duminică , 21 iulie 2019
Home / Biletul Zilei la pariuri / Biletul zilei, fotbal, 8 februarie

Biletul zilei, fotbal, 8 februarie

Va propunem 4 meciuri la biletul zilei, fotbal, 8 Februarie. Am jucat la Admiral.ro. Am mers la “siguranta” un termen folosit deseori in snooker. Adica am jucat ce mi-am propus, dar pentru un plus de confort am decis sa fiu mai putin lacom si mai mult rational si am plusat la capitolul siguranta. Exemplu: daca am vrut sa joc in mod normal “peste 2,5” o partida, am decis sa joc “peste 3,5” pentru mai multa siguranta.

Liga 1

Astra-Viitorul, este un meci clasic de “under”. As putea chiar sa ma gandesc la un egal daca as tine cont de faptul ca aceste echipe mai mult au grija apararii decat a atacului (sau cel putin sunt mai circumspecte decat altele). Viitorul, de exemplu, in 11 meciuri jucate in deplasare a dat 12 si primit 13 goluri. Echilibru. Totusi, pentru un plus de siguranta am jucat “sub 3,5” la cota de 1,23!

Olanda

Breda-Alkmaar, un meci din Eredivisie. Alkmaar o echipa pe care o urmaresc de mai multe sezoane este o trupa care da multe goluri si poti juca foarte bine “peste 2,5”. Breda, o echipa care incaseaza; mai ales in deplasare. Acum joaca acasa, unde are o linie de clasament mai decenta: 4(v)-2(e)-4(i). Favorita certa este Alkmaar, dar pentru mai multa siguranta am luat pariul ca echipa oaspete va castiga cel putin o repriza. Asta ma ajuta ca in cazul unui egal sa pot sa ma salvez doar pe baza unui joc mai bun intr-una din reprize. Cota 1,23!

Portugalia

Moirense-FC Porto, este o partida intre locul 5 si locul 1 din Primeira Liga. Moirense este o surpriza frumoasa, la Porto nu mai sunt surprize. Sezonul acesta Porto se apara bine (incasand doar 5 goluri) si a dat 15, in 10 meciuri jucate “afara”.  Ca si in cazul de mai sus, Porto este favorita la 1 solist, insa pentru a respecta strategia de azi am decis sa joc ca echipa oaspete va castiga cel putin o repriza. Porto nu are ce face, trebuie sa castige. Lupta cu Benfica este foarte stransa. Cota 1,23!

Ligue 1

Dijon-Marseille. Doua echipe cu obiective diferite: gazdele spera sa evite retrogradarea, pe cand OM spera la cupele europene. Dijon joaca acceptabil acasa (2 victorii si 2 egaluri, in ultimele 5 partide), pe cand Marseille joaca slab in deplasare (3 infrangeri in ultimele 5 partide). Marseille poate va inscrie la Dijon, dar nu cred ca o va face in ambele reprize. Pe asta am mizat: ca OM sa nu marcheze in ambele reprize. Cota 1,30!

Mai multe despre pariurile pe Liga Franceza de Fotbal aici.

Cota totala a biletului: 2,42!

 

STAI! Citeste si despre

Biletul zilei 11 Iulie 2019 - cota totală @2.61

Biletul zilei 11 Iulie 2019 – cota totală @2.61

Biletul zilei 11 Iulie 2019 ne propune o cotă totală @2.61. 2 partide de tenis …

Biletul zilei 10 Iulie 2019 - cota totală @3.90

Biletul zilei 10 Iulie 2019 – cota totală @3.90

Biletul zilei 10 Iulie 2019 ne propune o cotă totală de @3.90 din 2 partide …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *