luni , 6 decembrie 2021
Home / Biletul Zilei la pariuri / Biletul zilei de marți, 6 martie 2018. Miza e pe Liga Campionilor

Biletul zilei de marți, 6 martie 2018. Miza e pe Liga Campionilor

Zecele de ieri nu ne-a ieșit, din noi la diferență mică, dar azi poate dăm și peste stropul ăla de noroc care a făcut diferența în trecut. Cea mai importantă competiție intercluburi din lume oferă primele două partide tari.

PSG – Real Madrid, x2. @1.79

Francezii sunt favoriți la casele de pariuri, dar banii lor n-au vorbit pe teren nici în tur și credem că o vor face cu atât mai puțin la retur, când mai lipsește și Neymar. Se pleacă de la 3-1 pentru spanioli, iar PSG trebuie să câștige cu 2-0 sau de la o diferență de 3 goluri în sus. Mare presiune, iar Realul nu e echipa care să se piardă cu firea.

Liverpool – FC Porto, 1. @1.53

Englezii au câștigat cu 5-0 în Portugalia și calificarea e acontată deja pentru trupa lui Klopp. Se pune problema despre cum vor aborda cele două echipe această partidă. Probabil lusitanii nu mai au la ce să spere și se vor concentra pe titlul intern, unde sunt favoriți. Cormoranii pot învine și dacă vor juca cu rezervele și mergem tot pe mâna lor.

CS U Craiova – Dinamo, PsF X. @1.67

E mare meci în Oltenia, reprogramat săptămâna trecută din cauz vremii rele, iar ambele echipe simt presiunea apropierii trofeului. Asta pentru că deși s-a ajuns abia în sferturi, în competiție mai sunt doar nume ca Hermanstadt, Mediaș, Iași sau Botoșani și drumul spre Cupa României pare neted. Se va juca pe muchie, poate chiar cu prelungiri, și va fi egal fie la pauză, fie la final.

Cardiff – Barnsley, 1. @1.60

Galezii păreau că merg alături de Wolverhampton spre Premier League, dar n-au mai câștigat de ceva vreme și Aston Villa îi amenință deja din spate. Primele două locuri sunt obligatorii pentru evitarea barajelor nebune și un meci cu Barnsley pare perfect pentru a lua puțin aer în plămâni. Cardif câștigă lejer.

K. Bondarenko – V. Lapko, 1. 1.50

Ucraineanca e într-o creștere de formă, dar pentru un turneu ca Indian Wells nu are clasament chiar așa de bun și trebuie să joace calificări. Niciodată nu se știe de unde apare vreo stea locală și casele de pariuri sunt tot timpul prudente cu cotele atunci când e vorba despre studente talentate ca Lapko. Credem totuși că Bondarenko își va respecta statutul de favorită și va prinde chiar tabloul principal.

Noi am jucat la Superbet.

Cota finală: 10.97

STAI! Citeste si despre

Biletul zilei 29 Iulie 2021 - cota totală @2.41

Biletul zilei 29 Iulie 2021 – cota totală @2.41

Biletul zilei 29 Iulie 2021 are cota totală @2.41 și conține 2 meciuri de fotbal. …

Biletul zilei 27 Iulie cu doua partide si cota totala 2.84

Biletul zilei 27 Iulie contine doua pariuri la partidele contand pentru meciurile de calificare in …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *