joi , 26 aprilie 2018
Home / Biletul Zilei la pariuri / Biletul zilei la pariuri | Ponturile zilei 10 Nov 2017
Ponturile zilei 10 Nov 2017

Biletul zilei la pariuri | Ponturile zilei 10 Nov 2017

Biletul zilei la pariuri | Ponturile zilei 10 Nov 2017, rubrica tradițională ce conține 10 meciuri bune de pariat alese dintre evenimentele ce urmează și pe care vi le propunem spre analiză.

Biletul nostru de astăzi e la Betarena casă de pariuri care are destul de multe cote interesante, ca să nu mai vorbim de opțiunile de pariere. Tot la Betarena este una dintre cele mai plăcute atmosfere

Pariurile propuse pot fi jucate single sau în sisteme de 2 sau 3 ponturi bune de pariat, după cum aveți inspirația și/sau alte date și informații despre selecțiile noastre.

Oferta este subțire astăzi, am cautat și citit foarte mult până a găsi ceva meciuri, fiind nevoiți să apelăm la amicale,  care se găsesc la Betarena.

La aceste partide am analizat mai multe pronosticuri, până am găsit cele mai bune pariuri de jucat.

Sunt prezentate pariuri bazate pe valoarea alegerilor sugerate și a cotelor aferente.

Este posibil să apară suprize, vă sfătuim să pariați moderat alegând cele mai bune pronosticuri care să vă asigure bilete verzi, profitabile:

Ponturile zilei 10 Nov 2017

Japonia – Brazilia 2 @1.30

Suedia – Italia 1x @1.75

Ucraina – Slovacia 1x @1.27

Belgia – Mexic 1 @1.45

Anglia – Germania TG2+ @1.35

Algeria – Nigeria 1x @1.20

Africa De Sud – Senegal 1x @1.45

Honduras – Australia 1x @1.25

Plzen – Slovacko 1 @1.35

Cordoba – Osasuna x2 @1.45

Cota totală pe bilet: 24.08 la Betarena. Am jucat, pe biletul zilei, un sistem de 10/10 meciuri, miza 10 Lei pentru 229 Lei. Cotele propuse pot varia la fiecare agenție de pariuri în funcție de mulți factori. Vă sfătuim să jucați acolo unde găsiți cotele cele mai avantajoase. Dacă pariați online găsiți cote bune cu mai mare usurință. Multe case de pariuri (Sportingbet, Stanleybet, Maxbet, Gameworld, Fortuna, Superbet, PublicWin, CasaPariurilor etc) oferă bonusuri pentru bilete combo. Vă sfătuim să profitați de oferte atunci când faceți biletul zilei. Orice sistem de pariuri alegeți, în funcție de stilul de joc al fiecăruia, încercați să aveți în vedere că pot fi și surprize, meciuri cu final neașteptat. Analizați cu atenție toate ponturile și pronosticurile jucate. Redacția BettingInside.ro urmărește echipele și propune ponturi pariuri și în funcție de analiza statistică a meciurilor deja disputate în diverse competiții. Biletul zilei – Ponturile zilei 10 Nov 2017 este un sistem de pariat care încurajează pariuri responsabile și profitabile.

STAI! Citeste si despre

Joc Responsabil la Sportingbet

Programul de Joc Responsabil la Sportingbet

Joc Responsabil la Sportingbet, într-un demers al echipei Bettinginside.ro de a vă oferi o imagine …

Biletul zilei 30 Ian 2018: 3 ponturi la cota de @2.36

Biletul zilei 30 Ian 2018 conține 3 ponturi bune de jucat pentru astăzi. Deși cota …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *