoi dacă nu îți iese pariul.

Cashback-ul poate fi liber – primești 100% până la 50 RON dacă pierzi un pariu pe un anumit meci/cotă sau poate fi condiționat de un rezultat – să se acorde un anumit număr de cartonașe galbene, de exemplu.

Bonus de loialitate

La această oră sunt destul de puține case de pariuri licențiate care oferă un program de loialitate bine pus la punct. Sportingbet este una dintre ele și are poate cele mai atractive oferte în acest domeniu. Și Gameworld (acum Circus) are un program de loialitate VIP, prin care primești puncte pentru fiecare pariu. Aceste puncte pot fi convertite în bani reali atunci când atingi o anumită sumă. Și Betstars are un program de loialitate, iar lista se oprește pe aici.

Bonus de recomandare

Majoritatea caselor de pariuri online cu vechime au implementat programul de recomandare a unor prieteni. Ideea este simplă, aduci clienți, primești bani. Aduci mai mulți clienți, primești mai mulți bani. Sau bonusuri dacă vrei să le spui așa.

Totuși, chiar și la recomandarea unui prieten sunt anumite condiții de îndeplinit: trebuie să depună o anumită sumă, trebuie să ruleze sau să pună un număr de pariuri, trebuie să fie respectate niște condiții care să ateste că este un jucător real.

Având în vedere categoriile anterioare de bonusuri online, acesta este cel mai ușor de obținut dacă prietenul pe care îl recomanzi depune și pariază suma cerută de către operatorul de pariuri.

bonusuri online

Pot fi variațiuni la lista de mai sus, pot fi considerate și alte bonusuri, însă acestea sunt categoriile principale întâlnite pe piața românească de pariuri online.

Citește și  Top 15 cele mai bune bonusuri la casele de pariuri online 2018

Ce fel de bonusuri online găsești la casele de pariuri licețiate

Bonus de bun venit – iată lista caselor care oferă acest bonus:

 – Bonusuri de bun venit, la care se adaugă și alte bonusuri online periodic

Netbet 100% bonus prin pachetul de bun venit cu 5 bonusuri însumând 1500 RON + oferte periodice

Sportingbet 100% bonus până la 200 RON + foarte multe oferte și alte bonusuri periodice

Admiral 100% BONUS până la 800 RON.

Betfair 50% bonus până la 450 RON + diverse alte oferte

Baumbet 100% până la 500 RON

Betano 100% până la 500 RON

Superbet 50% din primul pariu până la maxim 250 RON

Vezi  Top 15 cele mai bune bonusuri la casele de pariuri online 2018

Sfaturi și ponturi pentru a profita de diferite bonusuri online

Cel mai important sfat pentru un parior care vrea să acceseze diverse bonusuri online este

Citește cu atenție termenii și condițiile bonusului și respectă-le întocmai

Este cel mai important aspect. De ce spun asta? Pentru că fiecare bonus are anumite cerințe de rulaj (de exemplu cote mai mari de @1.70), doar anumite pariuri sunt luate în considerare (la majoritatea caselor de pariuri online nu sunt acceptatea pariurile pe handicap asiatic pentru rulaj), doar o anumită miză poate fi acceptată (suma bonusului sau jumătate din ea), are un anumit interval de valabilitate (între o lună și două luni, dar pot fi și bonusuri cu durată de câteva zile).

Nu te grăbi să rulezi bonusul primit

Când primești sau accesezi un bonus poți fi tentat să îl rulezi cât mai repede. Este o înclinație mai mult decât firească și explicabilă prin faptul că fiecare vrea să câștige și să retragă.

Chiar și așa, pariază pe ceea ce cunoști, așteaptă să se joace campionatele la care te pricepi, ai răbdare până ce găsești meciurile și cotele bune de pariat. Atunci când ai de rulat mai multe bonusuri online, trebuie să iei cele mai bune decizii și să pariezi pe cotele cerute.

Nu utiliza Cash-out dacă ai această opțiune

Ai să observi că toate casele de pariuri stipulează acest lucru. Din ce cauză? Pentru că atunci când dai Cash-out este ca și cum ai pune pariuri contră împotriva celui pe care deja îl ai. Automat, nu mai poate fi considerat un eveniment încheiat sau un joc la care e stabilit rezultatul final deoarece tu ai închis pariul.

Alege cu atenție pariurile pe care le pui

Mai bine pui mai multe pariuri, respecți o strategie pe care ai stabilit-o, te ții de ea și alegi cu atenție meciurile. Nu trebuie să te grăbești, în general, ai cel puțin o lună la dispoziție.

De ce răbdarea la pariuri este o trăsătură esențială a celor care au succes

Atunci când nu ai inspirație sau nu se dispută campionatele pe care le cunoști, utilizează sfaturile și ponturile pe care le găsești pe Bettinginside ori pe alte site-uri de profil.

STAI! Citeste si despre

Totul despre impozitul la pariurile online sau impozitul la sursă (2018)

Impozitul la sursă sau impozitul la pariurile online a fost susţinut atât de pariorii, cât și …

Super-bilet de 8300 RON cu doar 10 RON

Super bilet – cum am câştigat 8300 lei cu doar 10 lei (2018)

Iată acest super bilet care a adus un câștig de 8318 RON cu doar 10 RON. …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *