luni , 24 iunie 2019
Home / Biletul Zilei la pariuri / Biletul zilei – Tenis feminin, 14 ianuarie, Australian Open

Biletul zilei – Tenis feminin, 14 ianuarie, Australian Open

Nu stiu daca e cel mai “safe” pariu, dar cu siguranta e simplu de jucat si are o logica de fier.

In primele runde ale turneelor mari de tenis se pot face bani mai usor si distractia e garantata (fiind mai detasat) pentru ca jucatorii mari (favoritii) joaca in compania unor jucatori mai slabi. Diferentele de cote oferite de bookmakeri la pariul simplu privind castigatorul partidei ne determina sa cautam niste cote mai bune, nu excelente, dar bunicele.

Am jucat la baumbet.ro un bilet de 4 partide din turneul feminin de la AO unde mari favorite precum Kvitova, Stephens, Kontaveit sau Barty joaca in compania a uno jucatoare mai slab cotate. Nu zic ca partidele nu vor fi disputate sau nu vor avea multe game-uri sau seturi incheiate la tiebreak dar cred ca se vor incheia in minim de seturi: 2.

Bineineteles, ca acest stil poate fi multiplicat si jucat pe mai multe bilete, pentru ca partide sunt destule si daca se intampla ca un bilet sa nu iti iasa, poti recupera din castigarea altor bilete. De exemplu la partidele Kvitova-Rybarikova, 2-0, cota 1,40; Kontaveit-Sorribes Tormo, 2-0, cota 1,50; Barty-Kumkhum, 2-0, cota 1,35 si Stephens-Townsed, 2-0, cota 1,60…cota totala a biletului este 4,54, adica la 10 lei pariati poti castiga 45 lei.

Daca vrei sa castigi turneul sau vrei sa ajungi in a doua saptamana a sa si ai o echipa buna care sa te managerieze STI ca trebuie sa termini partidele din primele runde, repede, in minimum de seturi. E vital sa faci asta. Iar pe asta ma bazez si eu in strategia aceasta de pariere – pe nevoia favoritelor de a nu obosi sau a acumula oboseala inca din primele runde ale turneului, altfel sansele tale ca favorit la castigarea Australian Open se vor narui. Mai multe ponturi despre cum sa pariezi pe tenis gasesti aici.

Succes!

STAI! Citeste si despre

Biletul zilei 11 Iunie 2019 - cota totală @4.06

Biletul zilei 11 Iunie 2019 – cota totală @4.06

Biletul zilei 11 Iunie 2019 ne propune jocuri internaționale din partidele de calificare la Euro …

Biletul zilei 10 Iunie 2019 – cota totală @2.21

Biletul zilei 10 Iunie 2019 ne propune o cotă totală de @2.21 din 4 meciuri, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *