miercuri , 19 decembrie 2018
Home / Biletul Zilei la pariuri / Biletul zilei de 8 martie 2018 e doar despre Liga Europa

Biletul zilei de 8 martie 2018 e doar despre Liga Europa

În această joi avem opt meciuri foarte echilibrate din a doua competiție continentală intercluburi și încercăm să speculăm golurile marcate de oaspeți pe terenul câtorva echipe bune, dar nu intangibile.

Leipzig – Zenit, DG 2. @1.60

Nemții sunt favoriți în fața rușilor, dar au fost și în Al Doilea Război Mondial și a ieșit până la urmă pe dos. Trupa lui Mancini nu prea mai are treabă cu campionatul și va miza tot pe Lia Europa. Un gol la Leipzig e cât se poate de realist într-un meci arbitrat de Ovidiu Hațegan.

Marseille – Bilbao, DG 2. @1.54

OM e alta în acest sezon, dar totuși rămâne a treia forță din Franța după PSG și Monaco. În Liga Europa a prins o fază superioară după mulți ani și presiunea e mare pe umerii băieților lui Rudi Garcia. Bascii nu sunt în formă prea mare în campionat, dar pot lovi măcar o dată pe Velodrome.

Lazio – Dinamo Kiev, DG 2. @1.67

Am văzut cu toții forța ofensivă a romanilor în meciurile cu FCSB, dar tot în acea dublă am văzut și mari carențe în apărarea fostului atacant, Simone Inzaghi. Credem că și dacă se vor respecta calculele hârtiei, ucrainenii vor marca și ei. Iar cota este foarte interesantă.

 Dortmund – Salzburg, DG 2. @1.50

E un meci al vorbitorilor de limba germană, cu Dortmund favorită certă. Borussia nu travbersează însă deloc o formă de invidiat și are probleme în Bundesliga în ocuparea unui loc de Liga Campionilor. Partida cu austriecii nu va fi deloc la discreție, cum ar părea la prima vedere, și trupa din orașul lui Mozart are șanse mari să marcheze.

Atletico Madrid – Lokomotiv Moscova, DG 2. @2.50

Madrilenii au pierdut derby-ul cu Barcelona și speranțele la titlu s-au dus pe apa Sâmbetei. Cum locul doi nu prea le mai poate fi atacat de nimeni, lui Atleti i-a rămas obiectiv trofeul european pe care l-a câștigat la București, în 2012, tot cu Simeone la cârmă. Credem însă că liderul din Rusia nu se va face de râs și va marca măcar o dată.

Noi am jucat la Superbet.

Cota finală: 15.4

STAI! Citeste si despre

Biletul zilei 24 Noiembrie 2018

Biletul zilei 24 Noiembrie 2018 – cota totală @2.42

Biletul zilei 24 Noiembrie 2018 într-o zi care se arată plină de surprize. Se pare …

Biletul zilei 22 Noiembrie 2018

Biletul zilei 22 Noiembrie 2018 – cota totală @3.26

Biletul zilei 22 Noiembrie 2018 vine cu 3 propuneri, 2 dintre partide fiind din prima …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *