vineri , 16 august 2019
Home / Biletul Zilei la pariuri / Biletul zilei – tenis masculin, Australian Open, 16 Ianuarie

Biletul zilei – tenis masculin, Australian Open, 16 Ianuarie

Am jucat la Senator Bet 3 partide din cadrul turneului de tenis masculin de la Australian Open. Am ales sa joc pe ideea ca in primul set al acestor 3 meciuri jucatorii vor depasi bariera de 9,5 game-uri. Cu alte cuvinte am mizat ca in primul set al acestor meciuri jocul va fi echilibrat si se vor inregistra scoruri de 6-4, 7-5, sau va fi tie-break (7-6). Alegerea partidelor a fost influentata de echilibrul pe care l-am identificat intre jucatori: meciurile directe jucate, forma jucatorilor respectivi, cat de bun le este serviciul, samd. Un alt factor pentru care am ales sa pariez pe acest tip de pariu este ca primul set conteaza foarte mult in desfasurarea unei partide; altfel abordezi meciul dupa un 1-0 la seturi. Iar cotele oferite de bookmakeri pe pariul clasic “cine castiga meciul” sunt mici.

Kevin Anderson – Frances Tiafoe este, de exemplu, un meci echilibrat. Nr. 6 mondial il intalneste pe nr. 39. Scorul direct dintre cei doi este 3-0 in favoarea sud-africanului, dar 2 din 3 meciuri s-au terminat echilibrat: 2-1 la seturi, semn ca americanul nu a cedat fara lupta. Ambii au un serviciu foarte bun si mizez pe ceea ce am spus mai sus: castiga primul set si fa-ti meciul mai usor. Nu-i exclus sa avem chiar tiebreak in acest prim set. Cota la peste 9,5 gameuri in primul set este 1,50.

Jordan Thompson – Andreas Seppi, poate fi un meci tare si el. Avem pe de o parte un australian tanar care joaca cu un oponent cu 10 ani mai in varsta, dar care e mult mai experimentat. Nu au mai jucat intre ei. Posibil sa avem un prim set de tatonare. Fiecare dintre jucatori sa aiba grija sa nu-si piarda serviciul pana la 4-4 si sa riste apoi break-ul. Cota la peste 9,5 gameuri in primul set este 1,60.

Ultimul meci propus este cel dintre Bautista Agut si Millman. Este 3-0 pentru spaniol la meciurile directe, dar nu au jucat pe hard pana acum impreuna. Australianul Millman este un jucator de serviciu-vole (cel putin incearca), iar Bautista Agut joaca ca un metronom de pe linia de fund a terenului. In cele 3 meciuri directe, spaniolul a pierdut cate un set, deci nu va fi un meci facil. Primul set va fi disputat cu siguranta. Ambii servesc bine. Cota la peste 9,5 gameuri in primul set este 1,65.

Cota totala fiind de 3,96. La 10 lei investiti castig aproape de 4 orimai multi, 40 lei.

Daca vrei sa afli mai multe despre cum sa pariezi pe tenis click aici.

Succes!

STAI! Citeste si despre

Biletul zilei 5 August 2019 – cota totală @2.29

Biletul zilei 5 August 2019 are cota totală @2.29. Două evenimente, ne asumăm și un …

Biletul zilei 4 August 2019 - cota totală @2.40 la Netbet

Biletul zilei 4 August 2019 – cota totală @2.40

Biletul zilei 4 August 2019 are cota totală de @2.40. Am analizat și ales 3 …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *