luni , 6 decembrie 2021
Home / Biletul Zilei la pariuri / Biletul zilei de miercuri, 7 martie 2018, e sub semnul echilibrului

Biletul zilei de miercuri, 7 martie 2018, e sub semnul echilibrului

Azi avem două meciuri din Liga Campionilor, unul important din al doilea eșalon englez, și un derby în Croația. Trei dintre ele le anticipăm echilibrate și luăm egal la pauză sau la final, iar pe City o valorificăm la handicap.

Tottenham – Juventus, PsF X. @1.77

A fost 2-2 la Torino și pe Wembley toată lumea se așteaptă la o nebunie de meci. Nu credem că va fi cazul, mai ales că e vorba despre o echipă italienească și una britanică pe care performanța europeană ar putea s-o sperie puțin. Șanse sunt de ambele părți și mergem pe egal, ca în tur.

Rijeka – Dinamo Zagreb, PsF X. @1.58

Un derby în Croația între campioana în exercițiu și cea mai titrată echipă a fotbalului de acolo. Dinamo e lider, urmăritoarea ei e însă de această dată Hajduk Split, Rijeka fiind abia a treia, dar cu șanse de a urca măcar un loc. Orgolii multe și egal la pauză sau la final, spunem noi.

Manchester City – Basel, H -2.5, 1. @2.25

Englezii au câștigat cu 4-0 în Elveția și au calificarea în buzunar. Vor juca probabil cu multe rezerve, dar și acelea sunt peste ce are în acest moment mai bun Basel, o echipă care a pierdut prim-planul și în campionatul intern, unde Young Boys Berna e lider și favorită a titlu. Credem că va ieși din nou rău pentru roș-albaștri, care vor pierde de la 3 goluri diferență în sus.

Leeds – Wolverhampton, PsF X. @1.69

Ewood Park estte un teren unde se câștigă greu, chiar dacă lupii sunt lideri în Chmpionship și vor promova probabil în Premier League. Și ei au mai scăzut însă ritmul în ultima perioadă, diferența mare de puncte față de locu 3 demotivându-i serios. Va fi un meci anost În Yorkshire, cu egal la pauză sau la final.

Noi am jucat la Superbet.

Cot finală: 10.6

STAI! Citeste si despre

Biletul zilei 29 Iulie 2021 - cota totală @2.41

Biletul zilei 29 Iulie 2021 – cota totală @2.41

Biletul zilei 29 Iulie 2021 are cota totală @2.41 și conține 2 meciuri de fotbal. …

Biletul zilei 27 Iulie cu doua partide si cota totala 2.84

Biletul zilei 27 Iulie contine doua pariuri la partidele contand pentru meciurile de calificare in …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *