joi , 21 iunie 2018
Home / Topuri / Top 15 cele mai bune bonusuri la casele de pariuri online 2018

Top 15 cele mai bune bonusuri la casele de pariuri online 2018

Iată cele mai bune bonusuri la casele de pariuri online de pe piața românească.

Acest top este făcut după ce am testat toate bonusurile de bun venit/deschidere de cont oferite de casele de pariuri online licențiate de către ONJN.

Mai mult decât atât, am comparat informațiile cu bonusurile oferite de către casele de pariuri în 2017, am actualizat topul la zi adăugând și alte case de pariuri pentru un tablou cât mai complet.

mircea-nicolae-panait
De Mircea-Nicolae Panait

Am adăugat și casele de pariuri care oferă cashback sau freebeturi, până la urmă și acestea sunt variante de bonus.

Am luat în calcul mai mulți factori printre care: valoarea bonusului, condițiile de rulaj, restricțiile și cotele impuse.
Dacă un operator oferă bonusuri mari sau foarte mari, asta nu înseamnă că poți îndeplini condițiile de rulaj și poți retrage câștigurile cu ușurință.

Din contră, de cele mai multe ori apar anumite condiții și cerințe restrictive și care, cu greu, pot fi îndeplinite de către un parior.

Atenție, am inclus în acest top și case de pariuri care oferă cashback sau sume de bani pentru pariuri pierdute, case de pariuri care oferă ceva doar după ce ai pierdut unul sau mai multe pariuri!

Exeperiența fiecărui parior este diferită cu fiecare casă de pariuri, oricine putând interpreta informațiile după cum consideră, iar topul de mai jos este punctul de vedere al unui parior cu peste 17 ani de experiență în acest domeniu, redat prin prisma experiențelor proprii. Am pariat sau pariez la fiecare dintre aceste case de pariuri, în funcție de valoarea cotelor oferite pentru meciuri.

Cele mai bune bonusuri la casele de pariuri:

1. Betfair 50% bonus până la 450 RON

Este cel mai bun și cel mai accesibil bonus. Nu degeaba Betfair este printre cei mai respectați operatori de pariuri din întreaga lume. 

Este un bonus de bun venit care trebuie rulat de 4 ori pe cote de peste @1.60 în maximum 90 de zile.

Nici nu ai prea multe de comentat la această ofertă care nu impune prea multe restricții, are termeni și condiții foarte bine formulate, dar ce e cel mai important, bonusul poate fi rulat cu ușurință de către orice parior.

Betfair: totul despre cea mai tare bursă de pariuri din lume

Se ia în calcul doar primul pariu plasat pe un meci, iar în cazul biletelor la pariuri, cel puțin o selecție trebuie să fie peste @1.60.

Termenii și condițiile au rămas neschimbate, dacă nu ai cont poți oricând profita de ofertă.

Trebuie să știi că Betfair este una dintre casele de pariuri care au promoții regulate, bonusuri de reîncărcare sau alte oferte care nu apar direct pe site.

2. Netbet 100% bonus prin pachetul de bun venit cu 5 bonusuri însumând 1500 RON

Se acordă în 5 tranșe, după cum urmează 450 RON, 100 RON, 200 RON, 300 RON, 450 RON fiecare reprezentând 100%.netbet-logo

Fiecare dintre bonusuri se acordă după rulajul depozitului, la stabilirea rezultatului. Acordarea bonusului este bine gândită și este foarte ușor să îndeplinești condițiile de rulaj.

Trebuie să rulezi depozitul și bonusul de 4 ori, asta însemnând că trebuie să rulezi fiecare tranșă de bonus de 8 ori la cote de @1.60. Și aici cotele de rulaj sunt foarte bune, dar ai doar 60 de zile la dispoziție. La bilete este mai greu, pentru că fiecare selecție trebuie să fie în cotă cel puțin egală cu @1.60.

Partea neplăcută este că dacă faci o retragere, nu mai beneficiezi de alte tranșe bonus.

De exemplu, dacă depui 450 RON și primești încă 450 RON, pariezi, finalizezi rulajul și ajungi la 3400 RON, dacă retragi nu vei mai avea dreptul la următorul bonus din pachetul de bun venit. Chiar și așa, rămâne unul dintre cele mai bune bonusuri de pe piață.

Trebuie să știi că Netbet este una dintre casele de pariuri care oferă multe promoții lunare sau chiar săptămânale. Majoritatea promoțiilor introduse sunt vizibile pe pagina dedicată, însă sunt și oferte de care beneficiezi telefefonic sau pe mail.

3. Baumbet 100% până la 500 RON

Cea mai nouă casă de pariuri online românească, vine cu o ofertă foarte bună pentru pariori. 500 RON bonus (100%) care trebuie rulat de 10 ori la pariuri sportive, pariuri simple sau pe bilet, condiția fiind la cota de rulaj, minim @1.65.LANSARE BAUMBET.RO ONLINE!

Pentru plasarea pariurilor necesare la rulaj ai la dispoziție 30 de zile.

Sunt acceptate orice pariuri iar îndeplinirea rulajului o poți verifica în permanență.

Baumbet este cunoscută pariorilor români de mulți ani, fiind un operator inovativ și interesant.

Baumbet.ro – avantaje la pariuri și 100% bonus de până la 500 RON

Este casa de pariuri cu cea mai importantă ascensiune, cotele fiind foarte bune iar oferta de pariere vastă.

Găsești orice pariu și o gamă de bonusuri cu adevărat atractive.

Acest lucru se datoarează și experienței offline, Baumbet reușind să îmbine oferte atractive care se regăsesc în ambele medii. Așadar, și bonusuri atractive și accesibile.

Este și singura casă de pariuri care oferă analize și ponturi argumentate (secțiunea Știri) nu doar simple prezentări însoțite de cote.

Recomand celor în căutarea unui bonus consistent și a unor cote foarte bune!

 

4. Betano 100% până la 500 RON

Un bonus de bun venit foarte bun și care are condiții de rulaj rezonabile. Betano este una dintre casele de pariuri care s-a îndreptat cu răbdare asupra pieței românești înțelegând ce caută pariorii.betano-logo

Suma acordată fiind destul de consistentă, se impune rulajul bonusului de 10 ori. La prima vedere, poate părea destul de mult, însă nu este chiar așa de greu de realizat.

Nu se iau în considerare meciurile cu marjă 0, care sunt punctul forte la această casă de pariuri.

Cota minimă luată în considerare la rulaj este @1.65, iar pariurile pe șansă dublă și scor corect pentru toate sporturile, precum și handicap și diferență de scor pentru fotbal, nu sunt luat în calcul la rulaj.

Ofertă de pariuri vastă, ai destule opțiuni și evenimente care să te ajute la rulaj. Sunt multe bonusuri pe piață, însă acesta rămâne unul dintre cele mai bune.

Personal, la Betano am rulat bonusul pe PSF (cunoscutul pariu pauză sau final) și am reușit să retrag o mare parte din cei 500 RON. Un plus și pentru transmisiunile video.

5. Sportingbet 100% până la 200 RON

Bonusul se acordă imediat după ce ai efectuat prima depunere și trebuie rulat de 10 ori, la cote mai mari de @1.70.sportingbet-logo

Pentru asta ai la dispoziție 30 de zile, timp mai mult decât suficient.

Este acceptat și luat în calcul orice tip de pariu plasat pe o cotă cel puțin egală cu @1.70.

Ai nevoie de atenție, de o strategie de pariuri bine pusă la punct și de ceva inspirație.

Practic, dacă ai depus 200 RON și ai primit bonusul, ai în cont 400 RON și trebuie să pariezi 2000 RON pentru a îndeplini condițiile de rulaj și a putea retrage.

Personal, am rulat bonusul punând pariuri a câte 50 RON/cotă @1.70.

Atenție, Sportingbet este unul dintre operatorii foarte respectați pe plan internațional și care s-a impus prin seriozitate, respectul față de clienți, plata imediată a câștigurilor dar și prin numărul uriaș de pariuri pe care îl pune la dispoziție. La acestea se adaugă un live de nota 10, cu transmisiuni video și cote foarte bune.

 

6. Unibet 250 RON pariu fără risc la înregistrare

Bonusul acordat la Unibet este 100% Pariu fără Risc pana la 250 RON. Adică dacă pierzi 250 RON la primul pariu, primești banii înapoi dar trebuie să îi rulezi înainte de a retrage. Primul tău pariu pre meci sau live după acceptarea bonusului trebuie plasat cu fonduri proprii la o cota minima de 1.4 și va fi considerat Pariu Fără Risc. Dacă pariul este câștigător bonusul este finalizat. Unibet a eliminat comisioanele

Dacă pariul este pierzător Unibet va rambursa cu maxim 250 RON ca și bani bonus. Banii bonus pot fi retrași după îndeplinirea cerințelor de rulare.

Unibet este o casă de pariuri cu tradiție, foarte apreciată pentru produsele oferite. Pot spune că pariez la Unibet încă de când a apărut pe piață și nu am fost dezamăgit. Au cam tot ce îți trebuie pentru a paria și câștiga, iar produsele și aplicațiile pentru mobil sunt foarte bune.

7. Superbet –  50% din primul pariu până la maxim 250 RON

Superbet este o casă de pariuri de top care s-a impus prin oferta și cotele excelente oferite. Superbet a câștigat inimile pariorilor, locațiile stradale fiind foarte căutate iar site-ul la înălțimea așteptărilor.

Bonusul “Pariu Relaxat” este de 50% din primul pariu până la maxim 250 RON.

Primul tău pariu trebuie să fie de minim 10 RON pe unul din tipurile: pre meci, loto, live, sau virtual, după selectarea bonusului va fi considerat “Pariu Relaxat”. Dacă primul tău pariu este câștigător bonusul este considerat ca fiind utilizat. Dacă primul tău pariu este necâștigător Superbet îți returneză jumătate din suma acestuia până la maxim 250 RON ca și bani bonus.

Banii bonus pot fi retrași după îndeplinirea cerințelor de rulare. Completarea cerințelor de rulare la Pariuri sportive: Pariază bonusul x 5. Pentru a retrage 250 RON din banii bonus va trebui să pariezi 250 RON x 5 = 1250 RON. Doar pariurile efectuate în perioada de valabilitate a bonusului contează.

Destul de ușor de făcut rulajul, personal l-am facut în 10 zile, pariind mai multe bilete.

Citeşte şi cum faci la Superbet verificare bilet

8. Fortuna 300 RON pariu fără risc (100%)

Sponsor al echipei naționale de fotbal, Fortuna este binecunoscută celor care pariază la agențiile stradale.

Bonusul este 100% din primul pariu, până la 300 RON. Primul pariu pre meci sau live va fi considerat Pariu Fără Risc. Dacă pariul este câștigător bonusul este considerat finalizat. Dacă pariul este pierzător Fortuna va rambursa maxim 300 RON ca și bani bonus. Banii bonus pot fi retrași după îndeplinirea cerințelor de rulare. 

Pariul combinat Live&pre-meci nu contribuie către rularea bonusului. Completarea cerințelor de rulare la pariuri sportive: pariezi bonusul x 5. Pentru a retrage 300 RON de la banii bonus va trebui să pariezi 300 RON x 5 = 1500 RON. Pariurile vor fi luate în calcul odată ce au fost plasate. Numai pariurile cu cote de cel puțin @1.5 care sunt plasate în perioada de valabilitate a bonusului se califică pentru completarea cerințelor de rulare.

Experiența Fortuna este una bună, grație multitudinii de opțiuni pe care ți le oferă. Atât pe laptop cât și pe mobil sau tabletă, ai la dispoziție oferte atractive, bonusuri personalizate, o multitudine de variante de pariere, peste 100 de jocuri de Casino, sporturi virtuale și mese de Live Casino unde poți să joci unu la unu cu dealerul. Câștigurile pot fi încasate și offline iar blogul este întreținut și găsești pe el informații interesante.

 

9. gameworld.ro 100% până la 850 RON și 20 de RON gratis

O altă casă de pariuri online care este nouă dar brandul este foarte cunoscut jucătorilor români datorită rețelei impresionante de săli de jocuri. Această casă de pariuri a urcat un loc în clasamentul meu, loc pe de plin meritat.

După cum evoluează gameworld.ro, sunt pe deplin convins că vor intra în top5 cât de curând.gameworld-logo

Este puțin mai dificil să găsești termenii și condițiile de rulaj pe site, iar fiecare pariu pe care îl pui contribuie la rulajul bonusului în funcție de cotă.

De exemplu, dacă pariezi pe cote sub @1.80, contribuția la rulaj este alta decât dacă pariezi pe cote cuprinse între @1.80 și @2.20 ori pe cote mai mari de @2.20.

O anumită flexibilitate din acest punct de vedere iar ca parior poți verifica în permanență cât ți-a rămas de rulat. Gameworld.ro știe să ofere bonusuri care să atragă și să fidelizeze pariorii.

Sunt acceptate toate tipurile de pariuri iar retragerile se fac în cont bancar.

În cazul meu, am primit suma retrasă în 2 zile, în timpul săptămânii, prin transfer bancar. Recomand cu toată căldura această casă de pariuri care are un bonus de bun venit excepțional, dar și oferte săptămânale regulate.

Gameworld.ro este singura casă de pariuri online care are un program de fidelitate viabil și puncte VIP acordate acordate pentru pariurile puse. Aceste puncte pot fi foarte ușor transformate în bani.

10. Publicwin 100% până la 300 RON care însă trebuie pariați pe bilet de 5 meciuri

Chiar dacă sunt printre cele mai noi case de pariuri online, cei de la Publicwin au o ofertă destul de avantajoasă pentru pariori.publicwin-logo

300 RON la prima depunere, bani pe care îi primești ca bonus.

Pentru a-i retrage trebuie să pariezi 300 RON pe un bilet cu minim 5 meciuri, la cota de cel puțin @1.30 fiecare.

Dacă biletul este câștigător, vei păstra câștigul, mai puțin cei 300 RON bonus.

De fapt, acesta nu este un bonus în adevăratul sens al cuvîntului, mai degrabă un Freebet de 300 Lei.

Oferta de pariuri este impresionantă, se vede clar că provin din offline, pentru că oferă un număr uriaș de pariuri la fiecare meci.

Mai mult decât atât, poți încasa câștigurile și la agențiile stradale. Mai au și bonusuri și oferte ulterioare, de care poți beneficia după ce primești mail personalizat.

11.  Winmasters 100% bonus până la 555 RON

Winmasters a prins cu greu anul trecut topul caselor cu cel mai bun bonus de bun venit, în ciuda faptului că are un bonus foarte atractiv. În acest an iese din top10, însă în funcție de ofertele și promoțiile lor, le pot îmbunătăți sau nu poziția în top.winmasters-logo

Este una dintre casele de pariuri care au ofertă bună, live-ul este acceptabil și au promoții regulate.

Condițiile de rulaj sunt relativ bune, trebuie să rulezi bonusul de 6 ori. Cote de @1.75 pentru pariuri simple și @1.35 la pariuri multiple.

Limita de timp este și ea bună, 60 de zile la dispoziție.

Singura parte cu adevărat proastă este faptul că fiecare pariu poate avea o contribuție de maxim 50% la îndeplinirea condițiilor de rulaj, iar dacă, din greșeală sau intenționat, ai mizat mai mult, adio bonus, adio căștiguri.

Iar acest lucru nu este nicăieri prevăzut, și anume că dacă pariezi mai mult, rămâi și fără una și fără cealaltă.

Recomand acest bonus doar pariorilor care sunt extrem de atenți și au o strategie de pariere bine pusă la punct.

 

12. Admiral 100% bonus până la 800 RON

O altă casă de pariuri nouă în domeniul online, cu ofertă generoasă  de până la 800 RON bonus de bun venit.admiral-logo

Suma primită bonus trebuie pariată de 10 ori, cota minimă fiind @2.00. Ai 30 de zile la dispoziție pentru îndeplinirea rulajului.

Pentru cei care pariază în mod obișnuit pe cota @2.00, oferta poate fi atractivă, dar au o condiție care este pur și simplu devastatoare: ”500 RON pariați in cadrul pariurilor sportive vor fi convertiți 50 RON bani bonus”.

Mai pe românește spus, trebuie să pariezi 500 iar casa de pariuri ia în calcul doar 50 RON la rulajul bonusului.

Nu este un bonus prea accesibil pentru pariorul de rând, iar șansele de a îndeplini rulajul sunt foarte mici.

Deși casa de pariuri oferă cote și pariuri interesante, recomand să utilizezi bonusul la pariuri doar dacă ai o experiență temeinică și multe cunoștințe despre pariuri.

 

13. Maxbet 100% până la 900 RON

Această casă de pariuri este în top10, mai mult datorită celor 50 RON gratis pe care îi oferă după înregistrare și validare a contului de joc.maxbet-logo

Ceva de genul, te înregistrezi, le trimiți cartea de identitate și ei îți dau 50 RON pe care îi poți paria.

În T&C te avertizează clar Din momentul depunerii aveți la dispoziție 7 zile pentru a îndeplini cerințele de rulaj.

Mai mult decât atât bonusul obținut va trebuie rulat de 10 ori pe 10 pariuri distincte (meciuri diferite) cu cote de minim 2.00, înainte de a putea efectua o retragere.

Miza maxim acceptată pentru rulaj, 200 RON. Dacă se întâmplă să câștigi, devine complicat pentru că nu poți să retragi mai mult de 2000 RON.

Pe scurt, depui 900 RON, primești 900 RON, ai 1800 RON dar nu ai voie să retragi mai mult de 2000 RON.

Nu pot spune că recomand acest bonus, în condițiile în care sunt alte oferte mult mai atractive și accesibile pariorilor.

 

14. Betstars – pariezi 10, primești 2X10 $/£/€

Plasezi primul tău pariu de $/£/€10 la cote de minimum @2.0 (plată de 1 la 1) pe ORICE sport sau opţiune de pariere şi Betstars îți oferă 2 pariuri gratuite de $/£/€10, pe care le vei putea utiliza pe orice sport. (Pariurile gratuite vor fi depuse în cont în maximum 48 de ore.)

Deși Betstars face parte din The Stars Group, care cuprinde și cunoscuta casă Pokerstars, în domeniul pariurilor mai au multe de pus la punct.

Totuși, se observă eforturi a a oferi promoții (de cele mai multe ori prea puțin antrenate) și de a se plasa mai bine în topul preferințelor jucătorilor.

 

15. Circus – bonus de 100 % până la 850 RON în condiții misterioase

Una dintre casele de pariuri despre care nu se știu prea multe lucruri. Este cert faptul că are o licență valabilă și oferă un bonus foarte tentant și consistent.

Acest bonus, odată primit, va trebui să îl rulezi conform tabelului de mai jos:

Bonusuri – Playthrough

Tip de joc/pariu Playthrough Coeficient
Pariu multiplu cu o cotă între @1.50 şi @1.90 (*) 30 100%
Pariu multiplu cu o cotă între @1.91 şi @2.30 (*) 8 375%
Pariu multiplu cu o cotă de @2.30 sai mai mare (*) 5 600%bonusuri
Slot Machine 30 100%
RNG table games 90 33%
Blackjack 30 100%
Live dealer 90 33%

Recenziile și părerile pariorilor cu privire la acest operator aproape că lipsesc. Mai mult decât atât, pe site-ul casei de pariuri nu găsești un număr de telefon de contact și nici nu au chat. Singura modalitate de contact rămâne e-mail-ul.

Recomand să eviți această casă de pariuri, cel puțin până când vom avea mai multe date care să confirme seriozitate operatorului și siguranța sumelor din cont.

STAI! Citeste si despre

Pariuri offline: 10 motive să pui pariuri la agenții stradale

Atât casele de pariuri offline cât și cele online, au diferite avantaje și dezavantaje. Foarte …

pariu șansă

Top5 case de pariuri care au pariu șansă

Mai jos este un top al caselor de pariuri (online și offline) care oferă pariu șansă, opțiune foarte …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *