miercuri , 19 iunie 2019
Home / Biletul Zilei la pariuri / Biletul zilei de luni, 26 februarie 2018, are o cotă de 9. Câștigăm și azi?

Biletul zilei de luni, 26 februarie 2018, are o cotă de 9. Câștigăm și azi?

După ce v-am oferit ieri o cotă de 16 câștigătoare pe cinci evenimente fotbalistice chiar trebuie să stați lângă noi până nu fuge norocul. Încercăm să dăm două legate și pentru luni avem o cotă de 9, mai mică puțin nu de frică, ci pentru că mai mare nu prea avem din ce s-o facem fără să riscăm aiurea. Să iasă ea și asta și dăm cu pălăria de pământ. Deci:

Dortmund – Augsburg, 1. @1.50

Bayern e din altă galaxie și nimeni n-o poate concura la titlu, dar lupta pentru celelalte trei locuri de Liga Campionilor e teribilă și se duce între între cinci echipe despărțire de doar două puncte. Borussia poate să ia puțin avans azi cu o victorie în fața modestei Augsburg, care a câștigat un singur meci în 2018.

Basaksehir – Genclerbirligi, 1. @1.47

Echipa lui Adebayor din Turcia are șansa să se întoarcă azi pe primul loc după ce Beșiktas a câștigat derby-ul cu Fenerbahce și i-a oferit un cadou nesperat. Basaksehir a mers destul de bine pe teren propriu în acest sezon și credem noi că ar merita încercată și o victorie cu handicap, dar pentru siguranță mergem pe mâna acestui 1.47.

Cagliari – Napoli, 2. @1.35

Napoletanii pot pune puncte între ei și Juventus, cel puțin până se joacă meciul torinezilor cu Atalanta, amânat duminică din cauza ninsorii care a îngropat Piemontul. Pentru asta e nevoie de o victorie în Sardinia și după ce Hamsik și compania au rezolvat și cu Liga Europa chiar nu mai pot spune că au concentrarea împărțită.

R. Dutra Silva – T. Sandgren, 1. @1.85

Americanul a făcut o surpriză frumoasă la Australian Open, fapt pentru care i-a crescut cota destul de mult și credem noi destul de artificial. Până la urmă e un jucător de hard, care servește tare, și e de așteptat să se împotmolească lamentabil pe zgură. Din acest motiv mergem pe Dutra Silva, care joacă acasă, la Sao Paulo, în fața propriilor suporteri și pe suprafața favorită.

I. Begu – C. McChale, 1. @1.65

Irina este o jucătoare foarte tenace și care nu se va lăsa până la utima minge. În plus, fetele noastre nu sunt în postura financiară să bată drumul până la Acapulco, în Mexic, ca să iasă din primul tur. Americanca poate să se considere puțin în vacanță și ne așteptăm ca românca s-o pedepsească.

Cota finală: 9

Noi am jucat la Superbet.

STAI! Citeste si despre

Biletul zilei 6 Iunie 2019 - cota totală @3.86

Biletul zilei 6 Iunie 2019 – cota totală @3.86

Biletul zilei 6 Iunie 2019 este destul de simplu dar foarte atractiv, în același timp. …

Biletul zilei 5 Iunie 2019

Biletul zilei 5 Iunie 2019 – cota totală @2.45

Biletul zilei 5 Iunie 2019 propune 4 meciuri dintre care 1 joc de fotbal și …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *